ζωδια για ελεύθερους 30/09 Παρασκευή

erwtikes-20314

ζωδια για ελεύθερους 30/09 Παρασκευή

ζωδια κριός
Αν πιάσετε τον εαυτό σας να κλαίει με μια διαφήμιση δημητριακών, είτε να γελάει με μια εξαιρετικά θλιβερή ταινία, να ξέρετε ότι είστε σε καλό δρόμο! Δεν θα βρίσκετε λογική σε τίποτα σήμερα, και ειδικά στα συναισθήματά σας. Γι’ αυτό αν θελήσετε να βγείτε απόψε, επιλέξτε μια συντροφιά που να σας κατανοεί.

ζωδια ταύρος
Η σημερινή μέρα απαιτεί από εσάς χαλαρότητα. Δεν είναι μια στιγμή που μπορείτε να βρείτε ρυθμό και να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις, γι’ αυτό θα είναι αρκετό να επιλέξετε δραστηριότητες μικρής σημασίας και να μην ζορίσετε τις δυνατότητές σας. Όσο πεζό κι αν είναι να ασχοληθείτε με την εκκαθάριση των συρταριών σας, είναι όσο παραγωγικό σας χρειάζεται αυτή την περίοδο.

 

ζωδια δίδυμοι
Μήπως αρκετοί τον τελευταίο καιρό σας έχουν χαρακτηρίσει μανιακούς με τον έλεγχο; Είναι πιθανό να σας έχει συμβεί και αυτό, γιατί περνάτε μια φάση εσωτερικών εντάσεων. Αν τα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας κάνουν συχνά παράπονα γι’ αυτό, θα πρέπει να τους απομακρύνετε από κοντά σας ή να κάνετε εσείς τη συνειδητή προσπάθεια να ηρεμήσετε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Πολλές θα είναι οι μεταπτώσεις ενέργειας που θα βιώσετε σήμερα. Τη μία στιγμή θα είστε μισολιπόθυμοι στο γραφείο σας, την άλλη στιγμή θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μαραθώνιο αγώνα. Τι μπορείτε να κάνετε για να αξιοποιήσετε αυτή τη συγκυρία; Εκμεταλλευτείτε τις φάσεις της ενέργειας και ξεκουραστείτε στις φάσεις της πτώσης.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Τίποτα δεν φαίνεται να εξελίσσεται όπως θα θέλατε σήμερα. Ίσως να περιμένετε τηλεφώνημα από ένα ιδιαίτερο άτομο, και το τηλέφωνό σας δεν χτυπάει. Για να μειώσετε την έντασή σας, τηλεφωνήστε εσείς, αλλά μία φορά! Δεν χρειάζονται άλλες κλήσεις ούτε χιλιάδες μηνύματα. Δηλώσατε την παρουσία σας, τώρα αφήστε την επόμενη κίνηση στην άλλη πλευρά – αν θέλετε να περιμένετε.

ζωδια παρθένος
Αν σήμερα σας προκύψει ένα ανέλπιστο έξοδο, θεωρήστε το μήνυμα της μοίρας. Θα είναι η αφύπνιση που χρειάζεστε, για να συνειδητοποιήσετε την κρισιμότητα της κατάστασης στα οικονομικά σας. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε, υπάρχει όμως λόγος να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις.

ζωδια ζυγός
Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο.
Είναι λες και η ζωή σας έχει καθίσει στη θέση του οδηγού, αλλά εσάς σας έχει πετάξει εντελώς έξω από το αμάξι για να ελέγχετε την κυκλοφορία! Αυτός είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σας προστατεύσει από κακοτοπιές. Εξαρτάται από εσάς και μόνο να ακολουθήσετε την πορεία του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα είστε υπερβολικά σιωπηλοί, πράγμα σπάνιο με τη φλυαρία που σας διακατέχει συνήθως. Γιατί έχετε επιλέξει αυτή την σιωπή; Φοβάστε τις επικρίσεις ή μήπως ότι θα πείτε τα λάθος πράγματα; Μην το φιλοσοφείτε τόσο πολύ, τα λόγια σας δεν έχουν καμία ισχύ σε κανέναν έτσι κι αλλιώς.

ζωδια τοξότης
Μια ξαφνική σας απόφαση σήμερα, ενδέχεται να σας φέρει σε σύγκρουση με ένα άτομο που έχει τη δυναμική να ανεβάσει τη διάθεσή σας ή να την ρίξει στα τάρταρα. Δεν είναι καλή η στιγμή για να συγκρίνετε τα όπλα σας. Καλύτερα να μαζέψετε το δικό σας, γιατί οι εντάσεις δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Διασκέδαση, διασκέδαση! Αυτή η λέξη γυρίζει συνέχεια στο μυαλό σας, γιατί λαχταράτε έστω ένα απόγευμα με ξεκούραση και ηρεμία. Έχετε όμως να ολοκληρώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, και δεν πρέπει να τις αμελήσετε. Μάλιστα αν πιέσετε τον εαυτό σας να τις διεκπεραιώσει, όση ώρα κι αν χρειαστεί, θα έχετε μετά όλο το χρόνο για εσάς και μόνο.

ζωδια υδροχόος
Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό, αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν το αναγνωρίζει. Μα κανείς δεν σας δίνει σημασία; Δίνουν αυτοί που πρέπει, όμως δεν έχει φτάσει ακόμη η στιγμή των ανταμοιβών σας. Συνεχίστε με αυτό τον αποδοτικό ρυθμό, και σύντομα θα αδράξετε τους καρπούς των κόπων σας.

ζωδια ιχθύες
Η επικοινωνία στις σχέσεις σας δεν περνά την καλύτερή της φάση. Αν νιώθετε έλλειψη επαφής με κάποια ιδιαίτερα άτομα, πάρτε την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσετε εσείς. Είναι γνωστό ότι οι αναβολές αυτού του είδους, μπορεί να οδηγήσουν και στη λησμονιά… Δράστε τώρα, που σας απασχολεί ακόμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00