ζωδια σαββατοκύριακο 17-18/09 Β

erwtikes-11314

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 17-18/09 Β

ζωδια Ζυγός
Το δύο είναι ο μαγικός αριθμός αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στον Κριό και στον Οίκο της συνεργασίας σας, κάνοντάς σας να εκλιπαρείτε για υψηλής ποιότητας παρέα. Το Σάββατο, ένα τρίγωνο Άρη – Ουρανού θα μπορούσε να προκαλέσει ζωηρό διάλογο με έναν στενό φίλο ή ένα ρομαντικό ταίρι. Παρόλο που τα πνεύματα μπορεί να φουντώσουν, το να μιλήσετε για αυτό στο τέλος θα είναι εποικοδομητικό. Θα αισθανθείτε ανακουφισμένοι που ξεκαθαρίσατε την ατμόσφαιρα, και θα βγείτε από αυτό με μεγαλύτερη κατανόηση του άλλου.

Η συνάντηση Σελήνης – Ουρανού της Κυριακής, φέρνει μια εκπληκτική στροφή στην ερωτική σας ζωή. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον από το πουθενά, με δυναμικό σχέσης ή μπορεί να μάθετε νέα από κάποιον πρώην. Σε σχέση; Ταρακουνήστε τα πράγματα. Δοκιμάστε ένα νέο εστιατόριο, κάντε μια ημερήσια εκδρομή, ξεκινήστε μια συζήτηση που ήσασταν πολύ φοβισμένοι για να αναφέρετε.

Απλά μην κλείσετε κάθε στιγμή της ημέρας σας με άλλους. Αν εκνευριστείτε από έναν φίλο ή το άλλο σας μισό, αυτό είναι το σύνθημά σας για να πάρετε λίγο χρόνο για εσάς. Φύγετε για έναν καφέ μόνοι, για ένα μανικιούρ ή λίγο shopping therapy. Αχ, ο μακάριος ήχος της σιωπής!

zodia-taro-45

 

ζωδια Σκορπιός
Είναι ο τύπος του Σαββατοκύριακου που σας κάνει να βάλετε την τάξη στη ζωή σας, Σκορπιοί. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στον Κριό και στον υγιή, αποτελεσματικό έκτο Οίκο σας. Το Σάββατο, ένα τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας εμπνέει να δημιουργήσετε καλύτερα συστήματα για τη διαχείριση των χρημάτων σας, την κατάρτιση του προϋπολογισμού σας και την παρακολούθηση των πρότζεκτ σας. Επειδή ο Ουρανός κυβερνά όλα τα ψηφιακά πράγματα, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μια εφαρμογή παραγωγικότητας. Μην ξινίζετε όταν ακούτε για τεχνολογικά εργαλεία, ακόμη και αν είστε άνθρωπος του στυλό και του χαρτιού.

Η συνάντηση Σελήνης -Ουρανού της Κυριακής, εμπνέει μια πρωινή επίσκεψη στο γυμναστήριο. Μην το πολυσκέφτεστε! Απλά δέστε τα κορδόνια σας και κατευθυνθείτε για ένα τρέξιμο ή ένα μάθημα spinning. Στο δρόμο για το σπίτι, πιάστε μια σακούλα λαχανικών από την αγορά και κάντε ένα αυτοσχέδιο γεύμα. Προσέξτε τα επίπεδα του άγχους σας, όμως. Μπορεί να εξαντληθείτε από ένα σχετικά δευτερεύον ζήτημα στο πλαίσιο αυτών των όψεων. Προοπτική, Σκορπιοί!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Όλα πιάνουν φωτιά! Η Σελήνη περνάει αυτό το Σαββατοκύριακο στον Κριό και τον παθιασμένο, επιδεικτικό πέμπτο Οίκο σας. Αισθάνεστε παιχνιδιάρικοι και ανήσυχοι, οπότε μεταφέρετε την ενέργεια και κάντε κάτι σωματικό. (Και ναι, ένας μαραθώνιος στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να χαρακτηριστεί cardio.)

Το τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ του απελευθερωμένου Ουρανού και του καταφερτζή Άρη στο ζώδιό σας,θερμαίνει μια έλξη στα γρήγορα. Απολαύστε ένα καυτό φλερτ, αλλά μην είστε υπερβολικά ριψοκίνδυνοι. Στο πλαίσιο αυτών των παρορμητικών όψεων, θα μπορούσατε να πετάξετε την προσοχή σας στα σκουπίδια και να καταλήξετε σε άσχημη θέση.

Η σύζευξη Σελήνης – Ουρανού της Κυριακής, φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για ένα καυτό Σεπτεμβριανό ειδύλλιο. Προσοχή όμως: ηφαιστειακά συναισθήματα μπορούν να ξεσπάσουν σήμερα. Χαλαρώστε το δράμα, περνώντας χρόνο με ψύχραιμους φίλους που σας υπενθυμίζουν να μην παίρνετε τον εαυτό σας τόσο στα σοβαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Στην εξωτική κατοικία σας, εκεί είναι όπου θέλετε να είστε, καθώςη Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας. Αλλά μην περιμένετε να είναι μια όαση ηρεμίας εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού του Σαββάτου, θα μπορούσε να φέρει κάποιους πολύχρωμους χαρακτήρες στην πόρτα σας. Είτε πρόκειται για ένα μέλος της οικογένειάς σας ή έναν φίλο σας με δραματικές ιστορίες, ετοιμαστείτε να φιλοξενήσετε μια αυτοσχέδια συνάντηση.

Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί κάποια βελτίωση διάθεσης – αλλά μην την προσφέρετε αν η δική σας δεξαμενή είναι άδεια. Ισχυρά συναισθήματα μπορεί να προκύψουν και να σας πιάσουν προ εκπλήξεως. Απελευθερώστε τα με ένα καθαρκτικό κλάμα (ή όπως χρειαστεί για να βγουν από μέσα σας). Η συνάντηση Σελήνης – Ουρανού της Κυριακής, θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση στο σπίτι. Μπορεί να χρειαστεί να λύσετε ένα παράπονο με κάποιον συγγενή, αλλά προσέξτε τις επιθετικές ή τις κατηγορητικές ακίδες. Εκφράστε το θυμό σας, χωρίς να βάζετε τους άλλους σε αμυντική θέση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Τα παπούτσια του χορού σας δίνονται στο χέρι αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη περνά δύο ημέρες στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας. Υπό το ενεργό τρίγωνο Άρη – Ουρανού του Σαββάτου, μπορεί να κληθείτε να τσεκάρετε ένα νέο μέρος ή να σμίξετε με μια πρωτοποριακή παρέα. Κρατήστε τα σχέδιά σας χαλαρά, έτσι ώστε να μπορείτε να δεχθείτε μια πρόσκληση της τελευταίας στιγμής, χωρίς να αισθάνεστε ένοχοι γιατί παρατήσατε την πιστή παρέα σας.

Την Κυριακή οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν τεταμένες, κάτω από έναν εύφλεκτο συνδυασμό Σελήνης – Ουρανού. Προσέξτε να μην παίξετε το δικηγόρο του διαβόλου ή μην πιέσετε τα κουμπιά των άλλων, ακόμη και αν νομίζετε ότι έχει πλάκα. Θα μπορούσατε άθελά σας να χτυπήσετε ένα ευαίσθητο σημείο. Οι χαλαρές συζητήσεις με καφέ μπορεί να μετατραπούν σε πιθανές συνεργασίες. Προσέξτε μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε, ακόμα και αν είστε ενθουσιασμένοι με την ιδέα. Κρατήστε το στη σφαίρα ανταλλαγής ιδεών υπό το μπλε του ουρανού!

ζωδια Ιχθύες
Γειωθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, Ιχθύες. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στον σταθεροποιητικό δεύτερο Οίκο σας, βοηθώντας σας να επικεντρωθείτε σε πρακτικές ανησυχίες. Αλλά μην περιμένετε αργούς ρυθμούς! Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού του Σαββάτου, θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να ξεκινήσετε μια σημαντική αποστολή βελτίωση της ζωής σας.

Μπορεί να έχετε μια ενόραση για τους στόχους που θέλετε να ακολουθήσετε. Καθίστε κάτω και συντάξτε ένα σχέδιο για τις ιδέες σας πριν βουτήξετε μέσα τους, Ιχθύες. Πόσο χρόνο, χρήμα και πόρους χρειάζεστε για να το καταφέρετε; Κοιτάξτε τους λογαριασμούς και τους προϋπολογισμούς σας την Κυριακή, όταν ένας συνδυασμός Σελήνης – Ουρανού πυροδοτεί νέες ιδέες για να κερδίσετε χρήματα. Ένας φίλος θα μπορούσε να σας δώσει ένα στοιχείο για έναν πελάτη ή για μια προσφορά δουλειάς. Να είστε ενεργητικοί, ποστάροντας στο Facebook ή με έναν πίνακα μηνυμάτων ειδικού ενδιαφέροντος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia