ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/06 B

erwtikes-7414

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/06 B

 

ζωδια ζυγός
Για κάποιο λόγο, όταν τίθενται κάποια σημαντικά ερωτήματα, όλοι στρέφουν το κεφάλι τους σε εσάς. Ειδικά στην αρχή αυτής της εβδομάδας, θα δείτε ότι τόσο τα άτομα του στενού σας κύκλου όσο και άγνωστοί σας, διαισθάνονται ότι έχετε την ικανότητα να βλέπετε ξεκάθαρα τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Εξίσου καλές και αποδοτικές θα είναι και οι επόμενες μέρες μέχρι και την Τετάρτη. Μην σας απασχολήσουν οι λεπτομέρειες σε όσα θα χειριστείτε, έτσι κι αλλιώς εσείς λειτουργείτε σε πολύ υψηλότερα επίπεδα. Μέχρι και την Παρασκευή δώστε στον κύκλο σας κάποια μαθήματα καλού ακροατή, και δείξτε τους ότι η σωστή επικοινωνία περιλαμβάνει και το να υποβάλλονται πολλές ερωτήσεις.
Το Σαββατοκύριακο θα σας συνεπάρουν κάποιες καλλιτεχνικές ενασχολήσεις ή επαφές, ενώ την Κυριακή να είστε έτοιμοι για φλερτ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

ζωδια σκορπιός
Κάποιες προκλήσεις είναι αναζωογονητικές, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την πρόκληση που θα κληθείτε να χειριστείτε τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας. Θα νιώθετε τόσο πιεσμένοι που θα έχετε την αίσθηση ότι φαίνεται στο πρόσωπό σας σαν να την επιδεικνύετε, αν και η επίδειξη δεν είναι καλή επιλογή υπό τις συνθήκες. Προσέξτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας και ήδη την Πέμπτη θα δείτε το κλίμα να ελαφραίνει και να γίνεται πιο χαρωπό. Μάλιστα την Παρασκευή θα έχετε το περιθώριο να αφιερώσετε λίγες ελεύθερες ώρες στο να οργανώσετε τα σχέδιά σας.
Θα είναι συνετό για εσάς να μην αφήσετε τη λήψη πολλών αποφάσεων για μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί θα δυσκολευτείτε. Επίσης μην πιέσετε τον εαυτό σας την Κυριακή για να ακολουθήσετε το πρόγραμμα της παρέας. Αν η ανάγκη σας είναι να μείνετε σπίτι, να το κάνετε πριν εξαντληθείτε.

tarw-zwdia

ζωδια τοξότης
Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας καθώς θα δείτε τα σχέδιά σας να αναβαθμίζονται στην πρώτη θέση! Αυτό το ευοίωνο κλίμα μέχρι και την Πέμπτη θα είναι ο λόγος που θα σοκαριστείτε λίγο, όταν θα βρεθείτε εμπλεκόμενοι σε μια σύγκρουση με ένα υψηλά ιστάμενο άτομο ή σε μια πρόκληση από ένα γηραιότερο μέλος της οικογένειάς σας. Θα χρειαστεί να περάσει και η Παρασκευή για να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας.
Ωστόσο το Σαββατοκύριακο η τύχη θα επιστρέψει στον δρόμο σας, εσείς θα επανέλθετε στο κέφι σας και οι φίλοι σας θα χαρούν που θα σας δουν. Την Κυριακή ενδέχεται να σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε για τα όνειρα ζωής σας με ένα καινούργιο άτομο που θα εντάξετε στον φιλικό σας κύκλο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει λίγο παράδοξα, όμως εσείς δεν πρέπει να επηρεαστείτε από όσα θα συμβαίνουν, καθώς αυτά που θα βλέπετε μπορεί να μην είναι η πραγματική εικόνα των καταστάσεων. Η οικονομική σας στενότητα θα σας απασχολήσει μέχρι και την Τετάρτη, που δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει ένα άτομο και να σας ζητήσει και το τελευταίο «κομμάτι της πίτας». Το αν θα το δώσετε ή όχι, επαφίεται αποκλειστικά σε εσάς. Ωστόσο ένα άτομο του στενού οικογενειακού ή φιλικού σας κύκλου θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να βρείτε ξανά το κέντρο του εαυτού σας – γι’ αυτό και θα λατρέψετε το τηλέφωνο! Η Παρασκευή θα είναι εξαιρετική μέρα για εσάς από πλευράς διεκπεραίωσης υποχρεώσεων, κι αυτό θα σας τονώσει με μια αίσθηση ικανοποίησης και περηφάνιας.
Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του Σαββατοκύριακο θα το περάσετε με σκέψεις που θα αφορούν την καριέρα σας.

ζωδια υδροχόος
Με μια παράξενη αντίφαση θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα σας, την οποία θα είναι καλό για εσάς να ακολουθήσετε και θα φτάσετε σε μια απίστευτη ανακάλυψη. Το ίδιο παράδοξο κλίμα θα επικρατεί μέχρι και την Τετάρτη, με πειραματισμούς και μεγάλα άλματα που θα σας κάνουν να νιώθετε σαν τρελός επιστήμονας μπροστά σε μια σειρά τρομερών επιτευγμάτων! Την Πέμπτη θα είναι συνετό να γίνετε πιο προσεκτικοί και να χειριστείτε όποιες λεπτομέρειες εκκρεμούν, γιατί μέσα σας ξέρετε ότι ενίοτε τα πράγματα δεν είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται… Αυτό θα είναι καλό να το έχετε συνεχώς στο μυαλό σας και την Παρασκευή.
Το Σαββατοκύριακο θα σας προσεγγίσει ένα άτομο που γνωρίζετε ελάχιστα, για να σας πει κάποια εντυπωσιακή ιστορία που θα σας αφήσει ενθουσιασμένους.

zwdia - love

ζωδια ιχθύες
Αν στην αρχή αυτής της εβδομάδας περιοριστείτε στα θέματα που αφορούν εσάς και μόνο, θα γλιτώσετε τον εαυτό σας από περιττά δράματα. Όχι ότι σας ενοχλούν τα δράματα, όμως αυτή είναι μια περίοδος που συμβαίνουν πολλά στη δική σας ζωή. Θα είναι καλό να μην αποσπαστεί η προσοχή σας και να μην περιφέρεστε άσκοπα, ειδικά την Τετάρτη. Την Πέμπτη θα δείτε ότι οι ισορροπίες στις σχέσεις σας είναι πιο σημαντικές από το να έχετε στα χέρια σας πάντα όλα τα στοιχεία. Εμπιστευθείτε τους φίλους σας και πιστέψτε ό,τι σας λέει το ένστικτό σας.
Το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, γιατί ίσως να προκύψει μια μικρή κρίση μετρητών. Γι’ αυτό την Κυριακή θα είναι ευκαιρία να εισπράξετε ένα παλιό χρέος που σας οφείλουν. Είναι γεγονός ότι όσοι χρωστούν, έχουν κοντή μνήμη…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65