ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Κυριακη 06/09

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Κυριακη 06/09

Μελωδίες ηχούν τώρα που η Αφροδίτη επιτέλους σταματάει την ανάδρομη πορεία που είχε αυτές τις τελευταίες έξι εβδομάδες και έφερε τα πάνω κάτω τελικά, και ξαναρχίζει την κανονική της διαδρομή κάτι που θα διαρκέσει ως τις 4 Μαρτίου του 2017.

Η ανάδρομη πορεία της σταματάει ακριβώς στις 11.30 π.μ. στη 15 μοιρα του Λέοντα θα ξαναμπεί σιγά σιγά στην κανονική της τροχιά. Η Αφροδίτη θα ξαναμπεί σε ανάδρομη πορεία στις 4 Μαρτίου 2017, στη 14 μοιρα στο ζώδιο του Κριού.

Σήμερα λοιπόν, όλα τα ζητήματα που συσχετίζονται με τον πλανήτη Αφροδίτη, θα τονίζονται όλη την ημέρα. Τα ζητήματα αυτά είναι : αισθήματα και συναισθήματα, η βοτανική επιστήμη και το φυτικό βασίλειο, οι δημιουργικές τέχνες, οι κοινωνικές δραστηριότητες, τα προσωπικά οικονομικά ζητήματα, οι δεσμοί αγάπης και οι επαγγελματικές συνεργασίες, γυναικεία ζητήματα και θέματα φεμινισμού, οι αγώνες υπέρ της ελευθερίας και της αρμονίας για την ανθρωπότητα ολόκληρη καθώς επίσης και ο κόσμος της μαγείας , της μεταφυσικής και της αλχημείας.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Καθώς η Σελήνη θα βρίσκετε σε κενό πορείας στο ζώδιο των Διδύμων ως τις 20.41 μ.μ. όπου η Σεληνιακή σφαίρα θα μπει στο ζώδιο του Καρκίνου, όλα τα θέματα που αφορούν την Αφροδίτη θα ενεργοποιηθούν με την κίνηση της Σελήνης ακριβώς μετά τις 20.41 μ..μ. σήμερα. Το σπίτι και τα συμφέροντα της οικογένειας.

Το να διαμορφώσετε το χώρο του σπιτιού σας διαφορετικά με πινελιές ομορφιάς. Η μαγειρική , το ψήσιμο, η χειροτεχνία, οι μαγικές τέχνες και η απόλαυση της φύσης με το να βρίσκεστε σε χώρους κοντά στη Φύση, όλα αυτά ευνοούνται ιδιαιτέρως σήμερα.

Τέλος θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και την προστασία θα σας απασχολήσουν αργα το βραδυ όταν ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει αντίθεση με την Εστία στο ζώδιο του Κριού. Συναντήστε όσα άτομα είναι αδελφές ψυχές σας και εξετάστε κάποιο ζητούμενο που αφορά μια επένδυση, την οποία καλύτερα να κάνετε μέσω έρευνας για την ύπαρξη πρόστιμου σχετικά με αυτή.

Το επομενο ξημερωμα θα γίνει με αρκετή ευνοια καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει στον ουρανό μία υποστηρικτική όψη 60 μοιρών με τον πλανήτη Δία.