ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Α

dieleyseis-opseis-aprilioy

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 4-10/04 Α

ζωδια κριός
Μια υπεράνθρωπη ώθηση να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες θα σας κατακλύσει στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Τη Δευτέρα και την Τρίτη να αναμένετε ότι θα σημειώσετε πραγματικά ουσιαστική πρόοδο. Προσέξτε μόνο να μην ποδοπατήσετε ένα άτομο για το οποίο νοιάζεστε, με το γοργό σας βηματισμό…

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Β

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Α
Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα συνεχίσει να δουλεύει στο ρελαντί η ατμομηχανή σας, όμως θα αξιοποιήσετε την ιδέα σας – τη γοητεία σας! – να ζητήσετε τη βοήθεια και άλλων ατόμων που μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις.
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα ήταν καλό για εσάς να μειώσετε κατά πολύ τους ρυθμούς σας, ακόμη και να κάνετε μια παύση αν γίνεται. Η στιγμή σας ζητά να επικεντρωθείτε στις ανάγκες άλλων ανθρώπων και να αφήσετε για λίγο τις δικές σας στην άκρη. Την Κυριακή εκμεταλλευτείτε την ενέργεια που νιώθετε, για να διασκεδάσετε με κάτι εντελώς αυθόρμητο.

zodia-taro-45

 

 

ζωδια ταύρος
Από την έναρξη αυτής της εβδομάδας θα είστε ετοιμοπόλεμοι, καθώς νιώθετε ιδιαίτερα προσγειωμένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας και τα σχέδιά σας. Αξιοποιήστε αυτή την αυτοπεποίθησή σας στο να κοιτάξετε βαθύτερα μέσα σας και να συνειδητοποιήσετε την παρούσα κατάσταση ως έχει.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ενδέχεται να επιθυμείτε μια σύγκρουση, με ένα άτομο που προσπαθεί να αναδειχθεί μέσα από εσάς. Μην αφήσετε να περάσει το δικό του, επιδεικνύοντας την χαρακτηριστική σας υπομονή.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή εσείς και οι φίλοι σας θα ασχοληθείτε με έναν κοινοτικό σκοπό, με αρκετή συμπόνια και ώθηση για να προσφέρετε βοήθεια.
Την Κυριακή θα σας κατακλύσει ο ενθουσιασμός και η ενέργεια και θα νιώθετε ότι βιάζεστε, χωρίς ουσιαστικά να έχετε κάπου να πάτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια δίδυμοι
Το ερώτημα «ποιος κάνει κουμάντο εδώ;» θα είναι αυτό που θα κυριαρχήσει τη Δευτέρα και την Τρίτη. Κι ενώ μεταξύ αστείου και σοβαρού θα ανταγωνίζεστε για την αρχηγεία, φροντίστε να μην καταλήξετε σε πραγματική προστριβή. Το ζητούμενο αλλά και το κίνητρο από εσάς και τους υπόλοιπους «διεκδικητές», πρέπει να είναι εξ αρχής σαφές.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη να αναμένετε ότι οι απόψεις σας θα κατευθυνθούν από ένα χαρισματικό άτομο. Είτε δεχθείτε τη γνώμη του είτε όχι, η εποχή είναι κατάλληλη για να σκεφτείτε σοβαρά κάποια θέματα.
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχετε την αίσθηση ότι όλα είναι κάπως θολά, και δεν σας βοηθήσει το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να τα ξεκαθαρίσετε. Το καλύτερο θα είναι να στραφείτε σε μια πιο δημιουργική λύση.
Την Κυριακή ακολουθήστε τη συμβουλή ενός φίλου και πάρτε τις πρωτοβουλίες που πρέπει.

zwdia

ζωδια καρκίνος
Στην αρχή της εβδομάδας δεν θα έχετε τη διάθεση για αποκαλύψεις, όμως πρέπει να προσπαθήσετε να φανείτε γενναίοι. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα κληθείτε να επιστρατεύσετε τη δύναμή σας για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα σε μια προσωπική σας σχέση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα προτιμήσετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη άλλων όσο αφορά την επικοινωνία. Ενίοτε σας έλκει περισσότερο μια διανοητική επαφή από μια συναισθηματική, και έχετε την ευαισθησία να κατανοείτε τη διαφορά.

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Β

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Α
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα προσπαθείτε να μαζέψετε το μυαλό σας που θα αρμενίζει. Όμως αυτή η ονειροπόληση αποτελεί καύσιμο για τη δική σας διάνοια, γι’ αυτό θα σας κατακλύσει ένα κύμα διαίσθησης.
Την Κυριακή θα είναι καλό για εσάς να σκεφτείτε διπλά πριν μιλήσετε.

ζωδια λέων
Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε, και δεν φοβάστε να το διεκδικήσετε από την αρχή αυτής της εβδομάδας. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα αφιερώσετε χρόνο στο να κατασταλάξετε στις περιπετειώδεις φιλοδοξίες σας, και να περιμένετε ότι οι ενθουσιώδεις απόψεις σας θα εντυπωσιάσουν αρκετό κόσμο.

Όμως η ίδια ωθητική ενέργεια ενδέχεται να σας προκαλέσει προστριβές την Τετάρτη και την Πέμπτη, αν δεν φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επιδείξτε ευαισθησία για τον εγωισμό άλλων ατόμων γύρω σας και αναζητήστε τους τρόπους που θα μπορέσουν όλοι να αποβούν κερδισμένοι – ακόμη κι αν αυτοί απαιτούν περισσότερη υπομονή.
Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιδανικές μέρες για να ακολουθήστε το ένστικτό σας, προκειμένου να ερευνήσετε και να ξεκαθαρίσετε τα κίνητρα των άλλων.
Την Κυριακή θα μάθετε κάποια νέα πράγματα, τα οποία ταυτόχρονα θα σας διασκεδάσουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια παρθένος
Με την έναρξη αυτής της εβδομάδας αρχίζετε να βλέπετε καρπούς από την σκληρή δουλειά και τη δημιουργικότητά σας. Σίγουρα η ανταπόδοση έχει τα θετικά της, όμως τη Δευτέρα και την Τρίτη θα έχετε απτά αποτελέσματα από τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας. Μην σας εκπλήξει μάλιστα αν κάποιοι βρουν ιδιαίτερα ελκυστική αυτή τη φιλόδοξη ενέργειά σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα θελήσετε να διευρύνετε περαιτέρω τα ήδη εξαιρετικά οργανωτικά ταλέντα σας, καθώς θα βρείτε ακόμη καλύτερους τρόπους για να λειτουργείτε.

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Β

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/04 Α
Την Παρασκευή και το Σάββατο ωστόσο, θα προσέξετε ότι τόσο οι κινήσεις σας όσο και οι άνθρωποι γύρω σας, δεν έχουν την ταχύτητα που θα επιθυμούσατε. Φανείτε ελαστικοί και αντιμετωπίστε το ως μια ευκαιρία να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς σας.
Την Κυριακή ασχοληθείτε με την εύρεση της ουσίας σε όσα σας ενδιαφέρουν, και να είστε βέβαιοι ότι θα την βρείτε.

zwdia