ζωδια για ελεύθερους 30/01 Δευτέρα

ζωδια για ελεύθερους 30/01 Δευτέρα

ζωδια κριός
Είναι γνωστή η ικανότητά σας να ξεχνάτε και να συγχωρείτε, εκτός φυσικά από κάποιες περιπτώσεις που είναι εξαιρετικά σοβαρές. Είναι εκείνες οι φορές που το νιώθετε ότι κάποιοι ποδοπάτησαν την καρδιά σας και την πέταξαν στα αζήτητα. Η συμβουλή για εσάς είναι να ξεπεράσετε το παρελθόν, για να μπορέσετε να αποβάλετε και τον θυμό.

ζωδια ταύρος
Όσα γίνονται εκτός σπιτιού, καλό είναι ενίοτε να μένουν και εκτός σπιτιού… Αφού έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό, τολμήστε να προτείνετε σε ένα ιδιαίτερο άτομο να το βιώσει μαζί σας. Το σεξ σε διάφορους χώρους εκτός σπιτιού – από ένα ξενοδοχείο και το αυτοκίνητο μέχρι την ύπαιθρο – είναι μια φανταστική εμπειρία, που δένει τους ανθρώπους με έναν ιδιαίτερο και πολύ παθιασμένο τρόπο.

 

ζωδια δίδυμοι
Η ανάγκη σας για συνεχείς αλλαγές δημιουργεί μια ασταθή εικόνα, τουλάχιστον όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Τη μία μέρα κάνετε μια γνωριμία που θέλετε να την παρουσιάσετε στους δικούς σας, την επομένη είστε ήδη καθ’ οδόν για την επόμενη εμπειρία. Να έχετε απλά υπόψη σας ότι δεν πρόκειται να βρείτε τη γαλήνη που ζητάτε, όσο ενδίδετε στις ακρότητες.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Γκρινιάζετε όπου βρεθείτε, το δάκρυ τρέχει κορόμηλο και τα παράπονά σας είναι ανεξάντλητα. Θεωρείτε ότι κανείς δεν σας προσέχει, κανείς δεν νοιάζεται για εσάς. Η αλήθεια είναι ότι νοιάζονται πολλοί, ωστόσο όταν περνάτε αυτές τις φάσεις σας, είστε πραγματικά ανυπόφοροι! Φροντίστε να φέρεστε ρεαλιστικά, γιατί τρομάζετε τους άλλους και φεύγουν μακριά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Αν δεν λαμβάνετε τους επαίνους και τη λατρεία που αποζητάτε – και θεωρείτε ότι σας αξίζει – είναι καιρός να πάτε παρακάτω. Ενώ αναμένατε να κολυμπάτε σε έναν ωκεανό σεβασμού και θαυμασμού, το άτομο που σχετίζεστε φαίνεται να μην σας βλέπει καν! Ο μόνος τρόπος να σας προσέξει, είναι να κυκλοφορείτε με στολή κλόουν… Η επιλογή είναι δική σας.

ζωδια παρθένος
Η προθυμία σας να παραδίνεστε, είναι ένα από τα στοιχεία σας που σας κάνει περιζήτητους. Αυτός είναι ο λόγος που όταν άτομα του κύκλου σας έρχονται αντιμέτωπα με το χάος στη ζωή τους, αποζητούν την παρέα σας. Είναι εξαιρετικό προσόν να είστε καλοί ακροατές, όμως δεν πρέπει να εμπλέκεστε τόσο στα δράματα των άλλων.

ζωδια ζυγός
Δεν είστε από τα άτομα που ενδίδουν εύκολα σε δεσμεύσεις. Όταν όμως σε κάτι πάρετε την απόφαση να δοθείτε, προσφέρετε γη και ύδωρ χωρίς να σας ζητηθεί καν. Κάτι τέτοιο βιώνετε κι αυτή την εποχή. Η αλήθεια είναι ότι αν ακούτε από παντού ότι το άτομο που σχετίζεστε είναι χαμένη υπόθεση, μάλλον ισχύει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια σκορπιός
Σήμερα λειτουργήστε με την αρχή «συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ». Μην εκπλαγείτε αν δείτε ένα άτομο που σας πλήγωσε βαθιά, να σας προσεγγίζει ζητώντας επιείκεια. Θα κάνετε άριστα να θάψετε τις παλιές πικρίες, όμως μέχρι εκεί και τίποτα περαιτέρω! Όσο πειστικό κι αν ακουστεί το εν λόγω άτομο, να είστε βέβαιοι ότι δεν έχει αλλάξει.

ζωδια τοξότης
Η χαρωπή και ανέμελη διάθεσή σας απαιτεί κέφι και διασκέδαση. Ωραίο είναι αυτό, όμως φροντίστε να μείνετε μακριά από άτομα και καταστάσεις που θα φουντώνουν τη φλόγα σας. Η επιπλέον ένταση δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας και δεν θα κάνει καλό στην προσωπική σας ζωή. Εσείς βλέπετε το νόημα της ζωής στα μάτια και την ψυχή αυτών που έχουν αποδείξει πόσο σας αγαπούν.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Κάποια ανίδεα και ανόητα άτομα εκφράζουν λύπηση για εσάς, κι αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να είστε ευτυχείς ενώ είστε μόνοι. Λογικό είναι, όταν δεν ξέρουν πόσο θαυμάσια περνάτε εσείς – χωρίς υποχρεώσεις και περιορισμούς! Κουνήστε το κεφάλι σας και χαμογελάστε με συγκατάβαση για την δική τους άγνοια… κατά προτίμηση μπροστά τους.

ζωδια υδροχόος
Νιώθετε απίστευτη ανία τον τελευταίο καιρό – και η αιτία είναι γνωστή. Το να κάνετε συνεχώς τα ίδια πράγματα και να είστε με τα ίδια άτομα, δεν ταιριάζει στην ατίθαση ιδιοσυγκρασία σας. Ίσως χρειάζεται να κάνετε μια βόλτα από τα πιο παλιά σας στέκια, που έχουν καιρό να σας δουν – και να δείτε τι καινούργιο κυκλοφορεί. Είστε στην κατάλληλη στιγμή για να μεγαλουργήσετε!

ζωδια ιχθύες
Η τάση σας να αποφεύγετε να χειρίζεστε τα πράγματα ευθέως, είναι ένας από τους λόγους που φέρνετε οι ίδιοι πολύ πόνο στη ζωή σας. Αν θεωρείτε ότι δεν είστε ένα χαλάκι εξώπορτας, γιατί επιτρέπετε σε ανθρώπους να σας φέρονται σαν να είστε; Αν κάποιος δεν τηρήσει μια υπόσχεση ή μια δέσμευσή του προς εσάς, θα πρέπει να του ζητήσετε το λόγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia