ζωδια για ελεύθερους 29/07 Σάββατο

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

ζωδια για ελεύθερους 29/07 Σάββατο

Ζωδια Κριος
Ένα μέτρο για το πόσο δημοφιλείς, είστε είναι η ποιότητα του ανταγωνισμού που προκαλείτε. Έτσι, υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες άνθρωποι που αγωνίζονται για την προσοχή σας – κι αυτό είναι κάτι πραγματικά σπουδαίο. Σημαίνει ότι βρίσκεστε στην καλύτερη φάση σας.

Ζωδια Ταυρος
Τελευταία σας περνάει από το μυαλό ότι έχετε βαθιά επίδραση στους άλλους. Καθόλου περίεργο που έχετε τόση ζήτηση, τόσο στο περιβάλλον εργασίας σας όσο και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Ένα ερωτικό ιδανικό ξαφνικά έρχεται πιο κοντά.

 

Ζωδια Διδυμοι
Τα άστρα λένε να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στη δουλειά και να κάνετε τις κοινωνικές συναναστροφές την πρώτη σας προτεραιότητα. Ήρθε η ώρα πάτε σε κάποιο πάρτι – ή καλύτερα ακόμη να κάνετε ένα εσείς. Η διεκδίκηση του έρωτα αποτελεί προτεραιότητα τώρα για τον κύκλο σας.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Ακυρώστε κάποιο ραντεβού αν δεν αισθάνεστε πολύ καλά για να συναναστραφείτε κοινωνικά. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από οποιαδήποτε συναισθήματα ενοχής – θα είναι πολύ χειρότερο να αναγκαστείτε να βγείτε έξω. Θα το προγραμματίσετε ξανά σύντομα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Το ξέρετε ότι φλερτάρετε. Οι φίλοι σας ξέρουν ότι φλερτάρετε. Το ερώτημα είναι, το αντικείμενο του πόθου σας το γνωρίζει ότι φλερτάρετε; Η γοητεία σας είναι πιο μεγάλη από όσο πιστεύετε, οπότε εκμεταλλευτείτε την με προσοχή!

Ζωδια Παρθενος
Η μουσική συγκινεί την καρδιά και την ψυχή σας. Αφήστε τους πιθανούς ερωτικούς συντρόφους να σας δουν στα καλύτερά σας. Πηγαίνετε σε μια συναυλία, πηγαίνετε σε ένα κατάστημα με CD ή ακόμη καλύτερα επιδείξτε τις δικές σας δεξιότητες στη μουσική. Η αρμονία του έρωτα σας περιμένει!

Ζωδια Ζυγος
Έχετε άφθονο χρόνο για να βρείτε το κατάλληλο άτομο, οπότε υπενθυμίστε το στον εαυτό σας ακόμη και όταν οι γονείς ή τα αδέρφια σας ανακατεύονται στα προσωπικά σας. Η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνετε το χρόνο που περνάτε με τον εαυτό σας. Όταν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, θα το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Ο έρωτας δεν είναι πάντα κάτι σοβαρό – μπορεί να γίνει κάτι ανάλαφρο και ευφάνταστο αν το επιτρέψετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και χαρείτε τον έρωτα. Ο έρωτας μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική εμπειρία, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να την χαρεί.

Ζωδια Τοξοτης
Είστε άσοι στο να ερμηνεύετε τις προσωπικότητες των άλλων ανθρώπων. Καταφέρνετε πάντοτε να βρείτε τη διασκέδαση στα ερωτικά παιχνίδια – συμπεριλαμβανομένων και των δικών σας. Καθόλου περίεργο που έχετε τόση ζήτηση.

Ζωδια Αιγοκερως
Εκφραστείτε ελεύθερα! Προκειμένου να εκπληρώσετε τις ερωτικές σας επιθυμίες, θα πρέπει να είστε σε θέση να τις διατυπώσετε. Καταγράψτε τις, συζητήστε τις με έναν αγαπημένο σας φίλο ή θυμηθείτε τα σχολικά σας χρόνια και κάντε ένα κολάζ με αυτές.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Πάντοτε θεωρούσατε τον εαυτό σας ικανό για υψηλά γούστα – όπως το ωραίο γαλλικό τυρί ή μια καλή ταινία. Δεν μπορεί να σας καταλάβει ο καθένας. Λοιπόν, όχι πια. Τα άστρα προσφέρουν διαφώτιση και η γοητεία σας είναι σίγουρα αποδεκτή από όλους.

Ζωδια Ιχθυες
Είστε χαμηλών τόνων και χαλαροί, οπότε όταν σκέφτεστε αυτόν/αυτή που σας αρέσει, σκέφτεστε ότι σχετίζεστε μαζί του/της ή ότι συζητάτε για λίγα λεπτά. Τα άστρα λένε να μην σκέφτεστε μίζερα. Ξεκινήστε για να φέρετε τα πάνω-κάτω στη ζωή τους!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera