ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τεταρτη 30/09

zwdia-shmera

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τεταρτη 30/09

Ο Σεπτέμβριος 2015 φέτος θα τελειώσει με ένα μπαμ αντί για κλαψούρισμα , αφού μία σειρά ευθυγραμμίσεων που συμβαίνουν στον ουρανό, πρόκειται να προκαλέσουν γεγονότα τα οποία είτε θα ενισχύσουν είτε θα διαλύσουν εντελώς το σύστημα υποστήριξης μας.

Στο μέτωπο των προκλήσεων καλύτερα να έχετε την όραση και τη δύναμη του αετού σήμερα στις 12.57 μ.μ όταν η Σελήνη κινηθεί παράλληλα με τον πλανήτη Άρη, ο Ήλιος κάνει μία ασυμβατη ένωση 150 μοιρών με τον απατηλό πλανήτη Ποσειδώνα (06.06 π.μ ξημερωματα Πεμπτης) και λίγο αργότερα η παραγωγική Δήμητρα κάνει μια δυνητικά θυελλώδη σύνδεση 135 μοιρών με τον Δία

 

Από την άλλη, η Σελήνη στον Ταύρο- ο Δίας στην Παρθένο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω , δημιουργούν ένα μεγάλο τρίγωνο πάνω στα ζώδια της γης , μέσω του τριγώνου Σελήνης-Δία και του τριγώνου Σελήνης-Πλούτωνα, στις 15.16 μ.μ και 18.55 μ.μ αντίστοιχα, δημιουργείται ένα ευνοϊκό μέτωπο , ως μέτρο αντιστάθμισης του αρνητικού μετώπου που αναφέρουμε στην αρχική παράγραφο.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Αυτό που μάλλον θα σας δυσκολέψει σήμερα είναι το πως θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από την Κατώτερη Ζεύξη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ερμή στην 8 μοιρα του Ζυγού (17.39 μ.μ ). Ο

ι αστρολόγοι αναφέρονται σε αυτή την Ηλίου-Ερμή ανάδρομη ευθυγράμμιση με τη Γη, με την ονομασία Νέος Ερμής – δίνοντας στο φαινόμενο αυτό την ίδια ουσία με αυτή που φέρει η Νέα Σελήνη, μόνο που κατά τη διάρκεια του σε ολόκληρο το Σύμπαν κοσμικοί σπόροι ιδεών αφήνονται ελεύθεροι ώστε να επηρεάσουν τα περίεργα και ιδιαίτερα ανθρώπινα μυαλά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

 

Αφεθείτε στον κόσμο ενός μπεστ σέλερ ή ενός βιβλίου κλασσικής λογοτεχνίας καθώς ο ηλιακός συστηματικός αυτός συντονισμός των συγκεκριμένων τριών αυτών ουράνιων σωμάτων, θα ελκύει την διάνοια σας σαν μαγνήτης.

Τα στοιχεία της θηλυκότητας, παρηγοριάς , και φροντίδας τα οποία προήλθαν από την Πανσέληνο και την Σεληνιακή Έκλειψη της Κυριακής, θα ενισχυθούν ξανά σήμερα αργά το βράδυ στις 03.58 π.μ με την εμφάνιση της αρκετά σπάνιας πολικότητας μεταξύ της Ήρας και της Εστίας .

Κατά τη διάρκεια αυτού του φαινομένου φροντίστε να ενισχύσετε τις πρωτοβάθμιες συνεργασίες σας όπως επίσης και ότι οι δεσμοί σας με την αδελφή ψυχή σας έχουν αναζωογονηθεί και απο τους δυο .

zwdia-zodia-astrologia-65