ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/06 Α

provlepseis-21-2-2014

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/06 Α

 

ζωδια κριός
Σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, η Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη θα είναι μέρες που θα θέλετε να θυμάστε. Ακόμη κι αν δεν καταχωρηθούν στις σελίδες της ιστορίας, εσείς θα είστε γνήσια και ολοκληρωτικά χαρούμενοι και θα νιώθετε παντού γύρω σας αφθονία ενέργειας και δημιουργικότητας. Δεν αποκλείεται να αφορά και την επαγγελματική σας υπόσταση. Το σίγουρο είναι ότι θα περιφέρεστε με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη σας, μέχρι να μπει η Πέμπτη και να προσγειωθείτε λίγο και στις λοιπές υποχρεώσεις σας. Θα σας έκανε πολύ καλό παράλληλα να ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα ή να φροντίσετε την φυσική σας κατάσταση.
Το Σαββατοκύριακο θα είναι σχετικό ήρεμο, κάτι που θα σας φανεί ιδιαίτερα ανακουφιστικό υπό τις περιστάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

ζωδια ταύρος
Καθώς θα βλέπετε μια παρέλαση πομπωδών ανθρώπων τη Δευτέρα, θα σκεφτείτε και θα αποφασίσετε να υιοθετήσετε μια ανεκτική στάση γενικότερα. Πάντα υπάρχουν φορές που έχετε κάνει λάθος για άλλους. Πάντως την Τρίτη θα την περάσετε με άτομα που γνωρίζετε καλά σαν την παλάμη σας και τρέφετε αισθήματα αγάπης γι’ αυτά. Το ρομάντζο και η φροντίδα θα έχει έντονη παρουσία στη ζωή σας μέχρι και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα προστεθεί στο θετικό κλίμα και η ερωτική έλξη.
Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει χωρίς εξάρσεις, ωστόσο αυτό ακριβώς θα έχετε ανάγκη μετά την ένταση των προηγούμενων ημερών.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια δίδυμοι
Θα αρχίσετε αυτή την εβδομάδα περιτριγυρισμένοι από ομοϊδεάτες ανθρώπους που θα σφύζουν από ζωντάνια και χαρά, όπως κι εσείς. Όσο έντονες κι αν είναι οι συζητήσεις μέσα σε τέτοιες παρέες, ακόμη κι αν πάρουν όλων των ειδών τις κατευθύνσεις, πάντα παραμένουν απολαυστικές. Ωστόσο την Τρίτη ή την Τετάρτη θα έχετε μια διαφωνία που θα σας κεντρίσει κάπως, και θα παραμείνετε σε εγρήγορση και τις επόμενες ημέρες. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα κινήστε με γρήγορους και προσεκτικούς ρυθμούς. Το μόνο που θα είναι καλό να προσέξετε, είναι να μην παρεξηγηθείτε από ένα ιδιαίτερο άτομο για την έκφραση που παίρνετε όταν αφαιρείστε…
Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι γεμάτο ρομάντζο, ενέργεια και πολλά-πολλά νέα σχέδια.

zwdia - love

ζωδια καρκίνος
Γιατί να αρκεστείτε σε ο,τιδήποτε λιγότερο από το ανώτερο και το καλύτερο; Αυτό θα είναι το πιστεύω σας τη Δευτέρα, αλλά και τις επόμενες μέρες μέχρι και την Τετάρτη. Αυτό αφορά και τις δαπάνες σας, οι οποίες θα είναι επίσης μεγάλες. Φροντίστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε όλα αυτά που έχετε βάλει στο μάτι, προκειμένου να μην πικραθείτε. Η Πέμπτη θα είναι μια εξίσου καλή ημέρα, με την επικοινωνιακή σας δύναμη σε υψηλά επίπεδα. Θα έχετε έντονη κοινωνική διάθεση, το μυαλό σας θα λειτουργεί σε εξαιρετικές στροφές και θα νιώθετε ευτυχείς και χαλαρωμένοι. Μέχρι και την Παρασκευή θα έχετε διευθετήσει το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεών σας.
Φτάνοντας το Σαββατοκύριακο, το κλίμα θα πάρει μια αλλόκοτη μορφή και πολλά θα είναι αυτά που θα σας φανούν έως και έξαλλα.

zwdia shmera

ζωδια λέων
Ακόμη κι αν οι θερμοκρασίες δεν έχουν φτάσει ακόμη σε επίπεδα καύσωνα, εσείς καίγεστε από ενθουσιασμό! Για τα πάντα! Μοιραστείτε αυτή την μοναδική θέρμη σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και αγκαλιάστε τα σφικτά. Δεν είναι καν της ιδιοσυγκρασίας σας όλη αυτή η συναισθηματική και εξωστρεφής συμπεριφορά, αλλά είστε ευτυχείς που την βιώνετε. Όλο αυτό το εξαιρετικό κλίμα θα σας συντροφεύει μέχρι και την Τετάρτη, που θα είναι μια δημιουργική μέρα. Ωστόσο την Πέμπτη πολλά θα αλλάξουν, όχι σε επίπεδο διάθεσης αλλά σε επίπεδο προσανατολισμού. Θα γίνετε λίγο πιο εσωστρεφείς και θα εμβαθύνετε τις σκέψεις σας σε κάποια οικονομικά σας θέματα και την Παρασκευή.
Το Σαββατοκύριακο ωστόσο θα επανέλθετε στις πρότερες αγκαλιές, τα φιλιά, τα χοροπηδήματα και έναν – πρωτόγνωρο για εσάς – παιδιάστικο ενθουσιασμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Μια αίσθηση κενού θα μονοπωλήσει τη φαντασία σας τη Δευτέρα, καθώς τα αισθήματα που τρέφατε για ένα ιδιαίτερο άτομο θα αλλάξουν, μετά από κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε και θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη. Η ελαστικότητα, που είναι ένα καλό στοιχείο του χαρακτήρα σας, θα αποδειχθεί ευεργετική σε αυτή τη φάση. Ωστόσο είναι φυσικό αυτό το κλίμα να σας κάνει να νιώσετε εξουθενωμένοι μέχρι την Τετάρτη, που είναι και η μέρα που όλα θα αλλάξουν και θα πάρουν μια πολύ δημιουργική και αισιόδοξη τροπή μέχρι και την Παρασκευή.
Το Σαββατοκύριακο όμως, επειδή θα χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας, δεν αποκλείεται να σας καταβάλει πάλι μια αναποφασιστικότητα. Παλέψτε το.

zwdia-zodia-astrologia-65