ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 26/09 – 2/10 B

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 26/09 – 2/10 B

ζωδια ζυγός
Δεν έχετε καμία διάθεση για επιφανειακές ενασχολήσεις στην αρχή αυτής της εβδομάδας, γιατί έχετε ανάγκη να κεντρίσετε το μυαλό σας. Αναζητήστε το πιο ευφυές άτομο από εσάς που σας αρέσει να συζητάτε μαζί του, και αφεθείτε στην τέχνη της διαλεκτικής.

Στο μέσο της εβδομάδας προτιμάτε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας από το να επεξεργάζεστε συναισθήματα. Δεν πρέπει ωστόσο να αγνοήσετε την ομορφιά που θα σας περιβάλλει, γιατί θα σας δώσει μεγάλη έμπνευση…

Το Σαββατοκύριακο θέλετε να βρεθείτε με δημιουργικούς ανθρώπους. Την Κυριακή θα έχετε τόση διαύγεια για τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, που οι λεπτομέρειες θα σας φαντάζουν ασήμαντες.

zodia-taro-45

 

ζωδια σκορπιός
Μια λεπτομέρεια που θα σας φανεί ασήμαντη στην αρχή αυτής της εβδομάδας, ενδέχεται να εξελιχθεί σε χιονοστιβάδα τις επόμενες μέρες. Μάλιστα αυτό ίσως να σηματοδοτήσει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία… Και αν σε αυτό το θέμα εμπλέκονται χρήματα άλλου ανθρώπου, πρέπει να διπλασιάσετε την προσοχή σας. Είναι πιο εύκολο να χειριστείτε τις δικές σας απώλειες, από το να φέρετε την ευθύνη για τις απώλειες άλλων.

Στο μέσο της εβδομάδας το κλίμα θα σας ευνοήσει και θα μπορέσετε να αδράξετε όσα θελήσετε. Αν διατηρήσετε τον έλεγχο, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα όσα θα σας προκύψουν. Όμως οι προκλήσεις του Σαββατοκύριακου θα είναι απόρροια του εγωκεντρισμού σας, κάτι που είναι καλό να αρχίσετε να μειώνετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα κληθείτε να βάλετε «νεκρά», και να αφεθείτε στην πορεία των πραγμάτων για να χαλαρώσετε λίγο. Όσο υγιής κι αν είναι η φιλοδοξία σας, είναι παράλληλα εξουθενωτική. Το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται η προσοχή που δίνετε στα άτομα του περιβάλλοντός σας, κάτι που θα διεκδικήσουν τώρα.

Στο μέσο της εβδομάδας θα έχετε μια σχεδόν πνευματιστική επαφή με τους φίλους σας. Μπορεί να έχετε διαφορετική ένταση στην ενέργεια που θα σας διέπει, όμως οι αντιθέσεις μέσα από τη δυνατή σας αμοιβαία αγάπη θα αποτελέσουν τα σημεία για εξαιρετικές φιλοσοφικές επαφές.

Το Σαββατοκύριακο θα έχετε διάθεση για ταξίδια. Αν μάλιστα αφήσετε σε κάποιον άλλο τα ηνία της πορείας, θα απολαύσετε πολύ περισσότερο τη διαδρομή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια αιγόκερως
Αρχίστε την εβδομάδα σας προσπαθώντας να καταγράψετε όσα νιώθετε. Αυτός θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατασταλάξετε με αυτά, γιατί λειτουργείτε με τις λέξεις αυτή την περίοδο – και όσο πιο ομιλητικοί είστε, τόσο το καλύτερο. Επίσης αυτή η διαύγεια θα αποτελέσει το αντίδοτο για το κλίμα ονειροπόλησης που επικρατεί γύρω σας.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά κάποιοι θα εξουθενώσουν τις αντοχές σας, αν επικεντρωθείτε στη δυστροπία τους. Η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη μέρα, καθώς δεν θα σας βοηθήσει καθόλου το ότι πολλά θα φαίνονται διαφορετικά από αυτό που είναι. Το Σαββατοκύριακο θα κυριαρχήσουν οι φίλοι σας και οι απίστευτες απαιτήσεις τους από εσάς. Για να αντεπεξέλθετε, να σκέφτεστε μόνο ότι σας αγαπούν…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Μια ερωτική σχέση θα σας απογειώσει στην αρχή αυτής της εβδομάδας, και θα σας φτάσει στα άστρα! Η αλήθεια είναι ότι έχετε πολύ καιρό να νιώσετε έτσι, και αυτή η αλλαγή είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Χτίστε όσα κάστρα θέλετε με την αστρική άμμο μέχρι και το μέσο της εβδομάδας, που θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στις γήινες υποχρεώσεις σας.

Φροντίστε τη σωματική σας άσκηση όσο θα προχωρούν οι μέρες, και προτιμήστε να περπατήσετε αντί να οδηγήσετε για να χειριστείτε τις δουλειές σας. Την Παρασκευή θα είστε και πάλι σε θέση να αφοσιωθείτε στο νέο σας ρομάντζο. Το Σαββατοκύριακο τολμήστε να πειραματιστείτε, από τα ρούχα μέχρι τις παρέες σας.

zodia-zvdia-75

ζωδια ιχθύες
Μια αίσθηση πίεσης θα έχετε στην αρχή αυτής της εβδομάδας, και θα σας κάνει καλό να ασχοληθείτε με όσα μπορείτε και μόνο. Μην ζοριστείτε παραπάνω από όσο αντέχετε, βάλτε μουσική και χειριστείτε θέματα μέσα στο σπίτι. Οι δουλειές της καθαριότητας μπορούν να λειτουργήσουν θεραπευτικά, και να διασκεδάσετε ενώ τις χειρίζεστε!

Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρετε μια ψυχαγωγική ανάσα από τον ερωτικό τομέα, ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα θέλετε να κινηθείτε αυτόνομα. Έχετε πολλά στο μυαλό σας αυτή την περίοδο, γι’ αυτό λειτουργήστε με γνώμονα τη διάθεσή σας και μόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia