ζωδια για ελεύθερους 30/06 Πέμπτη

imerisies-31314-zwdia

ζωδια για ελεύθερους 30/06 Πέμπτη

ζωδια κριός
Είστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ιδέα για κάτι καινούργιο και ιδιαίτερο, επειδή γνωρίζετε ότι οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Επιλέξτε λοιπόν να εστιάσετε σε ένα ερωτικό ενδιαφέρον που θα αντιπροσωπεύει αυτό που πραγματικά θέλετε, αντί για όσα οι υπόλοιποι του περιβάλλοντός σας θεωρούν ότι θα έπρεπε να θέλετε…

ζωδια ταύρος
Η μακροπρόθεσμη προσήλωσή σας οπουδήποτε, δεν είναι από τα δυνατά στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας σας. Γι’ αυτό αντί να ανοίγεστε σε πολλά μέτωπα με διάσπαρτους στόχους, το καλύτερο για εσάς θα είναι να εστιάζετε σε ένα συγκεκριμένο θέμα που θέλετε να επιτύχετε. Θα δείτε ότι είναι πολύ πιο αποδοτικό να ωθήσετε όλη σας την ενέργεια προς μία κατεύθυνση, να εντοπίσετε το αντικείμενο του πόθου σας για παράδειγμα!

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα η μέρα σας καλεί να κάνετε μια συμφωνία με τον εαυτό σας. Να αφιερώσετε τον χρόνο που απαιτείτε για να έρθετε λίγο πιο κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, και αφού το επιτύχετε αυτό να προχωρήσετε περαιτέρω. Ακόμη κι αν δεν έχετε ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για τα κοινά σας σημεία, αν δεν κάνετε την κίνηση δεν θα τα μάθετε ποτέ. Αν δεν λειτουργήσετε με τόλμη άμεσα, ενδέχεται να χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
«Δεν με απασχολεί», «κάνουμε ό,τι θες εσύ»: αυτές είναι δύο από τις φράσεις που από σήμερα θα πρέπει να διαγράψετε από το λεξιλόγιό σας! Δεν είναι οι μόνες αλλά αρχίστε από αυτές, γιατί η αναποφασιστικότητά σας έχει αρχίσει να γίνεται τροχοπέδη σε εσάς τους ίδιους. Ακόμη και σε ένα ραντεβού, πάρτε μια θέση για το τι θα επιθυμούσατε να κάνετε. Αν το άλλο άτομο διαφωνεί, βρείτε εναλλακτικές και μην επαφίεστε στις αποφάσεις των άλλων.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια λέων
Ο χρόνος είναι με το μέρος σας αυτή την περίοδο, και πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την συγκυρία προς όφελος της προσωπικής σας ζωής. Το σύνδρομο των σιαμαίων μπορεί να αποβεί μοιραίο στην άνθηση ενός ειδυλλίου, γιατί το ρομάντζο ενθουσιάζει για τη διαδικασία προσέγγισης δύο ανθρώπων. Γι’ αυτό αρχίστε να βάζετε όρια για να διατηρήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες. Ο πολύς χρόνος που περνάτε με το άτομο του ενδιαφέροντός σας, λειτουργεί εναντίον σας.

ζωδια παρθένος
Όσο κι αν ενδείκνυνται τα καλοκαιρινά στέκια για να βρείτε παρέες, τις περισσότερες φορές δεν αφορούν την αδελφή ψυχή που αναζητάτε. Εξάλλου και τα περισσότερα αδέσμευτα άτομα που είναι εκεί, είναι για τον ίδιο λόγο… Φροντίστε να είστε πολύ επιλεκτικοί στις συντροφιές που επιλέγετε από αυτούς τους χώρους, χωρίς αυτό να αποκλείει να περάσει κι από εκεί ο Έρωτας.

zwdia - love

ζωδια ζυγός
Σήμερα τα μάτια σας γυρίζουν σαν σβούρες προς κάθε κατεύθυνση! Ενοχλείτε κανέναν; Όχι, γι’ αυτό αφήστε τα να περιπλανώνται! Είστε ελεύθεροι άρα δεν προδίδετε κανέναν, και δεν δικαιούται κανείς να σας κάνει κήρυγμα για τις επιλογές σας. Μάλιστα, αν εστιάσετε και σε κάτι ενδιαφέρον, μη διστάσετε να ζητήσετε αριθμό τηλεφώνου!

ζωδια σκορπιός
Δεν θα έλεγε κανείς ότι είστε επιφυλακτικοί από φύση σας, ωστόσο είναι γεγονός ότι έχετε καεί πολλάκις στο παρελθόν. Και κοιτώντας πίσω, ξέρετε ότι βλέπατε τα σημάδια αλλά δεν κάνατε τίποτα γι’ αυτό. Πλέον όμως έχετε την εμπειρία και πρέπει να είστε σε θέση να εντοπίζετε πιο εύκολα τα κόκκινα σημαιάκια. Ό,τι σας κάνει να νιώθετε άβολα, να το διαγράφετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια τοξότης
Δώστε σημασία στη συνέπεια. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, η διαχείριση του χρόνου σας έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αν αργήσετε σε ένα ραντεβού, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: αδιαφορείτε για το συγκεκριμένο άτομο. Διαφορετικά θα είχατε ενημερώσει για την καθυστέρηση. Φροντίστε λοιπόν να είστε συνεπείς σε αυτά που λέτε, γιατί αυτό θα δείξει ότι σέβεστε τον άλλον.

ζωδια αιγόκερως
Οι παλιές πικρίες έχουν τη δύναμη να πονάνε πολύ, όσος χρόνος κι αν περάσει. Γι’ αυτό σε μια συνάντηση με ένα καινούργιο άτομο που γνωρίσατε, έχει διαφορά το να μιλήσετε περί αισθημάτων, με το να εξαπολύσετε πλήρη επίθεση στο πρώην ταίρι σας… Μην το κάνετε! Διατηρήστε έναν χαλαρό και εύθυμο τόνο στην παρούσα συνάντησή σας και αφήστε την μπουγάδα των «απλύτων» για τους στενούς σας φίλους.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Η μέρα σήμερα απαιτεί να υιοθετήσετε μια πιο συντηρητική στάση, ειδικά αν πρόκειται να βγείτε ραντεβού με ένα καινούργιο άτομο. Το προκλητικό ντύσιμο, το έντονο μακιγιάζ αλλά και οι σεξουαλικές συζητήσεις, δεν πρόκειται να εντυπωσιάσουν κανέναν με την καλή έννοια – μάλλον το αντίθετο θα συμβεί. Εκτός αν αυτό είναι το ζητούμενο και από το άλλο άτομο, οπότε η επιλογή είναι δική σας.

ζωδια ιχθύες
Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας η τακτική του «χτυπάω και φεύγω». Εσείς προσανατολίζεστε περισσότερο στην ποιότητα, παρά στην ποσότητα. Μην αρνείστε λοιπόν τη φύση σας, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ανάγκες άλλων. Έχετε κι εσείς τις δικές σας ανάγκες, κι είστε οι πρώτοι που πρέπει να τις σεβαστείτε για να το πράξουν μετά και οι υπόλοιποι.

tarw-zwdia