ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο 11/09

anadromos-poseidwnas

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο 11/09

Πριν καλά καλά το καταλάβετε η επόμενη Νέα Σελήνη – καθώς και μία μερική ηλιακή έκλειψη- στο ζώδιο της Παρθένου, θα αλλάξει όλων μας τα ενεργειακά πεδία για τις επόμενες 4 εβδομάδες, όταν αυτή πραγματοποιηθεί αύριο .

 

Αυτή τη στιγμή ο επονομαζόμενος σκοτεινός μηνιαίος κύκλος της Σελήνης , αυξάνει συνεχώς σε ένταση. Γεγονός που μας υπενθυμίζει ότι τώρα είναι η στιγμή να ασχοληθούμε με όλα τα ζητήματα του παρελθόντος μας και με ότι ακόμη υλοποιούμε από αυτά, φτάνοντας τα στο τέλος τους , πριν την Νέα Σελήνη.

 

Κατά τις 16.04 μ.μ. , να αναμένετε αύξηση των εντάσεων γενικά, καθώς η Σελήνη που είναι στο ζώδιο του Λέοντα θα βγει από την όψη τετραγώνου που έχει σχηματίσει με τον πλανήτη Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού, – ξεκινώντας ενα κενό πορείας για 53 λεπτά , δηλαδή ως τις 16.57 μ.μ όπου η Σελήνη θα συνεχίσει την πορεία της φτάνοντας στην γήινη και σχολαστική Παρθένο.

zodia-taro-45

Η παρουσία της Σελήνης στο έκτο ζώδιο του Ζωδιακού μας κύκλου δίνει έμφαση στα θέματα της υγείας και της διατροφικής συνήθειας, ενισχύει την οργάνωση και την ικανή απόδοση, την ενασχόληση μας σε σημαντικά ερευνητικά προγράμματα επιδεικνύοντας μία ιδιαίτερη ευφυΐα , την ενασχόληση με το βοτάνισμα του κήπου μας, την επισκευή του εξοπλισμού μας, και γενικότερα τα εργαλεία και τον ρουχισμό.

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Επεκτείνετε τους λογοτεχνικούς και εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες προς τις βραδυνές ώρες σήμερα, δηλαδή την στιγμή που στον ουρανό η Σελήνη θα έρθει στην μηνιαία της σύζευξη με τον πλανήτη Δία. Το να είστε πρεσβευτής της καρδιάς και της καλοσύνης απέναντι σε ανθρώπους και ζώα είναι κάτι που το σύμπαν εγκρίνει. Δεν εγκρίνει καθόλου όμως το να κάνετε όλα τα χατίρια που θα σας ζητήσει κάποιος ή γενικότερα χάρες σε οποιονδήποτε.

Το ξημερωμα τις επομενης η Σελήνη σχηματίζει την μηνιαία της αντιθεση με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, οπότε σας συμβουλεύω να στηριχτείτε στα όνειρα σας για καθοδήγηση μιας και θα εκτελούν το έργο της μοίρας και θα μας στέλνουν μηνύματα που αφορούν το μέλλον του καθενός, καθώς επίσης και ο Ήλιος θα σχηματίσει την ετήσια του αντιθεση με τον Χείρωνα, να προβείτε σε μία χαλαρωτική θεραπεία του πνεύματος σας.

zodia-astra-tarot