ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Κυριακη 11/10

zwdio-ixtheis-afroditi

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Κυριακη 11/10

Το πρώτο καλό νέο για σήμερα είναι ότι τελειώνει το σεληνιακό κενό διάρκειας 32 ωρών, καθώς τη Σελήνη εγκαταλείπει την Παρθένο και βάζει στο προσκήνιο τον αεράτο Ζυγό στις 11.47 π.μ. Σε συμφωνία με το συγκεκριμένο ζώδιο , δίνει δύναμη ώστε να φτιάξει η κατάσταση στον τομέα των πρωταρχικών μας σχέσεων καθώς επίσης και ενδυναμώνει τα καλλιτεχνικά ζητήματα.

 

Έπειτα ακολουθεί ένας τριπλός αστρικός σχηματισμός, ο οποίος βοηθάει επιπλέον στην καλυτέρευση των προσωπικών μας σχέσεων και στην επίλυση των όποιων προβλημάτων δημιουργήθηκαν, λύνοντας τις διαφορές μας ήρεμα και προσεχτικά.

Αρχικά η Σελήνη ενώνεται με τον Ερμή στις 14.13 μ.μ όπου η επικοινωνία επανέρχεται στη ομαλή της κατάσταση και μας βοηθάει να έρθουμε ξανά κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

zodia-taro-45

Μετά ακολουθεί ο πλανήτης Δίας που σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα , όπου ενισχύονται οι επιχειρήσεις και επιχειρηματικές ιδέες. Και τέλος η Σελήνη ενώνει τις δυνάμεις με την Ήρα στις 06.57 τα ξημερώματα της Δευτερας , δίνοντας μας το απαλό άγγιγμα που έχουμε ανάγκη για να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παρόλα αυτά όμως, στο δρόμο προς την επιτυχία θα συναντήσουμε διάφορες διαπλανητικές αλλαγές και θα εμφανιστούν μπροστά μας κάποια εμπόδια, μιας και ο Ήλιος θα κάνει μία ασυμβατη ένωση 150 μοιρών με τον Χείρωνα στις 16.57 μ.μ και η Αφροδίτη με τη σειρά της κάνει ακριβώς την ίδια οψη με Εστία – που σχετίζεται με τις επενδύσεις μας στις 21.58 μ.μ με αποτέλεσμα διάφορες ανεπάντεχες καταστάσεις και εκρηκτικές αντιδράσεις να φέρουν τα πάνω κάτω χωρίς προειδοποίηση μπροστά μας , ιδίως την ώρα που ο Ήλιος θα πραγματοποιεί την μηνιαία πολικότητα του με τον πλανήτη Ουρανό στις 06.51 π.μ της Δευτέρας.

 

 

Τέλος το τελευταίο ουράνιο φαινόμενο το οποίο έρχεται να συμπληρώσει το παζλ και να κάνει αυτό το 24ωρο ακόμα πιο δύσχρηστο , είναι η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης κατά το μηνιαίο κύκλο της αποκτά ιδιαίτερη δύναμη σήμερα, μιας και η Νέα Σελήνη πρόκειται να δημιουργηθεί αύριο αφήνοντας τη σημερινή ημέρα ολόκληρη υπό την επήρεια της σκοτεινής μεριάς της Σελήνης.

Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης έχει πολλά κοινά με το κενό σεληνιακό κύκλο όσο αφορά τις επιρροές που φέρει πάνω στους κατοίκους της Γης, όπως επίσης και αυτή τονίζει την ιδιαίτερη σημασία του να τελειώνουμε πρώτα τις όποιες ατελείς καταστάσεις από το παρελθόν μας, πριν ξεκινήσουμε την όποια νέα δραστηριότητα μας στην οποία στηρίζουμε ελπίδες για χρηματική απολαβή. – δραστηριότητες που στην πραγματικότητα δεν είναι ακόμα έτοιμες για να τις θέσουμε μπρος προς υλοποίηση.

Για αυτό και η υπομονή είναι θεμελιώδες σήμερα, και αποτελεί την πρωταρχική κοσμική αρετή την οποία θα πρέπει να έχουμε… ακόμα και αν πραγματικά το να κάνουμε επιμονή φαίνεται σαν να είναι πέρα από το δικό μας έλεγχο και κοντρόλ.

astrologia-zwdia-oroskopio-67