ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/02 – 06/03

g-spot-zwdio

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/02 – 06/03

 

 

 

ζωδια κριός
Θα σας έκανε πολύ καλό να προγραμματίσετε λίγη φυσική άσκηση τη Δευτέρα, είτε αφορά εντατική γυμναστική είτε τρέξιμο ή πεζοπορία. Θα σας απασχολήσουν πολλές λεπτομέρειες, γι’ αυτό η εκτόνωση όλης αυτής της πνευματικής έντασης θα σας διευκολύνει να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.
Την Τρίτη και την Τετάρτη θα πρέπει να παραγκωνίσετε λίγο τον εαυτό σας και τον συνήθη ανταγωνισμό σας – έστω για λίγο – και να δώσετε προτεραιότητα στο «άλλο» άτομο αν θέλετε να υπάρξει κάποια πρόοδος.
Από την Πέμπτη και μετά οι ρυθμοί θα πέσουν λίγο και θα πρέπει να περάσετε χρόνο με ηρεμία και πολλή σκέψη. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και πρέπει να καταλαγιάσετε κάπως τις τρικυμίες για να βρείτε τις διεξόδους σας.
Το Σάββατο και την Κυριακή αποζητήστε λίγη περιπέτεια.   Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια ταύρος
Η Δευτέρα σας θα είναι πλήρης από χαρά και φλερτ, καθώς σας περιτριγυρίζουν καλοί φίλοι και εκπέμπετε γοητεία. Ο ίδιος ενθουσιασμός θα συνεχιστεί τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη, αν και θα είναι σε πιο γήινο επίπεδο. Η ρουτίνα σας στη δουλειά αλλά και στο σπίτι αναμένεται να δεχθεί σημαντικές ανακατατάξεις από κάτι νέο και ευχάριστο που θα σας προκύψει. Ενδώστε στη θετική ατμόσφαιρα αλλά χωρίς να το παρακάνετε.
Από την Πέμπτη και μετά ενδέχεται να μπει σε δοκιμασία η υπομονή σας, καθώς κάτι θα αναπτερώσει τα πάθη σας και πρέπει να λήξετε την αναμονή και να περάσετε στην πράξη.
Το Σάββατο και την Κυριακή θα ήταν συνετό να είστε πολύ προσεκτικοί σε όποιο ρίσκο βρεθεί στο δρόμο σας, γιατί ενίοτε τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

 

ζωδια δίδυμοι
Δεν είστε εσείς αυτοί, οι συνήθως προσηνείς και καλοί συζητητές! Τη Δευτέρα μάλιστα θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση προκειμένου να γίνετε κατανοητοί, ειδικά προς άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και του στενού σας προσωπικού κύκλου.
Η διπλωματικότητά σας θα επανέλθει την Τρίτη και την Τετάρτη και όλοι θα θέλουν να είναι κοντά σας για να ψυχαγωγηθούν. Μη διστάσετε μάλιστα να αδράξετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, ακόμα κι αν δεν θέλετε να προχωρήσετε εσείς πολύ… Κάποιος άλλος θα αναλάβει τα ηνία!
Την Πέμπτη θα βάλετε σε λειτουργία την ευφυία σας, προκειμένου να αποσπάσετε πληροφορίες που κάποιοι σας αποκρύπτουν.
Το Σάββατο και την Κυριακή θα περάσετε όμορφα με την καλή γνωστή παρέα.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια καρκίνος
Από τη Δευτέρα θα δείτε την υπεροχή σας να λάμπει, κι αυτό θα το προσέξουν και θα το θαυμάσουν πολλοί. Η ανωτερότητά σας θα είναι ο κύριος λόγος που θα δείτε με έκπληξη να σας προσεγγίζουν και να σας το τονίζουν.
Την Τρίτη και την Τετάρτη ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στο σπίτι. Μη διστάσετε να προχωρήσετε σε νέα σχέδια, αν και θα πρέπει να έχετε ανοικτά τα αφτιά σας σε όσα λένε άτομα που μπορείτε να πάρετε ως συνοδοιπόρους, προκειμένου να μειώσετε τις πιθανές μελλοντικές αναταράξεις.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σας καταβάλει λίγο μια συναισθηματική αποτυχία, όμως μην αντιδράσετε υπερβολικά και αφήστε αυτή τη φάση να προσπεράσει.
Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, χωρίς να νιώσετε την ανάγκη να δώσετε λόγο σε κανέναν.   Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια λέων
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας ενδέχεται να βιώσετε κάποια ασυνήθιστη για εσάς εσωστρέφεια. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να μπορέσετε να ρίξετε άλλη μια ματιά στο συνολικό σας πλάνο, να προσδιορίσετε ξανά τις κινήσεις και τη στρατηγική σας.
Την Τρίτη και την Τετάρτη θα επανέλθει η αυτοπεποίθησή σας και τα χαρίσματά σας θα έλκουν κοντά σας πολλούς που θα θέλουν να συμφωνήσουν σε ό,τι πείτε… προκειμένου απλά να είναι κοντά σας. Εσείς απολαύστε το όσο θέλετε, η αμαρτία είναι δική τους!
Την Πέμπτη φροντίστε να είστε σε επαγρύπνηση, γιατί ίσως κάποιοι έχουν κάποια κρυφά κίνητρα σε κάποιες καταστάσεις. Χωρίς να φτάσετε στην παράνοια, καλό είναι να μην αφήσετε τον έλεγχο από τα χέρια σας.
Το Σαββατοκύριακο σας περιμένει δράση! Ανοίξτε δυνατά τη μουσική και απολαύστε τα έντονα συναισθήματα και την ανάγκη για περιπέτειες.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια παρθένος
Πόσο συχνά θυμάστε να έχετε πει ότι αυτή η μέρα είναι από τις καλύτερές σας; Αυτή τη Δευτέρα θα το πείτε, καθώς η έναρξη της εβδομάδας σας βρίσκει γεμάτους διάθεση για οργάνωση και απόδοση! Θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα σχέδιά σας, τους προϋπολογισμούς και κάθε μικρή λεπτομέρεια που σας ταλαιπωρούσε για καιρό, ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε και πολλές από τις υποχρεώσεις σας.
Η ίδια ενέργεια θα σας ακολουθεί την Τρίτη και την Τετάρτη, όπου δεν θα λείψουν οι θετικές παρορμήσεις και οι αυθόρμητες αποφάσεις.
Την Πέμπτη η ευφυία σας αλλά και η περιέργειά σας θα χτυπήσουν κόκκινο, και είναι η καλύτερη στιγμή να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να κάνετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις που θέλετε.
Το Σαββατοκύριακο θα σας κάνει πολύ καλό να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να αφήσετε πίσω κάποιες από τις υποχρεώσεις σας.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Η Δευτέρα αναμένεται να σας φέρει πολλές αναπάντεχες ευκαιρίες για επαφές και επικοινωνίες. Θα μπορέσετε να μάθετε πολλά και να το διασκεδάσετε, σε συναντήσεις με φίλους που έχετε αλλά και νέους φίλους που θα κάνετε, αρκεί να μην ξεχνάτε να ακούτε και τον εαυτό σας όσο μιλάτε…
Την Τρίτη και την Τετάρτη θα έχετε πάρει φωτιά – μεταφορικά μιλώντας. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας και κανείς δεν θα χορταίνει την άνεση και τη γοητεία σας. Απολαύστε όλη αυτή την προσοχή που θα λάβετε και φροντίστε να μείνετε ανοικτοί στα φλερτ.
Από την Πέμπτη και μετά το μυαλό σας θα το απασχολήσουν υλικά θέματα. Η εποχή ενδείκνυται για να καταγράψετε την περιουσία σας και να διευθετήσετε οικονομικά σας θέματα.
Το Σαββατοκύριακο θα σας επιφυλάξει εξερευνήσεις, τόσο σε επίπεδο εξόδων όσο και σε νέες ιδέες.

ζωδια σκορπιός
Το κύριο θέμα που θα σας απασχολήσει αυτή τη Δευτέρα, είναι οι λεπτομέρειες. Η μέρα σας θα κυλήσει όμορφα εφόσον βάλετε σε μια σειρά τις πολλές σας υποχρεώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε και κάποια ιδιαίτερα ζουμερά μυστικά.
Την Τρίτη και την Τετάρτη δεν θα έχετε διάθεση για συναντήσεις με φίλους. Εκμεταλλευτείτε θετικά αυτό το ασυνήθιστο για εσάς διάλειμμα, προκειμένου να σκεφτείτε διεξοδικά τα θέματα που σας προβληματίζουν και πρέπει να βρεθεί λύση.
Πάντως από την Πέμπτη και μετά θα είστε πάλι μαγνήτης για πολλούς που θα σας πλησιάζουν μαγικά για να απολαύσουν την άνεση και τα χαρίσματά σας.
Το Σαββατοκύριακο ξεχάστε όσα ξέρετε για τον εαυτό σας και αφεθείτε να σας συνεπάρουν οι στιγμές!  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

 

