ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Πεμπτη 01/10

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Πεμπτη 01/10

Αν ελπίζατε σε μία δυναμική και εποικοδομητική έναρξη του Οκτώβρη 2015, θα σας απογοητεύσω λιγάκι, καθώς ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία στην ουρά του ζωδίου του Ζυγού, γεγονός που θα λάβει τέλος στις 09 Οκτωβρίου .

 

Εν τω μεταξύ να είστε έτοιμοι για αισθηματικές άξαφνες εκρήξεις, καθώς σήμερα στις 12.39 μ.μ ο πλανήτης Άρης θα κάνει μια αμφιλεγόμενη σύνδεση 135 μοιρών με τον απρόβλεπτο Ουρανό, φέροντας σε επαφή το γήινο ζώδιο της Παρθένου με το φλογερό ζώδιο του Κριού.

 

Προσθέτοντας λίγο ακόμα ογκο στη σημερινή μυστήρια ατζέντα αστρικά είναι και ο σχηματισμός τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης στον Ταύρο και της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 13.45 μ.μ , ένα φαινόμενο όψης 90 μοιρών το οποίο αποτελεί και την έναρξη ενός 9ωρου κενού σεληνιακού κύκλου , που τελειώνει στις 23.05 μ.μ σήμερα το βράδυ.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

 

Ο χρυσό κανόνας που ισχύει για κάθε σεληνιακό κενό κύκλο κύκλο, είναι ο εξής” κατά τη διάρκεια του κενού στην πορεία της Σελήνης πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθούμε με προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν και τα οποία ακόμα δεν έχουν τελειώσει και να θέσουμε οριστικό τέλος σε αυτά, καθώς επίσης και να μείνουμε μακριά από την όποια έναρξη νέας επιχειρηματικής ή άλλης δραστηριότητας στη ζωή μας , μιας και το τελικό αποτέλεσμα μελλοντικά θα είναι ενάντια στα συμφέροντα μας στην καλύτερη περίπτωση και καταστροφικό στην χείριστη .

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

 

Εφόσον λοιπόν έχετε τον χρυσό αυτόν κανόνα κατά νου δεν κινδυνεύετε από κανένα κενό σεληνιακό κύκλο και το χρονικό διάστημα επιρροής τους επάνω μας. Μόλις η Σελήνη εισέλθει στο ζώδιο των ευάερων και ευέλικτων Διδύμων στις 23.05μ.μ. ακριβώς, εστιάστε την προσοχή σας σε όποιους στόχους έχετε και σχετίζονται με την λογοτεχνία και την εκπαίδευση γενικότερα.

 

Στις 00.54 τα μεσάνυχτα που θα ενεργοποιηθεί η πολικότητα μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου σας συμβουλεύω να φροντίσετε να επιβραδύνεται τον καθημερινό ρυθμό της ζωής σας. Τέλος επειδή ο Ερμής θα ενωθεί με την Ήρα στις 03.06 π.μ και η Σελήνη θα σχηματίσει τριγωνική όψη με τον Ερμή στις 08.09 π.μ , βρείτε λίγο χρόνο ώστε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας χόμπι, τέχνες και δημιουργίες.