ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 15/09

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 15/09

Αστρολογια  : Ο Ερμής – ο πλανήτης εκπρόσωπος του Αγγελιοφόρου των Θεών, τείνει προς την στάση του στο ζώδιο του Ζυγού, αυτή την Πέμπτη.

Έπειτα πρόκειται να ξεκινήσει μία αντίστροφη πορεία διάρκειας τριών εβδομάδων στο ζωδιακό κύκλο, δηλαδή ως τις 9 Οκτωβρίου 2015.

 

Παρόλα αυτά, ο Ερμής έχει όσο χρόνο χρειάζεται πριν την έναρξη της αντίστροφης πορείας του ώστε να ενδυναμώσει με τις δυνάμεις του την σημαντική επικοινωνία, την ανταπόκριση, λόγιες και εκπαιδευτικές ασχολίες, ιδίως σήμερα το μεσημέρι στις 13.35 μ.μ όπου η Σελήνη θα κάνει την μηνιαία της σύζευξη με τον Ερμή.

zodia-taro-45

Επιπρόσθετα , στις 14.08 μ.μ. η συμμαχία μεταξύ της σεληνιακής σφαίρας και του κοινωνικού και επαγγελματικά φιλικού πλανήτη της Αφροδίτης όψεως 60 μοιρών, έρχεται να σας προσφέρει επιπλέον ενθάρρυνση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Αργότερα σήμερα (21.29 μ.μ.) η πόλωση που δημιουργεί η μηνιαία συνάντηση μεταξύ της Σελήνης και του Ουρανού, θα προκαλέσει ένα δυνατό χτύπημα πάνω στον πρωτογενή τομέα των βασικών μας σχέσεων και συνεταιρισμών.

Το χτύπημα αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τον κλονισμό των συνθηκών που έχουμε δημιουργήσει με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή με τους συνεργάτες μας, γεγονός που έπειτα ευθύνεται για την δημιουργία ενός έντονου κύματος άγχους που θα σταθεί ολόγυρα μας.

Κατά τις απογευματινές ώρες- συγκεκριμένα στις 19.23 μ.μ. – η Σελήνη σχηματίζει μία εποικοδομητική σύνδεση 60 μοιρών με τον γεμάτο πάθος πλανήτη Άρη. Ο ουράνιος αυτός σχηματισμός θα προωθήσει τον συγχρονισμό των αθλητικών σας συμφερόντων καθώς επίσης και την ένταξη των ιδεολογικών σας στόχων, με την φιλοσοφία περί ζωής που έχετε.

zwdia-agnh

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Εν τούτοις , όταν η όψη Σελήνης-Άρη έρθει σε πλήρη ακρίβεια, τότε η Σελήνη θα ξεκινήσει ένα κενό πορείας στον κύκλο κίνησης της , ο οποίος θα βρίσκεται εν πλήρη ισχύει μέχρι τα ξημερώματα της αυριανής ημέρας.

Για να αποφύγετε τα όποια προβλήματα μπορεί να φέρει στη ζωή σας αυτός ο κενός σεληνιακός κύκλος σας συμβουλεύω να ζητήσετε βοήθεια από τον εσώτερο εαυτό σας.

Αυτή τη φορά η λύση για να αποφύγετε τις όποιες συναισθηματικές απότομες εναλλαγές ή τα όποια προβλήματα είναι να προβείτε σε μία εφ’ όλης της ύλης εσωτερική αναζήτηση, κρίση και ανάπτυξη. Και αυτό διότι το κενό κίνησης της Σελήνης αυτό κρατάει περισσότερο από 11 ώρες- διάστημα αρκετά μεγάλο -κάτι που κάνει εύκολη την εμφάνιση ανεπάντεχων ζημιών και αρνητικών καταστάσεων.