ζωδια για ελεύθερους 29/12 Πέμπτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια για ελεύθερους 29/12 Πέμπτη

ζωδια κριός
Προσεγγίστε το κουκλί που σας κοιτάει! Αλήθεια, δώστε την απόλυτη και απερίσπαστη προσοχή σας σε αυτό το άτομο, δείτε το αντικειμενικά. Το βέβαιο είναι ότι θα καταφέρετε να το «διαβάσετε» αν συγκεντρωθείτε.

ζωδια ταύρος
Η ισορροπία είναι το παν αυτή την περίοδο. Θα νιώθετε και θα φαίνεστε στα καλύτερά σας, αν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην απόλυτη απάθεια και την συνεχή κίνηση. Το κλειδί για να το πετύχετε αυτό, είναι να γίνετε πιο κοινωνικοί, να ασκήστε και να ξεκουράζεστε όσο πρέπει.

 

ζωδια δίδυμοι
Σέξι και έξυπνοι! Αυτός είναι ο πιο νικηφόρος συνδυασμός, τον οποίο εσείς διαθέτετε σε όλο του το μεγαλείο αυτή την περίοδο. Φροντίστε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που μπορείτε να αναδείξετε το μεγαλειώδες πνεύμα σας αλλά και τα υπόλοιπα μεγαλειώδη «χαρίσματά» σας!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ένα ενδιαφέρον άτομο έχει μπει στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό, που μπορεί να το βλέπετε ως μελλοντικό ταίρι. Άραγε κάποιες διαφορές στις απόψεις σας, πρέπει να τις εκλάβετε ως ευλογία ή ως κατάρα; Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, δώστε λίγο χρόνο ακόμη.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Μήπως έχετε καταφέρει με κάποιο τρόπο να υπνωτίσετε όλο τον κόσμο; Κάπως έτσι φαντάζουν οι πάντες γύρω σας, με τον τρόπο που χαμογελούν και συμφωνούν σε ό,τι κι αν πείτε! Να ξέρετε ότι είναι μια εξαιρετική συγκυρία αυτή, για να σημειώσετε σημαντικές θετικές προόδους στο ρομαντικό πεδίο…

ζωδια παρθένος
Νιώθετε διχασμένοι για ένα άτομο ή μια κατάσταση αυτή την περίοδο; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην βιαστείτε να κάνετε καμία κίνηση, αλλά να αφήσετε λίγο ακόμη χρόνο να κυλήσει. Η απάντηση στα ερωτήματά σας θα έρθει μόνη της, αρκεί να επιδείξετε λίγη υπομονή.

ζωδια ζυγός
Έχει κατακλυστεί η ζωή σας από φλερτ αυτή την περίοδο; Τα άστρα λένε ότι είστε ερωτευμένοι με τον κόσμο ολόκληρο, όπως και ότι είναι αμοιβαίο! Απολαύστε το και δείξτε στους άλλους με μικρές χαριτωμένες κινήσεις, πόσο σας αρέσουν. Βιώνετε έναν πολύ όμορφο κύκλο, χαρείτε τον!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια σκορπιός
Αν δεν έχετε διάθεση να προσεγγίσετε εσείς μια ρομαντική κατάσταση, μην το κάνετε αυτή την περίοδο. Θα νιώσετε ποια θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας. Δεν αποκλείεται στο μεταξύ να σας προκύψει μια έκπληξη σε αυτό τον τομέα…

ζωδια τοξότης
Η ενέργειά σας είναι εξαιρετικά θετική αυτή την περίοδο, γι’ αυτό κάνετε εύκολα φιλίες όπου βρεθείτε. Ποτέ δεν ξέρει κανείς πού μπορεί να οδηγήσει μια φιλία! Στο μεταξύ συνεχίστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και η αγάπη θα ακολουθήσει.

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως
Η επαγγελματική σας ζωή είναι πιο παραγωγική και ικανοποιητική για εσάς αυτή την περίοδο, από την προσωπική σας ζωή. Αν θελήσετε όμως να επενδύσετε λίγη προσπάθεια και στην αγάπη, ίσως να πάρετε εξίσου καλά αποτελέσματα.

ζωδια υδροχόος
Τα ετερώνυμα πραγματικά έλκονται – ή έστω είναι καλοί παράγοντες για ζωηρούς διαλόγους. Τολμήστε να μπείτε σε μέρη ή θέματα που συνήθως αποφεύγετε, θεωρώντας ότι δεν έχετε τα φόντα.

ζωδια ιχθύες
Τα πάντα εξαρτώνται από την ισορροπία αυτή την περίοδο για εσάς. Είναι απόλυτη ανάγκη να ισορροπήσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση, τον εαυτό σας με τους άλλους, τη φιλία με το ρομάντζο. Αυτό θα το καταφέρετε αν θέσετε προτεραιότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75