ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 Β

Έμφαση στην ανανέωση της Άνοιξης, Σαββατοκύριακο 2-3/04 Β

ζωδια ζυγός
Ένα άγριο Σαββατοκύριακο περιπέτειας σας περιμένει! Η Σελήνη θα βρίσκεται όλο το διήμερο στον Υδροχόο και τον 5ο Οίκο σας της απόλαυσης και του πάθους. Η αγάπη θα είναι η κύρια απασχόληση των περισσοτέρων Ζυγών, ενώ άλλοι θα χαρούν αυτή την ευχάριστη επιρροή με ζωηρές αταξίες. Αξιοποιήστε τη θετική αστρική όψη για να καταστρώσετε δημιουργικά σχέδια.
Το Σάββατο η Σελήνη θα συναντηθεί με τον ορμητικό Άρη στον 3ο Οίκο του διαλεκτικού σας χαρίσματος, κεντρίζοντας ενθουσιώδεις συζητήσεις και σεξουαλικά πειράγματα. Δεν αποκλείεται να δεχθείτε την ερωτική εξομολόγηση ενός φιλικού σας ατόμου ή να εμπνευστείτε από την ερωτική ιστορία κάποιου. Τα πετυχημένα ρίσκα του, ίσως σας παρακινήσουν να τον μιμηθείτε!
Την Κυριακή η Σελήνη θα συνδεθεί με τον ριζοσπάστη Ουρανό, στον Οίκο σας των συνεργασιών. Ενδέχεται να σας παρουσιαστεί μια ανέλπιστη ευκαιρία για μια σύμπραξή σας σε ένα δημιουργικό σχέδιο. Μια ρομαντική σχέση σας επίσης, ίσως κάνει γρήγορα βήματα προς επισημοποίησή της. Αν νιώθετε καλά με αυτό, ποιος ασχολείται με το πόσο καιρό γνωρίζεστε; Οι ήδη δεσμευμένοι, θα κάνετε κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο, που ίσως αποτελούσε ταμπού για εσάς ως τώρα.

 

 

ζωδια σκορπιός
Αυτό θα είναι ένα Σαββατοκύριακο για χουζούρι για εσάς, με τη Σελήνη να περνά όλο το διήμερο στον Υδροχόο και τον Οίκο σας που αφορά το σπίτι.
Το Σάββατο η Σελήνη θα συμπράξει με τον ενεργητικό Άρη στον 2ο Οίκο σας της διανόησης, οπότε γίνετε οι ιδανικοί οικοδεσπότες και υποδεχθείτε τους φίλους σας. Καλέστε τους για ένα αυτοσχέδιο δείπνο ή πάρτυ. Ενδέχεται επίσης να έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τη διακόσμηση και τη θέση των επίπλων στο σπίτι σας, επιδιώκοντας ένα πιο ανοιξιάτικο περιβάλλον. Ένα συγγενικό σας άτομο ίσως σας δώσει κάποιες συμβουλές για την καριέρα σας ή θα σας συνδράμει με ένα χρηματικό δωράκι.

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 A

zodia-taro-45

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 Β
Την Κυριακή θα ολοκληρώσετε την καθαριότητα και το ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι σας, καθώς η Σελήνη θα συναντήσει τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 6ο Οίκο σας της υγείας. Εντάξτε στη ζωή σας κάποια οικολογικά προϊόντα, οργανώστε τον εργασιακό σας χώρο ώστε να έχει περιθώριο να ρέει καλύτερα η θετική ενέργεια. Μαζέψτε τα χαρτιά σας και τη γραφική ύλη σε όμορφα κουτιά, για να ελευθερώσετε τον χώρο σας όσο περισσότερο μπορείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλά να πείτε και δεν θα σας κρατάει τίποτα, με την Σελήνη να παραμένει όλο το διήμερο στον Υδροχόο και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας και των ιδεών.
Το Σάββατο το φεγγάρι θα συγχρονιστεί στο ζώδιό σας με τον ενθαρρυντικό Άρη. Η αναμονή έχει λήξει, αυτή είναι η μέρα για να συζητήσετε το θέμα που θεωρείτε επίμαχο ή να υποβάλλετε την σπουδαία ερώτηση… Να είστε ευθύς και μην σας ανησυχήσει αν ακουστείτε πιεστικοί, ενόσω αφήνετε στους άλλους τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτούν τις απαντήσεις τους. Αυτή η αστρική όψη ενδέχεται επίσης να σας κάνει υπέρμαχους ενός φλέγοντος θέματος. Θέστε την άποψή σας στα κοινωνικά δίκτυα, ακόμη κι αν είναι λίγο καινοτόμα.
Την Κυριακή η Σελήνη θα συναντήσει τον έντονο Ουρανό στον 5ο Οίκο σας της έκφρασης. Ίσως είναι ριψοκίνδυνο αυτή την περίοδο να πάρετε θέση για κάποια θέματα γιατί θα έχετε απώλειες, χωρίς να σημαίνει ότι η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη. Ταυτόχρονα, η ευθύτητά σας θα τραβήξει την προσοχή ενός ατόμου με ευρύ πνεύμα ή με πολλές επιρροές. Μην χάσετε τον ρυθμό σας, γιατί ίσως να χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία.

zwdia

ζωδια αιγόκερως
Η ασφάλεια θα είναι το θέμα που θα σας απασχολήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη θα περάσει το διήμερο στον Υδροχόο και τον 2ο Οίκο σας της πρακτικής και σκληρής δουλειάς.
Το Σάββατο η ενισχυτική συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες που σας άγχωναν ως τώρα. Αφιερώστε σε αυτές τον χρόνο σας μέχρι να τελειώσετε, χωρίς άλλη αναβολή. Θα σας ανταμείψει η ανακούφιση που θα νιώσετε μετά. Ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος ίσως χρειαστεί την υλική στήριξή σας. Αντί να στραφείτε στην οικονομική ενίσχυση, προτιμήστε να παράσχετε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, κάποια έπιπλα για μια νέα αρχή, ρούχα για μια σημαντική επαγγελματική συνέντευξη. Επίσης δεν αποκλείεται να είστε εσείς ο αποδέκτης αυτών των υλικών.

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 A

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 Β

Την Κυριακή η συνεύρεση της Σελήνης με τον Ουρανό, θα σας επιφέρει θετικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Δεχθείτε την προσφορά για βοήθεια από μια γυναίκα του συγγενικού σας περιβάλλοντος και αλλάξτε τη διακόσμησή σας. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε ή να αναζητήσετε συγκάτοικο, η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε την έρευνά σας. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε με μια ανέλπιστη ευκαιρία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Αυτό το Σαββατοκύριακο σας ανήκει και μπορείτε να επιλέξετε την περιπέτεια που θέλετε να επιδοθείτε! Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας όλο το διήμερο, δίνοντάς σας την ουράνια άδεια να ακολουθήσετε κάθε επιθυμία σας. Μην σας σταματήσει κανένα υπάρχον πρόγραμμα, γιατί γρήγορα θα το μετανιώσετε. Βγείτε για να ξεφαντώσετε και φροντίστε να γίνει κατανοητό σε όλους ότι δεν πρόκειται να «κανακέψετε» κανέναν!
Το Σάββατο η Σελήνη θα συναντήσει τον υποκινητή Άρη στον Οίκο σας των φίλων, γι’ αυτό επιλέξτε να συναντηθείτε με άτομα δραστήρια και ανεξάρτητα, που θέλουν να λειτουργούν αυθόρμητα. Αν χρειάζεστε συμβουλές για τα μελλοντικά σας σχέδια, ζητήστε τη γνώμη φίλων που σας μιλούν πάντα ευθέως.
Ανάλογες διαφωτιστικές συζητήσεις θα έχετε και την Κυριακή, καθώς η Σελήνη θα συναντηθεί με τον πλανήτη των εκπλήξεων Ουρανό. Να δώσετε σημασία σε όσα λένε οι γύρω σας, χωρίς να υποθέτετε ότι ξέρετε ήδη τι πρόκειται να πουν. Ίσως κάποιος θέσει ένα θέμα με έναν τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί, και να αξίζει τον κόπο να το σκεφτείτε σοβαρά ακόμη κι αν διαφωνείτε με κάποια σημεία. Αν νιώσετε να πιέζεστε, σημαίνει ότι κάποιος άγγιξε το αναγκαίο νεύρο! Ποια είναι τελικά η αλήθεια που αποφεύγετε; Αυτό να αναζητήσετε μέσα σας, αντί να επιτίθεστε στον αγγελιαφόρο!

ζωδια ιχθύες
Θεωρείτε ότι κάθε ιστορία επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας περιέχει ατέλειωτα γυμνάσια, αμέτρητες ώρες κόπου και θυσίες; Φυσικά χρειάζονται και κάποια από αυτά τα στοιχεία, όμως μην αποκλείετε να μην είναι τόσο δραματικό!

Από αυτό το Σαββατοκύριακο θα καταλάβετε ότι είναι καιρός να πάψετε να πλάθετε μύθους για αλκοολικούς με τη δουλειά, και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη το Σάββατο θα σας βοηθήσει να οραματιστείτε δημιουργικά τους τρόπους πραγμάτωσης των στόχων σας. Αν ως τώρα παλεύατε σαν να κολυμπάτε αντίθετα στο ρεύμα, σταματήστε και ακούστε τι έχει να σας πει η διαίσθησή σας. Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιο αποτέλεσμα θέλετε, είτε το θέμα αφορά τα προσωπικά σας, είτε τα επαγγελματικά, είτε το σπίτι σας. Στη συνέχεια σκεφτείτε πώς θα θέλατε να νιώθετε αφού πετύχετε τον στόχο σας, αδράξτε αυτό το συναίσθημα και αρχίστε να λειτουργείτε ως ήδη να έχετε κάνει πραγματικότητα τα όνειρά σας. Όσο πιο γλαφυρή στήσετε την εικόνα, τόσο το καλύτερο. «Δείτε» πού είστε, με ποιους γιορτάζετε τη χαρά σας, ακόμη και τι φοράτε!

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 A

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 Β
Μια επιπλέον επιβεβαίωση για όλα αυτά θα έχετε και την Κυριακή, όταν η Σελήνη με τον Ουρανό θα κεντρίσουν τον τομέα σας των οικονομικών και της ασφάλειας. Ίσως βρείτε ένα χαρτονόμισμα στον δρόμο ή συναντήσετε τυχαία έναν παλιό γνωστό σας που θέλει να σας συστήσει για μια επαγγελματική θέση. Θα είναι μια μικρή χειρονομία του σύμπαντος, όμως υπερβολικά συμπτωματική για να μην την λάβετε υπόψιν σας! Χειριστείτε την ως ένα σημάδι ενθάρρυνσης, γιατί θα έχετε πάρει την σωστή πορεία. Αν δεν ισχύει αυτό, να αναμένετε ότι το σύμπαν θα σας το δείξει επίσης!

zwdia