αστρολογια: πλουτωνας – ο πλανήτης της δύναμης

αστρολογια-zwdia

Κοινοποίηση:

αστρολογια: πλουτωνας – ο πλανήτης της δύναμης

αστρολογια: καθώς είναι ο πιο μακρινός πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο πλούτωνας είναι ο πιο απομακρυσμένος πλανήτης από τον ήλιο. Ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα, το 1930.

Η ενέργεια του πλούτωνα μπορεί να είναι διακριτική, αλλά τα αποτελέσματά της μπορούν να μας χτυπήσουν σαν τούβλα. Ο πλανήτης αυτός έχει να κάνει με τον μετασχηματισμό και την αναγέννηση. Τα πράγματα δεν είναι όμορφα με τον πλούτωνα, αλλά κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει. Ο πλούτωνας λέει «ξεφορτώσου το παλιό και κάνε χώρο για το νέο», και καλό θα ήταν να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Αν δεν είμαστε, τότε ο πλανήτης αυτός μας γεμίζει μιζέρια. Ο πλούτωνας μας ζητά να υπερβούμε αυτά που ξέρουμε, να απελευθερωθούμε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και σαν αποτέλεσμα να βγούμε δυνατότεροι.

Για όλα αυτά ο πλούτωνας (που κυβερνά και το αναπαραγωγικό σύστημα), λατρεύει να καταστρέφει. Είναι ο πλανήτης που κυβερνά την καταστροφή, τον θάνατο, την εμμονη, τους ιούς κλπ. Δεν είναι κάτι όμορφο. Κυβερνά το έγκλημα και τον υπόκοσμο, μαζί με πολλές φορές ανατρεπτικών δραστηριοτήτων. Ο πλανήτης αυτός έχει να κάνει με τα μυστικά και τα κρυμμένα, αυτά που δεν φαίνονται.

zodia-zvdia-22

zwdia

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την δύναμη και την ένταση του πλανήτη πλούτωνα. Η ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη επικεντρώνεται συχνά στις μάζες και στις συλλογικές μας πράξεις. Ο πλούτωνας αναγκάζει τις μάζες να κοιτάξουν προς τα μέσα (και στο υποσυνείδητο) και να δουν τι υπάρχει εκεί. Μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά ο πλούτωνας δεν νοιάζεται. Ο πλανήτης αυτός ξέρει πώς να πιέζει τα κουμπιά μας.

Ο πλούτωνας χρειάζεται περίπου 248 χρόνια για να ολοκληρώσει την τροχιά του στον ζωδιακό κύκλο. Εξαιτίας της εκκεντρικότητας της τροχιάς του, χρειάζεται από δώδεκα έως 31 χρόνια για να περάσει μέσα από ένα ζωδιο. Κυβερνά το ζωδιο του σκορπιου και τον όγδοο οίκο. Ο πλούτωνας είναι ο τελευταίους από τους υπερβαίνοντες πλανήτες και αποτελεί την ανώτερη οκτάβα του αρη.

αστρολογια διαβάστε επίσης

zwdia