ζωδια για ελεύθερους 31/03 Παρασκευή

1265351843kFfENHv

ζωδια για ελεύθερους 31/03 Παρασκευή

ζωδια κριός
Πώς είναι το κάρμα σας; Με το να κάνετε μια καλή πράξη προκαταβολικά, μπορεί να εμπνεύσετε και τους άλλους να κάνουν κάτι ανιδιοτελές για να βοηθήσουν κάποιον που βρίσκεται σε ανάγκη. Οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν ένα ιδιαίτερο άτομο που αξίζει την προσοχή σας.

ζωδια ταύρος
Οι φουτουριστικές καινοτομίες μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε αλλά τα ζητήματα της καρδιάς παραμένουν διαχρονικά. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε σήμερα με την κοινωνική σας ζωή (ή την απουσία αυτής) είναι τα ίδια που αντιμετώπιζαν και οι γονείς σας. Μιλήστε με τους μεγαλύτερους, για να αποκτήσετε προοπτική πάνω στη διαχρονικότητα της φράσης «αγάπης αγώνας άγονος».

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια δίδυμοι
Οι ματαιώσεις στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να στιγματίσουν την κοινωνική σας ζωή. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις σκοπιμότητες στην εργασία σας στο πλαίσιο του γραφείου σας. Το να φέρνετε τα εργασιακά σας προβλήματα στο σπίτι, θα κάνει τους φίλους σας να το ξανασκεφτούν πριν αναζητήσουν την παρέα σας. Οι φίλοι σας θέλουν να διασκεδάσουν και όχι να πάρουν μέρος σε δωρεάν συνεδρία ψυχοθεραπείας.

ζωδια καρκίνος
Σήμερα θα είστε απόλυτα συντονισμένοι με τους άλλους. Αξιοποιήστε το για να επωφεληθείτε ώστε να γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο άτομο που μέχρι τώρα θαυμάζετε μόνο από μακριά. Η κουβέντα θα σπάσει τον πάγο, ώστε να ακολουθήσει μια πρόταση για ραντεβού. Να είστε τολμηροί και να κάνετε τώρα την κίνησή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Όταν κάποιος ασκεί κριτική στον τρόπο που χειρίζεστε την προσωπική σας ζωή, μην γίνεστε έξω φρενών. Οι φίλοι σας θέλουν απλά να βοηθήσουν. Ό,τι και να κάνετε τώρα δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, οπότε γιατί να μην τους ακούσετε; Να είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις.

ζωδια παρθένος
Τα μικρά αθώα ψέματα μπορεί να κάνουν τις σχέσεις ευκολότερες – αλλά δεν τις κάνουν καλύτερες. Το να παρακολουθείτε αυτά που λέτε στους φίλους σας όταν στην πραγματικότητα εννοείτε κάτι άλλο, μπορεί να είναι περισσότερο πολύπλοκο παρά ευφάνταστο. Το καλύτερο είναι να μείνετε πιστοί στα γεγονότα.

ζωδια ζυγός
Αν είστε ευέλικτοι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε, θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε ενοχλητικές απογοητεύσεις. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη αλλά μπορείτε να έχετε τον έλεγχο στον τρόπο που θα αντιδράσετε σε μια απρόσμενη κατάσταση. Η εύκολη προσαρμογή σε οτιδήποτε φέρει η ζωή στο δρόμο σας, εμπνέει τους πάντες γύρω σας.

zwdia shmera

ζωδια σκορπιός
Το να δουλεύετε μόνο και να μην διασκεδάζετε καθόλου, μπορεί να ελαττώσει τις ευκαιρίες που θα έχετε για μια ερωτική επαφή. Κανείς δεν θέλει να βγαίνει ραντεβού με ένα άτομο είναι εθισμένο με τη δουλειά του – και εσείς είστε ένα βήμα πριν να αρχίσετε να μιλάτε στο συρραπτικό σας. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ευχάριστα μακριά από το γραφείο σας. Βρείτε ένα χόμπι που να μην έχει καμία σχέση με την καριέρα σας.

ζωδια τοξότης
Σκέφτεστε να μετατρέψετε μια φιλική σας σχέση σε ερωτική; Πριν να αποκαλύψετε τις πιο μύχιες σκέψεις σας, ελέγξτε πρώτα την κατάσταση για να δείτε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ζητήστε από το εν λόγω φιλικό σας άτομο να βγείτε ένα χαλαρό ραντεβού και δείτε πού θα πάει από εκεί και πέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια αιγόκερως
Οι άλλοι εντυπωσιάζονται από τη θέλησή σας για διάκριση. Αξιοποιήστε την τάση που έχετε στο να αναζητάτε πάντα το καλύτερο και στον ερωτικό τομέα. Μην συμβιβάζεστε ποτέ με τη δεύτερη επιλογή, όσο αφορά τους πιθανούς ερωτικούς σας συντρόφους. Κρατήστε τις προδιαγραφές σας σε υψηλά αλλά ρεαλιστικά επίπεδα.

ζωδια υδροχόος
Αντί να θυμώνετε με κάποιο φίλο που έκανε ένα λάθος, καλό θα ήταν να φανείτε συμπονετικοί. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσετε την απογοήτευση αλλά η φιλία είναι πιο σημαντική από τον εγωισμό σας. Ξεπεράστε την πικρία που νιώθετε και προχωρήστε παρακάτω.

ζωδια ιχθύες
Φανείτε γενναιόδωροι με τον εαυτό σας σήμερα, με μια ακριβή αγορά. Μπορείτε να κρατήσετε τα χρήματά σας για πιο σημαντικές αγορές αλλά σας αξίζει κάτι φανταχτερό – είτε πρόκειται για κάποιο κόσμημα ή για ένα γκουρμέ γεύμα.

zwdia-zvdia-taro-00