ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 21 – 27/08 B

evdomadiaies-17-2

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 21 – 27/08 B

ζωδια ζυγός
Μια ενοχλητική φωνή μέσα στο κεφάλι σας ωρύεται στην αρχή της εβδομάδας, σαν να είναι ο ατομικός σας σχολιαστής των πάντων. Εύχεστε μόνο να είχε λίγο περισσότερο χιούμορ. Αυτή την περίοδο η σχολαστικότητά σας μπορεί να αποβεί μοιραία, καθώς βλέπετε παντού λεπτομέρειες που πρέπει να χειριστείτε. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά όμως, η ενασχόληση με όλα αυτά παραγκωνίζεται καθώς κοιτάτε στα μάτια ένα ιδιαίτερο άτομο για το οποίο έχετε δυνατά συναισθήματα. Τώρα παίρνει τα ηνία η ομορφιά του ρομάντζου!

Σας κατακλύζει μια κτητικότητα εξαιτίας της ερωτικής έξαρσης, όμως θα είναι καλό να μην γίνετε καταπιεστικοί. Το Σάββατο θα πιάσετε στην ατμόσφαιρα ότι προσεγγίζουν κάποιες μεγάλες αλλαγές για τη ζωή σας. Την Κυριακή να μοιράζετε γυαλιά όπου βρεθείτε, για μην τυφλωθεί κανείς από τη λάμψη σας!

 

ζωδια σκορπιός
Η εβδομάδα σας θα ανοίξει με την αποκάλυψη μυστικών. Ένα άτομο θα σας εμπιστευτεί κάποια προσωπικά του θέματα, και νιώθετε κολακευμένοι με την επιλογή του. Όλη την εβδομάδα θα σας διέπει για εσωτερική θετικότητα. Ωστόσο δεν θα έχετε πολλή υπομονή για κουβέντες άνευ ουσίας, για λήψη αποφάσεων ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, επειδή θα επεξεργάζεστε πολλά θέματα μέσα στο κεφάλι σας.

zodia-taro-45

Από την Παρασκευή και μετά θα σας περιστοιχίσουν άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς και τα έλκετε σαν μαγνήτης. Θα σας κάνουν είδωλό τους και όλη αυτή η ιδεώδης ατμόσφαιρα θα παρασύρει και εσάς μέσα στο Σαββατοκύριακο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Η αρχή αυτής της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για να διεκδικήσετε περισσότερα πλεονεκτήματα στη δουλειά σας, όσο κι αν τα αξίζετε. Αντί να γίνετε εριστικοί, προτιμήστε να πατήσετε γερά στα πόδια σας γιατί έχετε πολλά θέματα να χειριστείτε ταυτόχρονα. Οι εντατικοί ρυθμοί θα μειωθούν λίγο γύρω στο μέσο της εβδομάδας.

Από την Πέμπτη και μετά θα έχετε αρκετό χρόνο και για τις κοινωνικές σας ενασχολήσεις, και αυτή η πολυτέλεια θα σας κάνει το επίκεντρο της προσοχής. Εσείς προσπαθήστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά το μέλλον σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, που είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε νέους στόχους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με την ανάγκη να δώσετε σημασία στα απλά και μικρά πράγματα. Έτσι θα καταφέρτε να λύσετε και έναν γρίφο που βασάνιζε το μυαλό σας εδώ και καιρό. Θα έχετε τη διάθεση για πιο πολλή έρευνα και για πολλά τηλεφωνήματα, προκειμένου να προχωρήσετε περαιτέρω ένα σχέδιό σας ή να στήσετε ένα καινούργιο.

Από την Τετάρτη και μετά μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο. Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε καταφέρει να αποσπαστείτε από συναισθηματικά θέματα, και θα είναι η ιδανική συγκυρία για να πάρετε κάποια σπουδαία απόφαση. Το Σαββατοκύριακο θα βάλετε και πάλι τις μηχανές στο φουλ, για να ολοκληρώσετε έναν μεγάλο στόχο σας.

zwdia-768

ζωδια υδροχόος
Η εβδομάδα σας θα ανοίξει με μια εξαιρετικά αίσια ατμόσφαιρα. Αν και έχετε την ανάγκη να καταλάβετε τα κίνητρα κάποιων ατόμων στο περιβάλλον σας, θα προτιμήσετε τώρα να κάνετε μια ουσιαστική ενδοσκόπηση στη δική σας ζωή. Επειδή δεν ξέρετε τι επιφυλάσσει το μέλλον – ειδικά όσο αφορά τα οικονομικά σας – θα είναι καλό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις όποιες επαγγελματικές προτάσεις προκύψουν.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά η προσοχή σας θα στραφεί στους φίλους σας. Ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία – ή η επαφή με ένα φιλικό άτομο να σας κεντρίσει να το δείτε ξαφνικά πολύ διαφορετικά… Το Σαββατοκύριακο προσέξτε να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν, αλλά ειδικά την Κυριακή πρέπει να βγείτε από το σπίτι και να διασκεδάσετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια ιχθύες
Με το ένστικτό σας σε πλήρη έξαρση θα μπει η νέα εβδομάδα. Μην διστάσετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση τώρα, ακόμη κι αν δεν έχετε στα χέρια σας όλα τα στοιχεία που θεωρείτε ότι χρειάζεστε. Θα έχετε όλη την ευχέρεια να διαμορφώσετε την πορεία σας καθ’ οδόν, καθώς θα συλλέγετε νέες πληροφορίες.

Κάποιες από αυτές τις πληροφορίες μάλιστα, θα φτάσουν σε εσάς μέσω μιας έριδας με ένα άτομο που φαινομενικά συμπλέατε ως τώρα. Δώστε του το περιθώριο της αμφιβολίας, αρχικά… Αν κάποια στιγμή προς το Σάββατο νιώσετε ότι θέλει να σας τη φέρει πισώπλατα, επιδείξτε την ανωτερότητά σας. Αν υπερασπιστείτε τη θέση σας με αξιοπρέπεια, θα ανταμοιφθείτε γι’ αυτό αδρά την Κυριακή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις