ζωδια Σαββατοκυριακο Καρκινος 12-13/09

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

ζωδια Σαββατοκυριακο Καρκινος 12-13/09

 

ζωδια και ωροσκοπος καρκίνος

Κρατήστε τις γνώσεις και το μυαλό σας στον εαυτό σας αυτό το Σαββατοκύριακο , Καρκίνοι μου.

 

Η συμπόνοια σας δεν γνωρίζει όρια δυστυχώς και μερικοί άνθρωποι στοιχηματίζουν ακριβώς σε αυτή , όταν σας πλησιάζουν. Το Σάββατο, μία επικίνδυνη όψη μεταξύ της Σελήνης και του ομιχλώδη πλανήτη Ποσειδώνα θα συμβεί στον αρκετά ομιλητικό 4ο οίκο σας , με αποτέλεσμα να θολώσει η κρίση σας και να πιστέψετε μία ανύπαρκτη δακρύβρεχτη ιστορία που θα μοιραστεί κάποιος μαζί σας , ο οποίος φυσικά θα έχει το νου του να σας εκμεταλλευτεί εντελώς.

zodia-taro-45

Δεν είναι ανάγκη να αποκλείσετε εντελώς το ενδεχόμενο του να προσφέρετε βοήθεια σε κάποιον που την χρειάζεται απλά θα πρέπει να είστε , αυτό το Σαββατοκύριακο κυρίως παραπάνω από προσεκτικοί.

Μη πέσετε στην παγίδα της λύπηση κάποιου που κλαίγεται συνεχώς. Άλλωστε με το να το επιτρέψετε αυτό το μόνο που θα κάνετε είναι τελικά κακό γενικώς.

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
Την Κυριακή το διπλό ουράνιο φαινόμενο που θα δημιουργηθεί πάνω στο ζώδιο της Παρθένου , και πάνω στον 3ο οίκο που αφορά την επικοινωνία και την θέση σας και σχέση με την κοινότητα που ανήκετε, θα βάλει μπρος την απίστευτη εφευρετικότητα σας. Καταγράψτε σε κάποια ατζέντα όλες αυτές τις υπέροχες και μεγαλειώδες ιδέες που θα εμφανιστούν στο μυαλό σας καθώς η ενδυνάμωση που θα λάβετε από το Σύμπαν θα φέρεις στο φως αρκετές και λαμπρές σκέψεις .

Αν όλα πάνε καλά και επιλέξετε περισσότερες από μία ιδέα να υλοποιήσετε τελικώς, τότε φροντίστε να είστε πλήρως προετοιμασμένοι να αναλάβετε αυτό το πολυεπίπεδο σχέδιο σας , καθώς θα βλέπετε την υλοποίηση του ή των έργων σας μπροστά στα μάτια σας ολοένα και πιο πολύ για τους ακόλουθους έξι μήνες.

 

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια 

zwdia-agnh