ζωδια για ελεύθερους 8/11 Τρίτη

ζωδια για ελεύθερους 8/11 Τρίτη

ζωδια κριός
Έχετε βάλει τις μηχανές στο φουλ όσο αφορά τα εργασιακά σας θέματα αυτή την περίοδο. Καλό θα είναι ωστόσο να μην ξεχνάτε να φροντίζετε λίγο και τα προσωπικά σας. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κάνετε μια βόλτα για να δείτε αν κυκλοφορούν νέα πρόσωπα στα παλιά σας στέκια.

ζωδια ταύρος
Αναλυτικά και οργανωμένα προγράμματα πρέπει να στήσετε σήμερα, όσο αφορά τα επαγγελματικά σας. Ενδείκνυται όμως να ακολουθήσετε την ίδια τακτικά και όσο αφορά τα προσωπικά σας. Διευθετήστε συναντήσεις με φίλους και γνωστούς και φροντίστε να κάνετε κάποιες περαιτέρω προσεγγίσεις…

 

ζωδια δίδυμοι
Κάποιος έχει διάθεση να παίζει παιχνίδια – χωρίς να αποκλείεται να είστε κι εσείς οι ίδιοι! Όσο διασκεδαστική κι αν είναι αυτή η τακτική, από ένα σημείο και μετά η ηθική απαιτεί να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι. Αν θέλετε πραγματικά να δείτε και λίγη πρόοδο, πρέπει να εγκαταλείψετε τις μπλόφες ή να ζητήσετε από τους άλλους να το κάνουν.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Να είστε προσεκτικοί στο στήσιμο του προγράμματός σας αυτή την εποχή. Δεν πρέπει να υπερφορτώνεστε όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, σε σημείο που να χωλαίνει η προσωπική σας ζωή. Πάντα είναι απαραίτητος λίγος χρόνος για τον εαυτό σας και το ζευγάρωμά σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Λένε ότι η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη σημασία σε μια νέα γνωριμία, και σίγουρα η έκφραση έχει μεγάλη βαρύτητα. Επειδή σπάνια δίνεται σε κάποιον η ευκαιρία να διορθώσει μια κακή πρώτη εντύπωση, αξιοποιήστε εσείς αυτή που σας δίνεται. Κάποιος κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πετύχετε εσείς.

ζωδια παρθένος
Μπορεί να σας κάνει να γελάτε η προοπτική να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσω της δουλειάς σας αυτή την εποχή. Καλό θα είναι όμως να αρχίσετε να το επεξεργάζεστε στο μυαλό σας ως πιθανότητα, γιατί κάτι τέτοιο βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν για εσάς…

ζωδια ζυγός
Η αποστολή σας αυτή τη στιγμή όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι να εστιάσετε στο μέλλον. Και αυτό δεν πρόκειται να γίνει όσο κοιτάτε τις παλιές φωτογραφίες ή αναμοχλεύετε αναμνήσεις και σκέψεις στο μυαλό σας. Αφήστε τους συναισθηματισμούς και την ευαισθησία για κάποια άλλη χρονική στιγμή, και τώρα προχωρήστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Το μυαλό σας περιστρέφεται μόνο γύρω από την αναζήτηση των νέων ρομαντικών σας επιλογών, και φυσικά είστε απόλυτα αποφασισμένοι να κάνετε τα πάντα για να πετύχετε την «καλύτερη». Κάποτε πρέπει να ανανεώσετε το σκεπτικό σας, και να κοιτάξετε τους ανθρώπους και πέρα από την τσέπη.

ζωδια τοξότης
Ίσως να είστε διατεθειμένοι κάποια άλλη στιγμή να κάνετε κινήσεις για την εύρεση μιας νέας αγάπης, αλλά αυτή την εποχή έχετε θέσει άλλες προτεραιότητες. Εξάλλου η πρόθεσή σας είναι να δείτε τι είναι διατεθειμένη να κάνει η αγάπη για εσάς! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, και θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Σας διέπει απίστευτη ενέργεια αυτή την εποχή, και είστε έτοιμοι να καταπιαστείτε με κάθε πιθανό τομέα της ζωής – φυσικά και το ρομάντζο. Είναι εξαιρετική η διάθεσή σας, και σίγουρα θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο με ό,τι κι αν ασχοληθείτε. Προσέξτε μόνο να μην καταπονήσετε τελικά τον εαυτό σας.

ζωδια υδροχόος
Κάτι παράξενο συμβαίνει αυτή την περίοδο με την ερωτική σας ζωή, καθώς φαίνεται να την καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι ελλοχεύει κάτι αρνητικό. Αντιθέτως, εσείς απολαμβάνετε ιδιαίτερο αυτό το κλίμα!

ζωδια ιχθύες
Μήπως η παρέα σας δεν έχει διάθεση για ρομαντικούς περιπάτους αυτή την εποχή; Κανένα πρόβλημα, ετοιμαστείτε και βγείτε μόνοι. Αναζητήστε κάθε δραστηριότητα στην πόλη που συμβαίνει κάτι, και κατευθυνθείτε για να κάνετε όσες περισσότερες νέες γνωριμίες μπορείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66