ζωδια για ελεύθερους 4/10 Τρίτη

imerisies-provlepseis-zodia-deytera-26-5

ζωδια για ελεύθερους 4/10 Τρίτη

ζωδια κριός
Η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά βαρετή στην κρεβατοκάμαρα. Αν έχετε ξεμείνει από προφυλακτικά, σεξουαλικά παιχνίδια και άλλα αξεσουάρ ενηλίκων, είναι καιρός να ανανεώσετε τις προμήθειές σας. Πάρτε το ταίρι σας ή τον κολλητό σας και ξεκινήστε για μια διασκεδαστική βόλτα στα… ανάλογα καταστήματα.

ζωδια ταύρος
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρείτε το ρομάντζο, είναι μέσω των φιλικών σας ατόμων. Αντί να σαπίζετε μόνοι μέσα στο σπίτι, μαζέψτε τους φίλους σας και βγείτε για μια νύχτα ξεσαλώματος. Σίγουρα κάπου θα εντοπίσετε αρκετά ελκυστικά άτομα.

 

ζωδια δίδυμοι
Δεν έχετε χρόνο για να μελαγχολήσετε σήμερα, γιατί είστε υπερβολικά απασχολημένοι με τις συναντήσεις σας. Ακόμα και λίγη θλίψη μπορεί να χαλάσει μια εξαιρετική μέρα αν αφεθείτε, γι’ αυτό μην το κάνετε! Διαβάστε μάλιστα νωρίς τα μηνύματα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, γιατί ίσως εκεί να υπάρχει κάτι που θα τα αλλάξει όλα.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Για ό,τι αφορά τα μετρητά, καλό θα είναι να κλείσετε λίγο το στόμα σας. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιερωτικό, από ένα άτομο που καυχιέται για την τιμή του καινούργιου του τηλεφώνου, αμαξιού ή ρούχου. Κανένα αξιοπρεπές φιλόδοξο ταίρι σας δεν μπορεί ενδιαφέρεται για τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αν ενδιαφέρεται, κάτι δεν πάει καλά…

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η ατσάλινη στάση σας θα υποστεί πλήγμα σήμερα, όταν ένα ανάρμοστο σχόλιο ή ένα βρωμερό κουτσομπολιό θα σας κάνει να εξοργιστείτε. Όμως πριν επιτεθείτε στο άτομο με το μεγάλο στόμα, φροντίστε να βρείτε πρώτα ξανά την αυτοκυριαρχία σας. Η άμετρη επιθετικότητα θα χαλάσει τη δική σας εικόνα.

ζωδια παρθένος
Μην αφήνετε το στοματάκι σας τόσο ανεξέλεγκτο σήμερα, παρά μόνο αν ανταλλάσσετε παθιασμένα φιλιά. Για κάποιο λόγο το λεκτικό σας φίλτρο δεν θα λειτουργεί, και θα είναι καλύτερα να υιοθετήσετε σιωπηλή στάση όπου βρεθείτε. Για τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας και τη γλώσσα του σώματος…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια ζυγός
Το μυαλό σας θα είναι καρφωμένο στο σεξ σήμερα, κι αυτό θα κάνει την αποδοτικότητά σας στη δουλειά εξαιρετικά δύσκολη – τουλάχιστον! Και φυσικά ανάμεσα στο φλερτ και τις φαντασιώσεις, θα ολοκληρώσετε ελάχιστα πράγματα. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να καταλαγιάσει το πρόβλημά σας: να κλειστείτε στο μπάνιο.

ζωδια σκορπιός
Θα νιώσετε αρκετές φορές σήμερα συγχυσμένοι, επειδή όσο και να μιλάτε δεν σας καταλαβαίνει κανείς. Δεν έχει καμία σημασία αν οι άλλοι δεν ακούν ή αν εσείς δεν μιλάτε κατανοητά. Για να μην ενταθεί το πρόβλημά σας, μιλήστε για τις ιδέες σας σε κάποια άτομα που έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Θα σας απασχολήσει υπερβολικά η εμφάνισή σας σήμερα, είτε γιατί νιώθετε φουσκωμένοι είτε γιατί κάποιο ρούχο δεν σας στρώνει καλά. Όποιο κι αν είναι το θέμα, καλά θα κάνετε να το προσπεράσετε. Η πραγματική ομορφιά πηγάζει μέσα από τον κάθε άνθρωπο, ό,τι κι αν λένε οι καθρέφτες ή οι ζυγαριές.

ζωδια αιγόκερως
Πότε ήταν η τελευταία φορά που γράψατε ένα ερωτικό γράμμα – πραγματικό, με μολύβι και χαρτί; Ανάλογα τη γενιά σας, ίσως και ποτέ, ίσως πριν πάρα πολλά χρόνια… Σήμερα όμως καλείστε να ξεθάψετε την γραφική σας ύλη και να πιάσετε δουλειά. Εκφραστείτε στο χαρτί, δανειστείτε αν θέλετε και αποσπάσματα από ποιητές ή συγγραφείς.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Παίρνετε μεγάλο ρίσκο σήμερα αν κανονίζετε κάποια συνάντηση για το βράδυ, και το ξέρετε. Η διάθεσή σας ουσιαστικά δεν είναι στα καλύτερά της, και θα είναι αρκετό ένα σχόλιο ή μια λάθος λέξη για να σας κάνει να ξεφύγετε από τα όρια. Με όση αυτοπεποίθηση κι αν θελήσετε να ενδυθείτε, δεν θα νιώσετε καλύτερα. Ίσως θα είναι πιο συνετό να αφήσετε να περάσουν λίγες μέρες για αυτή τη συνάντηση…

ζωδια ιχθύες
Δεν έχει σημασία για ποιο λόγο σήμερα φοβάστε, μπορεί να είναι για μια πιθανή αποτυχία ή για μια μεγάλη επιτυχία. Οι συνέπειες θα είναι οι ίδιες, ενόσω φορτώνετε στον εαυτό σας τόση αρνητική ενέργεια πριν ξεκινήσετε καν. Αν πραγματικά θέλετε το άτομο που θα συναντήσετε, πηγαίνετε να το κατακτήσετε απλά. Όσο το σκέφτεστε, ίσως να αλλάξετε γνώμη (σαν το ανέκδοτο με το γρύλλο)…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66