ζωδια τοξότης
Η Δευτέρα θα είναι μια αρκετά δύσκολη μέρα για εσάς. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια υψηλά ιστάμενα άτομα και θα πρέπει να χειριστείτε πάρα πολλές λεπτομέρειες. Πάρτε όμως μια βαθιά ανάσα και βουτήξτε τώρα, γιατί στη συνέχεια η εβδομάδα σας θα βελτιωθεί αρκετά.
Την Τρίτη και την Τετάρτη θα βιώσετε τη λατρεία, όχι μόνο από τους φίλους σας αλλά από όποιον συναντάται! Θα είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να εκφράσετε τις επιθυμίες σας.
Από την Πέμπτη και μετά θα χαλαρώσουν λίγο τα έντονα συναισθήματα και θα νιώσετε την ανάγκη για ονειροπόληση. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και απολαύστε όσο μπορείτε αυτή την εμπειρία.
Το Σαββατοκύριακο θα επανέλθετε στους εντατικούς ρυθμούς σας και θα διασκεδάσετε αφάνταστα με πολύ μεγάλες και δραστήριες παρέες.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια αιγόκερως
Τη Δευτέρα θα ξυπνήσει μέσα σας η φιλοδοξία και θα έχετε την ανάγκη να κάνετε μεγάλα σχέδια και να πάρετε ρίσκα. Αν έχετε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά.
Η Τρίτη αλλά και η Τετάρτη είναι ιδανικές μέρες για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα και να περάσετε σε νέες προκλήσεις. Το επικοινωνιακή σας ταλέντο δεν είναι στα καλύτερά του, όμως έχετε αρκετή ενέργεια για να κάνετε όσα θέλετε μόνοι σας.
Από την Πέμπτη και μετά θα ηρεμήσετε αρκετά και θα χειριστείτε λεπτομέρειες αλλά και πρόσφατες αποφάσεις σας. Αρωγούς σε αυτό θα έχετε και αρκετούς φίλους, που θαυμάζουν την προσήλωσή σας και τη θέλησή σας να προοδεύσετε.
Αυτό το Σαββατοκύριακο αφήστε στην άκρη τα τετριμμένα και δείξτε εμπιστοσύνη στη διάθεσή σας να προσπαθήσετε για τα φαινομενικά ακατόρθωτα!  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια υδροχόος
Αυτή η Δευτέρα είναι μια μέρα που πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την προσοχή και την επιφυλακτικότητα. Φροντίστε όσο γίνεται να είστε απόλυτα σίγουροι για τα θέματα και τους ανθρώπους που χειρίζεστε, ειδικά αν εμπλέκονται χρήματα και επαγγελματικά θέματα. Ψάξτε καλά ακόμη και κάτω από την επιφάνεια, να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες και όλα τα στοιχεία!
Την Τρίτη και την Τετάρτη δοκιμάστε κάτι καινούργιο, καθώς η εμπειρία είναι ανέκαθεν εξαιρετικός δάσκαλος. Μπορείτε να μάθετε πολλά από καινοτόμες για εσάς δραστηριότητες, και τολμήστε να έρθετε σε επαφή με άτομα που δεν συνηθίζετε προκειμένου να το πετύχετε.
Από την Πέμπτη και μετά ενδέχεται να πέσουν οι ρυθμοί σας και να χαθείτε λίγο στις σκέψεις σας, ειδικά για θέματα που αφορούν την καριέρα σας ή που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αυτή για να μείνετε λίγο πιο απομονωμένοι.
Ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα σας βρει να αποζητάτε πάλι τις μεγάλες παρέες, με τις οποίες θα περάσετε πολύ όμορφα.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια ιχθύες
Δεν είναι πάντα απαραίτητο να ξέρετε τα πάντα για όλα, σωστά;
Τη Δευτέρα τολμήστε να κινηθείτε χωρίς να κάνετε ερωτήσεις και χωρίς να ψάξετε απαντήσεις για να μην χάσετε την ευκαιρία σας. Έτσι κι αλλιώς θα μάθετε τις λεπτομέρειες λίγο αργότερα.
Την Τρίτη και την Τετάρτη θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με μια σχέση που έχει περάσει συγκρούσεις τελευταία. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τις όποιες εκκρεμότητες και πικρίες. Είναι καιρός να κλείσετε το παρελθόν για να μπορέσετε να περάσετε στο μέλλον.
Από την Πέμπτη και μετά αρχίζει για εσάς μια περίοδος που θα κάνετε νέες προσπάθειες να σταθείτε πια στα πόδια σας μόνοι σας, ειδικά σε ότι αφορά σημαντικά επαγγελματικά ή νομικά θέματα.
Το Σαββατοκύριακο να περιμένετε να βιώσετε ανέλπιστη τύχη!  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-astra-tarot

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου