ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 06/10

evdomadiaies-5-11-5

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 06/10

Ο κενός σεληνιακός κύκλος διάρκειας 21 ωρών τελειώνει σήμερα στις 11.32 π.μ , καθώς η Σελήνη θα εισχωρήσει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα- έχοντας αφήσει πλήρως πίσω της το ζώδιο του Καρκίνου.

Όσο αφορά τώρα το ουράνιο στερέωμα , τα ζητήματα έχουν ως εξής: ενώ από την μία η Σελήνη ευρισκόμενη στο πέμπτο σε σειρά ζώδιο του Ζωδιακού μας Κύκλου, για τις επόμενες 2 ημέρες, προσφέρει αύξηση της ανάγκης μιας πιο παιδικής και παιχνιδιάρικης προσέγγισης μας απέναντι στην καθημερινότητα και δημιουργεί ιδιαίτερες ευκαιρίες στον δημιουργικό τομέα ιδίως για τις γραφικές τέχνες και το καλλιτεχνικά γενικότερα , οι υπόλοιπες ηλιακές και πλανητικές ευθυγραμμίσεις που ήδη υπάρχουν ή θα σχηματιστούν μέσα στην ημέρα , φέρουν μια αρκετά πένθιμη ατμόσφαιρα γύρω μας από την άλλη.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-taro-astra

Τα όχι και τόσο φιλικά προς ενεργειακά πεδία αρχίζουν να εμφανίζονται αμέσως μετά τον ένα εκ των δύο ετήσιων σχηματισμών τετραγώνου μεταξύ του Ηλίου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, με τον μακιαβελικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.16 μ.μ. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και αποφύγετε οποιαδήποτε συμπεριφορά εκμετάλλευσης ή εμπαιγμού προς εσάς.

Η σκιώδης πλευρά του Ποσειδώνα- συνώνυμη της σύγχυσης και του χάους- μπορεί να εμφανιστεί στο προσκήνιο την στιγμή που η Ήρα θα έρθει σε μία όψη 150 μοιρών, με τον Αρχαίο Θεό των Θαλασσών (Ποσειδώνα) στις 04.35 π.μ τα ξημερώματα Τεταρτης , ενώ ταυτόχρονα ο πλανήτης Άρης στην Παρθένο έρχεται στην πρώτη του αντιθετική όψη με τον Ποσειδώνα που θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθείων στις 05.54 π.μ ( τεταρτη)

Σας συμβουλεύω λοιπόν να δώσετε βάση και να βάλετε τα δυνατά σας ώστε να επαναφέρετε ή να δημιουργήσετε από την αρχή ισχυρούς δεσμούς έλξης με στόχο την βελτίωση των δεσμών αγάπης που έχετε με τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής σας, μιας και οι δεσμοί αυτοί πιθανότατα να επηρεαστούν από την αρνητικότητα που θα υπάρξει στον ουρανό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αργα το βραδυ θα έχουμε τη βοήθεια που θα μας στείλει η υποστηρικτική 60 μοιρών όψη του ανάδρομου Ερμή στο Ζυγό με τον Κρόνο στον Τοξότη.

Η επικοινωνία μεταξύ αυτών των δύο πλανητών είναι μία προσπάθεια ενδυνάμωσης μας και παροχής θετικής ενέργειας προς της γη, όμως η τελική δύναμη τους ίσως να μην είναι αρκετή ώστε να υπερνικήσει εκατό τοις εκατό τα αρνητικά διαπλανητικά και αστρικά φαινόμενα τα οποία θα έχουν αρχίσει ήδη εκείνη την ώρα να παίρνουν σάρκα και οστά στο ουράνιο στερέωμα, ώστε να τα αποφύγουμε εντελώς.

 

Εν κατακλείδι , κάντε ότι καλύτερο μπορείτε πραγματικά όμως, και πάση θυσία αποφύγετε να γίνετε εσείς οι ίδιοι οι χειρότεροι τελικά εχθροί του εαυτού σας.

Σας φτάνουν οι εχθροί που παραμονεύουν έξω …. οπότε φροντίστε να είστε ένα με τον εσώτερο εαυτό σας όπως και να αντλήσετε δύναμη εκ των έσω σας καθώς ένας ακόμη κενός σεληνιακός κύκλος ακολουθεί τα δυο αρνητικά φαινόμενα που προαναφέραμε ότι θα εμφανιστούν στο Σύμπαν κατά το ξημέρωμα της αυριανής ημέρας. Οπλιστείτε !

zwdia-zodia-astrologia-65