ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 03-09/07 B

zwdio-aderfi-psyxi

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 03-09/07 B

ζωδια ζυγός
Η εβδομάδα θα μπει με πολλά μπαλάκια να πετιούνται στον αέρα από κάθε πλευρά, γι’ αυτό θα είναι καλό να έχετε το κεφάλι σας χαμηλωμένο και προστατευμένο. Έτσι κι αλλιώς έχετε πολλή δουλειά να κάνετε. Θα είστε σε θέση να μπείτε κι εσείς στη διασκέδαση και το παιχνίδι από την Τρίτη και μετά.

Αφιερώσετε ολόκληρη την Τετάρτη στο έτερό σας ήμισυ, γιατί την Πέμπτη θα πρέπει να διευρύνετε τον κύκλο σας και να εντάξετε φίλους και γνωστούς. Από την Παρασκευή θα αρχίσετε να μαζεύετε τους καρπούς των κόπων σας, αν και το υλικό κέρδος θα ωχριά μπροστά στο κοινωνικό. Με πολύ κόσμο που αγαπάτε και σας αγαπάει θα περάσετε το Σαββατοκύριακο, μέσα σε πολλή φλυαρία!

 

ζωδια σκορπιός
Με πολύ μυστήριο, φαντασία και ανάδυση κρυμμένων ταλέντων θα αρχίσει η καινούργια εβδομάδα για εσάς. Το κλίμα θα θυμίζει ταινίες δράσης, αν και μέχρι την Τετάρτη θα εστιάσετε σε πρακτικά θέματα. Σας απασχολεί η υγεία σας, τα εργασιακά σας, αλλά και ένα φιλικό άτομο που θα χρειαστεί τη βοήθειά σας.

zodia-taro-45

Από την Πέμπτη και μετά οι συνθήκες θα απαιτήσουν να κινηθείτε με διπλωματία, γενναιότητα, ταχύτητα και εξυπνάδα. Μπορεί κάποια επιτυχία να σας συναρπάσει και να θέλετε να πάρετε κάποια ρίσκα το Σαββατοκύριακο. Η συμβουλή είναι να εντοπίσετε κάπου μέσα σας και να επιστρατεύσετε τη μετριοφροσύνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια τοξότης
Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει με την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, γιατί έχει αρχίσει να σας φαίνεται ανιαρή η καθημερινότητά σας. Σχεδιάστε το μέλλον θέτοντας λίγους στόχους, με γνώμονα το παρελθόν και με συναίσθηση όσων έχετε επιτύχει ως τώρα.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα τα βλέπετε ήδη όλα υπό νέο πρίσμα, και θα χαίρεστε σαν μικρό παιδί. Μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκονται πολλά θέματα σε εξέλιξη και δεν θα έχετε καθόλου χρόνο για να βαρεθείτε. Γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να εστιάσετε στην ξεκούρασή σας και μόνο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Τα πάντα μπορούν να σας δοθούν από την αρχή αυτής της εβδομάδας, αρκεί να τα ζητήσετε με το σωστό τρόπο. Αν επιλέξετε τον μεστό και λιτό γραπτό λόγο, θα σας εντυπωσιάσουν τα αποτελέσματα. Στο μέσο της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η ασφάλεια και η προστασία, γι’ αυτό θα στραφείτε περισσότερο προς τα μέλη της οικογένειάς σας.

Από την Παρασκευή και μετά θα επικρατήσει η δημιουργικότητα και η ψυχαγωγία, γι’ αυτό τολμήστε ακόμη και μια μικρή απόδραση. Θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη διαύγειά σας, που θα σας φανεί χρήσιμη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μην σπαταλήσετε χρόνο σε ψιλή κουβεντούλα, μπείτε κατευθείαν στο θέμα σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια υδροχόος
Κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας από τη Δευτέρα κιόλας, θα σας θέσουν σε τροχιά πλήρους αναθεώρησης όσων θεωρείτε σημαντικά. Φυσικά η πλέον ισχυρή ένδειξη για τα σημαντικά, θα είναι το πού ξοδεύετε το εισόδημά σας. Μέχρι την Τετάρτη θα έχετε διαπιστώσει κάποιες συνήθειές σας που δεν είχατε προσέξει ποτέ ως τώρα, και θα εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτές.

Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε μάθει ήδη πολλά, και δεν αποκλείεται να κάνετε κι άλλες ανακαλύψεις. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο ξεχάστε καθετί οικονομικό, και αφεθείτε στις φλόγες του καυτού πάθους. Αυτά τα μαθήματα θα είναι πιο εκπαιδευτικά από όλα τα προηγούμενα!

zodia-zvdia-75

ζωδια ιχθύες
Με εξαιρετική διάθεση για την έναρξη ενός νέου εγχειρήματος ανοίγετε τη νέα εβδομάδα. Η συμβουλή ωστόσο, είναι να μην είστε βιαστικοί με τον εαυτό σας, αναμένοντας να έχετε όλη την εικόνα μπροστά σας για την πορεία μέχρι το τέλος. Θα βλέπετε τα βήματα σταδιακά, ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε αναλόγως και το ρυθμό σας.

Στο μέσο της εβδομάδας θα επικρατεί κάποια σύγχυση, λίγη ομίχλη, λίγες επιφυλάξεις… Όμως ένα γλυκό μήνυμα από αγαπημένο άτομο, θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι σταθερό το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Όσο αφορά το Σαββατοκύριακο, πρέπει να ετοιμάσετε ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο για τον εαυτό σας και να κλείσετε τηλέφωνα και υπολογιστές.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις