ζωδια ωροσκοπιο ημερας Τεταρτη 30/12

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 30 Δεκεμβριου

Ρίξτε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στις μικρές λεπτομέρειες της ζωής σας που μπορούν να φτιάξουν ή να διαλύσουν το σκηνικό της καθημερινής σας ύπαρξης.

Το να ξεκινήσετε με το να αλλάξετε τις τακτικές σας στους τομείς των επαγγελματικών σας ζητημάτων- στις τέχνες- τις καλλιτεχνίες – τις χειροτεχνίες και τα χόμπι σας – ταιριάζει απόλυτα με την ενέργεια που στέλνει στη γη η θέση της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου , τις δυο τελευταίες ημέρες της χρονιάς 2015.

Αν και η μηνιαία πολικότητα ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα στις 11.41 π.μ θα φέρει μια κάποια σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων μας, η τριγωνική όψη μεταξύ της Σελήνης και του Ηλίου στις 13.30 μ.μ την οποία ακολουθεί η εμφάνιση μίας ακόμη τριγωνικής όψης μεταξύ της Σελήνης και του μακρινού Πλούτωνα (02.33 τα ξημερώματα της επομενης) θα σας βάλει στην θέση του οδηγού καθώς και θα γίνετε το άτομο που θα φέρει τα επάνω κάτω στον τομέα της εξειδίκευσης σας επαγγελματικά.

zodia-taro-45

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σταματήστε λοιπόν να αναλώνετε τον εαυτό σας και να στεναχωριέστε για μικρές ασήμαντες καταστάσεις όταν τελικά θα είστε το άτομο κλειδί που θα οδηγήσει στην έναρξη σημαντικών εργασιών και δραστηριοτήτων γενικά κοινωνικά, με αποτέλεσμα το μυαλό σας , το πνεύμα και η καρδιά σας να επέλθουν σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους.

Τέλος προετοιμαστείτε για ένα δυναμικό φινάλε της φετινής χρονιάς την Πέμπτη καθώς οι ουράνιοι σχηματισμοί : Σελήνης- Δία, Αφροδίτης-Ουρανού, Άρη-Ποσειδώνα, και Ερμή-Πλούτωνα θα φέρουν στην ανθρώπινη συνείδηση την ελίτ της εξουσίας του αστρικού σύμπαντος.

zwdia-fotia