ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Παρασκευη 18/09

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Παρασκευη 18/09

Αν κατορθώσατε να επιβιώσατε από την κακοφωνία της χθεσινοβραδινής μωρολογίας δίχως να πράξετε αρκετά πολλά λάθη ή να χάσετε αρκετές ώρες ύπνου, τότε πραγματικά σας αξίζει μία σειρά χρυσών αστεριών στο πέτο σας.

 

 

Για να σας ενθαρρύνει λοιπόν το σύμπαν, στις 11.58 το πρωί, θα λάβει χώρα η πρώτη εκ των δύο ετήσιων τριγωνικών όψεων μεταξύ του Ήλιου στην Παρθένο και της Δήμητρας στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η παραγωγικότητα σας σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Δυναμικά πεδία καλλιέργειας και άνεσης θα υπάρχουν σε αφθονία για αρκετές ώρες αργότερα , χάρη στην υποστηρικτική ένωση 60 μοιρών μεταξύ της Σελήνης στο Σκορπιό και της Δήμητρας (21.01 μ.μ) και της Σελήνης με τον Ήλιο στις (21.47 μ.μ).

zodia-taro-45

Μείνετε μακριά, αμέσως μετά , από τις όποιες επενδυτικές και ασφαλιστικές ενοχλήσεις εμφανισθούν, ιδίως στις 22.39 μ.μ καθώς η Εστία θα βρεθεί σε έναν ασυμβατο δεσμό 150 μοιρών με τον πλανήτη Δία στον ουρανό , ενώ λίγα λεπτά αργότερα 22.50 μ.μ ακολουθεί όψη τριβής τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον πλανήτη Άρη- όπου και ξεκινάει κενός κύκλος κίνησης της σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού διάρκειας 7 ωρών , το οποίο θα σταματήσει στις 06.33 π.μ που η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη.

zwdia-zvdia-taro-00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

Την στιγμή που η σεληνιακή σφαίρα θα εκτελέσει τον τελευταίο της ελιγμό αφήνοντας πίσω της την ουρά του Σκορπιού φροντίστε να τελειώσετε οποιαδήποτε ζητήματα αφορούν περίεργες καταστάσεις ή καταστάσεις από το παρελθόν.

Όταν η Σελήνη μεταφέρει την στοιχειώδη υποταγή της από το στοιχείο του Νερού στο στοιχείο της Φωτιάς στις 06.33 π.μ εστιάστε την προσοχή σας στην εκμάθηση βαθυστόχαστων διδαγμάτων αξιοσέβαστων διδασκάλων, ιδίως στις 06.41 π.μ , όπου η Σελήνη κάνει την μηνιαία της ένωση με τον πλανήτη Κρόνο.

Γίνετε επίμονοι, λογικοί και ρεαλιστές σχετικά με το κέρδος που θα σας αποφέρουν τελικά οι μακροπρόθεσμοι εκπαιδευτικοί στόχοι που έχετε βάλει ήδη σε εφαρμογή.

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια

zodia-zvdia-75