ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 28/11 – 4/12 A

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 28/11 – 4/12 A

ζωδια κριός
Οι πολλές λεπτομέρειες που θα σας κατακλύσουν από την αρχή αυτής της εβδομάδας, θα σας δίνουν την αίσθηση ότι θα ξεχειλίσουν από το κεφάλι σας. Είναι εξαιρετικό να έχετε καθιερώσει μια καθημερινή υγιή ρουτίνα, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να προσέχετε και την πνευματική σας υγεία. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά όμως, θα εστιάσετε την προσοχή σας στις ανάγκες των άλλων ατόμων.

Για να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας προς το τέλος της εβδομάδας, προσπαθήστε να ασχοληθείτε με μικρότερης σημασίας θέματα. Ο τρόπος που θα κινηθείτε τώρα, θα καθορίσει και την ατμόσφαιρα του Σαββατοκύριακου… Και θα είναι γεμάτο δράση, εκπλήξεις και απίστευτους ανθρώπους.

 

ζωδια ταύρος
Η διάθεσή σας στην αρχή της νέας εβδομάδας, θα φαντάζει βγαλμένη από τον 19ο αιώνα: θα έχει πολύ ρομαντισμό, στοργή, φλερτ, περιπάτους, τέχνη και γοητεία. Αυτό το σκηνικό θα γίνει ακόμη πιο ξεκάθαρο στη συνέχεια, με εσάς κεντρικούς ήρωες αυτής της αφήγησης. Από την Τετάρτη και μετά θα αρχίσει η ταχύτητα να αυξάνεται, και τα συναισθήματα θα ενταθούν.
Αν η ζωή σας ήταν μια ταινία, θα προσεγγίσει την κλιμάκωσή της με ένταση, έναν καβγά ή έναν κατακλυσμό, θα ακολουθήσει αχαλίνωτο πάθος και το Σάββατο θα φτάσετε να συζητάτε για γάμο! Η Τζέιν Όστιν θα ζήλευε όλο αυτό το ρεαλισμό, που την Κυριακή θα κάνει στροφή και θα σας προσγειώσει στην πραγματική ζωή.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Κάθε φορά που κάνετε τις προσθέσεις σας στην αρχή της εβδομάδας, βγάζετε και διαφορετικό άθροισμα. Αυτό σας ταράζει, γι’ αυτό έχετε άμεση ανάγκη από κάποιο άτομο που να είναι καλό στα μαθηματικά. Η ανάθεση καθηκόντων θα καταστεί απαραίτητη, ειδικά στο μέσο της εβδομάδας που το μυαλό σας θα αποσυντονιστεί με άλλα θέματα. Αφήστε τους άλλους να χειριστούν τις λεπτομέρειες, ενόσω εσείς περιδιαβαίνετε τα σοκάκια στην αγκαλιά ενός ιδιαίτερου ατόμου.
Στο τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε και πάλι να κάνετε υπολογισμούς, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι συναισθηματικής φύσεως. Νιώθετε την καρδιά σας να βρίσκεται σε αναταραχή… Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας το Σάββατο, για να μπορέσετε να φουλάρετε ξανά την Κυριακή.

ζωδια καρκίνος
Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με το μυαλό σας να γράφει μεγάλες ταχύτητες, ωστόσο η αίσθηση που έχετε είναι ότι μένετε πίσω. Βλέπετε τον υπόλοιπο κόσμο να σας ξεπερνά, αλλά απολαμβάνετε πολύ όλη αυτή τη φρενίτιδα! Όσο κι αν έχετε ανάγκη από λίγα λεπτά ηρεμίας, δεν θα τα βρείτε πριν από την Τετάρτη.
Τις επόμενες μέρες τα άστρα δεν συναινούν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο. Το Σάββατο θα έχει αρκετές εντάσεις, καθώς το παραμικρό θα σας κάνει να εκρήγνυστε. Αφιερώστε την Κυριακή λίγο χρόνο στον εαυτό σας, για να βρείτε την ανάσα και την ισορροπία σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Μην κοιτάτε πόσα χρήματα έχετε στη διάθεσή σας, να κοιτάτε τη διάθεσή σας και τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Με αυτό το σκεπτικό μπαίνετε στη νέα εβδομάδα, που θα σας διέπει ένας ιδιαίτερος συντηρητισμός για τα δικά σας τα δεδομένα. Σε συνδυασμό με την κοινωνική δραστηριότητα που θα αποζητάτε, ο συνδυασμός θα αποβεί θετικός για εσάς μέχρι και το μέσο της εβδομάδας.

Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα επικρατήσει το μυαλό και η λογική σας, με την οικογένειά σας να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της σκηνής. Το Σάββατο ένα άτομο θα παραμερίσει μια πέτρα στο διάβα σας, και θα σας αποκαλύψει έναν εντελώς καινούργιο κόσμο. Κρατήστε αυτή τη χαρά και τον ενθουσιασμό, και εντάξτε τα την Κυριακή στην ερωτική σας ζωή που σας καλεί με νάζι…

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια παρθένος
Η νέα εβδομάδα αρχίζει, το γραφείο σας είναι καθαρό και τακτοποιημένο, στον τοίχο έχετε κρεμάσει ήδη το έπαθλο για την εξαιρετική σας απόδοση. Και τώρα, τι έπεται; Αναρωτιέστε σε ποια μελλοντικά σχέδια θέλετε να εστιάσετε την ιδιοφυία σας. Γύρω στο μέσο της εβδομάδας το μυαλό σας θα ξεχειλίζει από νέες ιδέες, όμως εσείς θα προτιμάτε να έχει νόημα και βάθος η επόμενη κίνησή σας.
Αφιερώστε τις επόμενες μέρες στους φίλους σας και στην ανταλλαγή απόψεων μαζί τους. Θα χαθείτε μέσα σε μια πληθώρα συζητήσεων που θα διευρύνουν το σκεπτικό σας, μέχρι και το Σάββατο. Την Κυριακή θα πρέπει να προσγειωθείτε στο ρεαλισμό, για να εκπληρώσετε οικογενειακές υποχρεώσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00