ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Β

erwtikes-15314

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 4-10/04 Β

ζωδια ζυγός
Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τα όριά σας με την έναρξη αυτής της εβδομάδας. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα νιώθετε κάπως κυκλοθυμικοί, όμως πρέπει να εκλάβετε αυτή τη φάση ως μια ευκαιρία να ξεπεράσετε τους παλιούς συναισθηματικούς που σας κρατάνε πίσω. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα βρεθείτε με κόσμο και φυσικά η συντροφιά σας θα είναι απολαυστική. Χαρείτε την προσοχή που θα λαμβάνετε και κάντε τις προσπάθειές σας για να έρθετε πιο κοντά με ένα καινούργιο άτομο.
Την Παρασκευή και το Σάββατο μην εμμείνετε στη ρουτίνα σας. Η ελαστικότητα είναι το κλειδί για πολλά θέματα, όπως και η υπομονή που μπορεί να σας φτάσει μακριά.
Η εξέλιξη της Κυριακής εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, καθώς όποιο θέμα θέσετε σε μια κατάσταση ή σε μια σχέση (καλό ή κακό) να ξέρετε ότι θα μεγεθυνθεί.

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Β

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Α

zodia-taro-45

ζωδια σκορπιός
Η έναρξη αυτής της εβδομάδας είναι πολύ ευνοϊκή για να κατασταλάξετε σε πράγματα και αποφάσεις. Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι απαράμιλλες τη Δευτέρα και την Τρίτη, και πολλοί είναι αυτοί που θα κάνουν τα πάντα για να σας βοηθήσουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη όμως, τα πάθη σας ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα μέσα στο χώρο του σπιτιού σας, και θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας για να διατηρήσετε τη συναισθηματική ηρεμία. Εναλλακτικά, ίσως ένα ξεκαθάρισμα των καταστάσεων να είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη.
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα σας κατακλύσει και πάλι η δημιουργικότητα, γι’ αυτό αφήστε τη φαντασία σας να παίξει με όποιους τρόπους θέλει, ακόμη και στο ρομαντικό πεδίο. Την Κυριακή θα είναι καλό για εσάς να ξεκινήσετε κάτι, που θα έχει να κάνει με βοήθεια προς ένα τρίτο άτομο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Θα έχετε μια ασυνήθιστη για εσάς εμμονή με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά, στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μεταλλαχθείτε σε Σκρουτζ, καθώς τη Δευτέρα και την Τρίτη θα καταφέρετε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να κάνετε οικονομία – ακόμη κι αν αποφασίσετε να παίρνετε στη δουλειά φαγητό από το σπίτι. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είστε ο γνωστός εξωστρεφής και άνετος εαυτός σας, μαγεύοντας πολύ κόσμο γύρω σας με την γοητεία σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να κάνετε νέες γνωριμίες και να μάθετε κάποια νέα πράγματα.
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα δυσκολεύεστε λίγο να προχωρήσετε τα πράγματα, γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να μην ζοριστείτε. Την Κυριακή φροντίστε να αποδεχθείτε το παιδί που έχετε μέσα σας και βγείτε να χαρείτε και να διασκεδάσετε!

ζωδια αιγόκερως
Οι καλά προσχεδιασμένες στρατηγικές σας θα δείτε να αποδίδουν καρπούς από την αρχή αυτής της εβδομάδας. Αυτό θα το προσέξουν και άλλοι και θα εντυπωσιαστούν τη Δευτέρα και την Τρίτη, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτερα περήφανοι με τα αποτελέσματά σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη όμως θα δυσκολευτείτε λίγο να σημειώσετε πρόοδο, και ίσως κάποια πράγματα να μην είναι αυτό ακριβώς που φαίνονται. Προσπαθήστε να δοκιμάσετε μια διαφορετική προσέγγιση για να επιλύσετε το πρόβλημα, ίσως μια διαφορετική οπτική του.

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Β

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Α

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα βρείτε τους πάντες συμμάχους σας! Αξιοποιήστε την ομαδική εργασία σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητά σας για να φέρετε σε πέρας τις υποχρεώσεις σας, ειδικά επειδή θα το διασκεδάσετε αρκετά στην πορεία.
Την Κυριακή προτιμήστε να βάλετε κάποια πράγματα στην αναμονή, αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για μια άλλη μέρα.

ζωδια υδροχόος
Ανασκουμπωθείτε και επικεντρωθείτε! Με την έναρξη της εβδομάδας θα πρέπει να επιστρατεύσετε την πειθαρχία σας, αν δεν θέλετε να σπαταλήσετε τη Δευτέρα και την Τρίτη με το μυαλό σας διάσπαρτο. Όμως την Τετάρτη και την Πέμπτη η συγκέντρωσή σας θα επανέλθει και θα έχετε αρκετή ενέργεια για να χειριστείτε τους στόχους σας. Κηρύξτε την έναρξη μιας επανάστασης ή έστω ανοίξτε μια συζήτηση με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, που είναι σίγουρο ότι θα κρέμονται από την κάθε σας λέξη.

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Β

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Α
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα πρέπει να παραμερίσετε καθετί άλλο και να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας. Είναι μια καλή εποχή για να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας και τις προτεραιότητές σας.
Την Κυριακή αφήστε τις σκέψεις σας εντελώς ανεξέλεγκτες και δεν αποκλείεται να κάνετε μια σπουδαία ανακάλυψη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια ιχθύες
Με την έναρξη της εβδομάδας θα δεχθείτε κάποια βοήθεια από άτομα υψηλά ιστάμενα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη φανείτε γενναιόδωροι και μοιραστείτε την καλή τύχη που θα σας συντροφεύει. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα νιώθετε να βράζει μέσα σας η φιλόδοξη συμπαράστασή σας, αυτή που νιώθετε όταν θέλετε να βοηθήσετε τους πάντες μεμιάς! Όσο θετική κι αν είναι η πρόθεσή σας, μην είστε τόσο απαιτητικοί από τον εαυτό σας – κανείς δεν περιμένει από εσάς να σώσετε τον κόσμο.
Την Παρασκευή και το Σάββατο ωστόσο, μια ανέλπιστη ώθηση της ενέργειάς σας θα σας κάνει να πιστέψετε ότι πραγματικά μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα! Αξιοποιήστε για καθετί καλό, αυτό τον έντονο ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητά σας.
Την Κυριακή ενδείκνυται να χαλαρώσετε και να περάσετε τη μέρα όσο πιο νωχελικά γίνεται.

zwdia