ζωδια: μηνιαίες προβλεψεις Δεκέμβριος-ζυγος

miniaies-zwdio-zygos

ζωδια: ίσως κανονίσετε και τα τελευταία για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, κοντά στην πανσεληνο στο ζωδιο των διδυμων και στις 6 του μηνός, η οποία προσγειώνεται στον 9ο οικ οσας. Είναι πιθανό να σχεδιάζετε να επισκεφθείτε περισσότερα από ένα σημεία σε μικρό χρονικό διάστημα, είτε για δουλειά, είτε για ευχαρίστηση. Θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα ταξίδια σας και θα ανακαλύψετε μία ισχυρή συναισθηματική επαφή με ένα συγκεκριμένο μέρος.

 

Μία άλλη πιθανότητα για την πανσεληνο είναι πως ετοιμάζεστε να ολοκληρώσετε κάποια μαθήματα ή τις σπουδές σας και να πάρετε πτυχίο. Θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι όσον αφορά το πνεύμα και τα θρησκευτικά πιστεύω.

 

Να περιμένετε βελτίωση στον οικογενειακό τομέα, μετά τις 10 Δεκεμβρίου. Από τις 10 του μηνός έως τις 3 Ιανουαρίου, η αφροδιτη θα ταξιδέψει στον 4ο οικο σας, τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, βοηθώντας σας να πετύχετε την απόλυτη ισορροπία με την οικογένειά σας. Ίσως επίσης αποφασίσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή μία μεγάλη αγορά. Αν το κάνετε, θα είναι κάτι μεγάλης αξίας. Τουλάχιστον ό, τι αγοράσετε θα το λατρέψετε –ακόμα και αν είναι ακριβό. Αν σκέφτεστε την μετακόμιση, περιμένετε μετά τις 21 του μηνός και την νέα σεληνη για να έχετε την υποστήριξη του σύμπαντος.

zodia-taro-45

 

Αν είστε παντρεμένοι, δεν θα είστε σύμφωνοι σε όλα με τον σύζυγό σας πάνω σε ένα οικογενειακό θέμα. Στις 15 Δεκεμβρίου, όταν ο ουρανός και ο πλούτωνας σχηματίσουν τετράγωνο, θα υπάρξει ένας τσακωμός που θα αναρωτηθείτε πως είναι δυνατόν να διχάζεστε τόσο πολύ και να επηρεάζεστε το ίδιο από αυτό. Βάλτε τα δυνατά σας για να λύσετε το πρόβλημα, αλλά αν δεν μπορέσετε, τουλάχιστον να είστε ειλικρινείς.

 

Στις 23 Δεκεμβρίου, έχουμε μία μεγάλη αλλαγή στα άστρα, η οποία θα επηρεάσει τα καρμικά σας μαθήματα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017. Ο κρονος θα περάσει στον 3ο οικο σας, τον οίκο της επικοινωνίας. Αν δουλέψετε μαζί του σωστά, θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε γνώστες ενός συγκεκριμένου θέματος.

 

ζωδια διαβάστε επίσης