Ποσειδώνας Ανάδρομος Παράλληλη πραγματικότητα

Ο Ποσειδώνας Ανάδρομος στους Ιχθύες, 13 Ιουνίου -19 Νοεμβρίου, 2016

Ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος για πέντε μήνες κάθε χρόνο. Οι πλανήτες σε ανάδρομη πορεία στην πραγματικότητα δεν γυρίζουν προς τα πίσω – είναι μια οπτική ψευδαίσθηση, έτσι όπως φαίνεται από τη Γη.

 

Η οπισθοδρομική κίνηση φαίνεται να συμβαίνει όταν η Γη περνά από πιο αργά κινούμενους πλανήτες στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα. Στην αστρολογία, αυτή η ψευδαίσθηση εκδηλώνεται ως «ανάδρομη» λειτουργία των πλανητικών ρόλων.

zodia-taro-45

Ο τελευταίος ανάδρομος κύκλος του Ποσειδώνα ήταν στις 12 Ιούνιου με 18 Νοέμβριου, 2015, επίσης στο ζώδιο των Ιχθύων. Από τον Απρίλιο του 2011, ο Ποσειδώνας περνούσε από τους Ιχθύες, το ζώδιο που κυβερνά. Όταν ένας πλανήτης επιστρέφει στο κυβερνόν ζώδιο του, λέμε στην αστρολογία, ότι είναι “στο σπίτι του”. Με τον Ποσειδώνα στο σπίτι του, είμαστε έτοιμοι για πνευματική αφύπνιση σε παγκόσμια κλίμακα. Αλλά μπορούμε επίσης να δούμε πώς αυτό εκδηλώνεται ως μια τεράστια υπαρξιακή κρίση.

Η μεμβράνη ανάμεσα σε κάθε διάσταση και κάθε παράλληλη πραγματικότητα γίνεται λεπτότερη μέρα με τη μέρα. Πολλές τάσεις στη λαϊκή κουλτούρα αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα θέση του Ποσειδώνα: ταχεία νομιμοποίηση της ιατρικής μαριχουάνας, δημοτικότητα της γιόγκα και του υπερβατικού διαλογισμού, εξωγήινα θέματα στη μουσική και την ποπ κουλτούρα, προσομοιωτές και παιχνίδια επόμενου επιπέδου που θολώνουν τα όρια μεταξύ κανονικής και εικονικής πραγματικότητας και σε ένα ανισόρροπο επίπεδο, η εκτίναξη του εθισμού στα οπιοειδή και ούτω καθεξής.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ακριβώς όπως οι Ιχθύες αντιπροσωπεύουν τις καταλήξεις και την επιστροφή στην Πηγή, ο Ποσειδώνας κυβερνά τον θάνατο του εγώ, τη θυσία και τη φώτιση. Ο Ποσειδώνας είναι ο μυστικιστής και το μέντιουμ: η διάλυση των πολλών στο Ένα. Από τότε που ο Ποσειδώνας επέστρεψε στο σπίτι του, στους Ιχθύες το 2011, η διαίσθηση και η συμπάθεια έχουν αυξηθεί εκθετικά. Ο Ποσειδώνας φιλοδοξεί να καταστήσει την καθολική αγάπη και τη συμπόνια για όλα τα όντα. Είναι ο κύριος της φαντασίας και της απεριόριστης δημιουργικότητας.

Ο Ποσειδώνας μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις εξαρτήσεις μας. Ένα σημαντικό μάθημα του Ποσειδώνα είναι ότι η κατανόηση των κακιών μας δεν μας ανυψώνει σε μια υψηλότερη συνείδηση. Πολλοί εμπίπτουν στον εθισμό και την συμπεριφορά της απόδρασης σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν μεγαλύτερη επίγνωση της ψυχής τους, αν και οι άνθρωποι συχνά δεν συνειδητοποιούν ότι αυτός είναι ο λόγος που εθίζονται.

zwdia - love

Όταν ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύες, βυθίζεται βαθιά κάτω από το υποσυνείδητο σε έναν υποβρύχιο όρμο, όπου τυρκουάζ σπήλαια λάμπουν στον ιριδισμό, όπου τα ψάρια κολυμπούν προς τα πάνω και προς τα κάτω ταυτόχρονα, όπου η μουσική προέρχεται από ένα εφήμερο κοχύλι, όπου τα όνειρα είναι πραγματικά, όπου η φαντασία κυβερνά, όπου ο χρόνος και ο χώρος συγχωνεύονται σε μια γιγαντιαία φούσκα που όλο και αυξάνεται, μέχρι να σκάσει και να σας απορροφήσει μέσα σε ένα ατέρμονο ρεύμα και μέσα στην ατέλειωτη σκοτεινή, σκοτεινή νύχτα.

Ακόμα κι αν δεν έχετε ένα υπάρχον πρόβλημα με την κατάχρηση ουσιών, συστήνω να αποφύγετε ιδιαίτερα τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Παραμείνετε νηφάλιοι και θα αξιοποιήσετε επίπεδα της συνείδησης σας που είναι κατά τα άλλα μη διαθέσιμα, επισκιασμένα από την σκοτία των παραισθησιογόνων. Ο Ποσειδώνας μπορεί να μας σύρει κάτω, κάτω, κάτω, στη φωλιά του και σας υπόσχομαι πως δεν θέλετε να πάτε εκεί.

Είναι σημαντικό να έχετε μια πνευματική πρακτική. Οτιδήποτε κάνετε σε καθημερινή βάση που σας κάνει να αισθάνεστε ολοκληρωμένοι και υγιείς είναι μια πνευματική πράξη, όπως μια βόλτα κάθε πρωί, η τέχνη, ή το τραγούδι. Χωρίς τέτοιες πρακτικές, γινόμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στους Ποσειδώνιους πειρασμούς.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αισθανόμαστε χαμένοι, κενοί, απελπισμένοι, πνιγμένοι. Αυτό είναι ένα επικίνδυνο μέρος για να βρεθείτε. Κρατήστε τον εσωτερικό σας κόσμο λαμπερό, μήπως και τα πλάσματα της θάλασσας του κάτω κόσμου αποφύγουν το δρόμο στους υποδοχείς ντοπαμίνης σας, ψιθυρίζοντας ότι έχουν κάτι που θα θέλατε, ακριβώς αυτό που ψάχνατε.

Αυτή είναι η εποχή του έτους, όπου είναι πιο πιθανό να χάσουμε το «κράτημα» μας και να επιδοθούμε σε οπισθοδρομική ή καταστροφική συμπεριφορά. Θα μπορούσαμε να εισέλθουμε σε μια νοσηρή σχέση και στη διαδικασία που όχι μόνο να αγνοούμε τη διαίσθησή μας, αλλά να κοροϊδευόμαστε – ηθελημένη άγνοια. Ή ίσως πιάνουμε μια δουλειά με λίγη ή καμία προηγούμενη γνώση για τη φύση της και τις συνθήκες της, πλέοντας με τυφλή πίστη. Μάθετε όσα μπορείτε εκ των προτέρων και πάρτε το χρόνο σας με τα πάντα. Σε αντίθεση με άλλες πλανητικές ανάδρομες πορείες, ο Ποσειδώνας δεν ωθεί, τραβά. Σταθείτε ισχυροί έναντι στην παρόρμηση και την αποπλάνηση, φίλοι μου, γιατί μπορώ να σας πω από τώρα ότι αν φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, ο Βασιλιάς της παραίσθησης έχει κάτι για εσάς στις παραλίες του.

zwdia

Δεν είναι όλα άσχημα όμως, γιατί ακόμα και αν κάνετε το λάθος και κολυμπήσετε στην κοιλιά της φάλαινας, ο Ποσειδώνας προσφέρει μια υψηλότερη αγάπη. Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε ένα φως, μια χορδή ανάληψης. Ποτέ δεν μας αφήνει εντελώς αβοήθητους. Ωστόσο, προσπαθήστε να βγείτε από τον εφιάλτη, αν είναι δυνατόν, η φίμωση της διαίσθησή σας θα επιδεινώσει μόνο την κατάστασή σας.

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας είναι μια εσωστρεφής και στοχαστική περίοδος. Η ευαισθησία μας αυξάνετε, έως ότου να είμαστε σε θέση να δούμε και να αισθανθούμε πολύ περισσότερο απ’ ότι συνήθως, έτσι θα συγκλονιζόμαστε πιο εύκολα από το περιβάλλον μας. Ο Ποσειδώνας θολώνει την πραγματικότητα, έως ότου σχεδόν εξαφανίζεται. Η αντίσταση στις εξωτερικές επιρροές, μπορεί να φαίνεται αδύνατη. Ωστόσο, αυτό είναι μια μεταμφιεσμένη ευλογία.

zwdia shmera

Μαθαίνουμε πώς να ασκούμε καλύτερα αυτοέλεγχο και αυτοπειθαρχία. Ένα κύμα υπερφυσικών ικανοτήτων, δεν είναι ασυνήθιστο. Με κάθε τρόπο, θα είμαστε πιο συνδεδεμένοι με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας. Αυτή είναι η περίοδος για να επουλωθούν τραυματισμένες πεποιθήσεις και για άφεση των ονειροπολήσεων που κάποτε ανυψώσαμε, αλλά τώρα μας θυμίζουν μόνο αυτό που θα μπορούσαν να είναι.

Διαβαστε το μεγαλο ωροσκοπιο του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia