ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Παρασκευη 09/10

imerisies-provlepseis-paraskeyi-9-5

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Παρασκευη 09/10

Επιτέλους μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης κίνησης στον ευάερο Ζυγό , ο πλανήτης Ερμής- ο Αγγελιοφόρος των Θεών- σταματάει να κινείται και ξεκινάει ξανά την ορθή πορεία του. (η οποία ενεργοποιεί την 1 μοίρα από το ζώδιο του Ζυγού στις 17.59 μ.μ. σήμερα).

 

Όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον Ερμή όπως η επικοινωνία- η μάθηση και η βασική εκπαίδευση-οι λέξεις και η γλώσσα- η μεταφορά και τα ταξιδιωτικά πλάνα-οι επιχειρήσεις και το εμπόριο- τα μηνύματα και η γραφειοκρατία- η υγεία και τα ιατρικά ζητήματα- οι πέντε αισθήσεις- ο αέρας και η αναπνοή- ο άνεμος και οι αλλαγές της θερμοκρασίας καθώς και οι πράξεις της φαινομενικής μαγείας – η ταχυδακτυλουργία και η κλοπή , αυξάνονται σε δύναμη και ένταση.

Παρόλα αυτά όμως, για τις δυο πρώτες ημέρες τουλάχιστον, λόγω του ότι ο Ερμής ίσα που κινείται στον ουρανό, να είστε τρομερά επιφυλακτικοί ώστε να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης από την όποια στρατηγική μέθοδο πώλησης ασφαλίσεων ή αγοραπωλησίας, υπογράφοντας στιγμιαία ένα συμβόλαιο το οποίο θα μετανιώσετε πολύ σύντομα.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zvdia-zwdia-tarw

 

Ναι ο Ερμής δεν βρίσκεται πλέον σε ανάδρομη διαδρομή, όμως όσο βρίσκεται σε φαινομενική στασιμότητα η σοφία υπαγορεύει την αργή και σταθερή μας ενασχόληση με όσα ζητήματα αφορούν τον υποτιμημένο γενικότερα αυτόν πλανήτη του Ηλιακού μας Συστήματος (Ο Ερμής θα κάνει την τελευταία του στάση και θα ξαναρχίσει την ανάδρομη πορεία του στις αρχές του Υδροχόου στις 5 Ιανουαρίου 2016)

Οι μηνιαίες σύνοδοι της Σελήνης με τον Άρη σήμερα στις 17.06 μ.μ και με τον Δία στις 00.25 π.μ, θα προσθέσουν περισσότερο ενθουσιασμό και γοητεία στην αστρό-ψυχική ενέργεια γύρω μας. Την ώρα της συνάντησης μεταξύ της Σελήνης και του πλανήτη Άρη αποφύγετε να βρίσκεστε κοντά ή να έχετε δίπλα σας πολύ ευέξαπτα άτομα, ενώ κατά την σύνδεση της Σελήνης με τον Δία, ρίξτε όλη σας την προσοχή στην ενδιαφέρουσα λογοτεχνία και σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Επίσης στις 20.24 μ.μ η Αφροδίτη η οποία θα εχει μια επαφή με τον Άρη , στέλνει μία έντονη ερωτική μελωδία η οποία σίγουρα θα ενισχύσει τους δεσμούς αγάπης στην ζωή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το κύριο όμως ουράνιο φαινόμενο που αποτελεί το κλειδί για την άμεση άνοδο στον τομέα της προόδου σας, είναι ο σχηματισμός τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα στις 01.13 πμ ( σαββατο) , το οποίο θεωρείται θετικό για τους τομείς των εκ βαθέων μελετών και ερευνών αλλά το οποίο επίσης σηματοδοτεί ένα τεράστιο σεληνιακό κενό κύκλο διάρκειας 34 ωρών με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, και ο οποίος θα τελειώσεις στις 11.43 π.μ το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου.

Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να συντονιστείτε απόλυτα με την εσωτερική πνευματική δύναμη της θέλησης και της νοητικής συγκέντρωσης, κατά τη διάρκεια ισχύος του σεληνιακού κενού, διότι η ενέργεια που θα στέλνει προς τη γη θα είναι αρνητική ως προς τα άλματα της προόδου που έστειλε ο τριγωνικός σχηματισμός μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα λίγο νωρίτερα.

zwdia-zodia-astrologia-65