ζωδια ωροσκοπιο ημερας 01/02

zwdio-wroskopio-ioylios-2014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 1 Φεβρουαριου 2016

Ο Φεβρουάριος του 2016 δεν ξεκινά με πολύ φιλικές δονήσεις και κέφι. Τα κοσμικά προβλήματα περιλαμβάνουν τη χθεσινή φάση του τελευταίου τετάρτου Σελήνης – Ήλιου, συνδυασμένης με ένα τετράγωνο τριβής 90 μοιρών ανάμεσα στον μαέστρο της επικοινωνίας Ερμή από τον Αιγόκερω και τον παράγοντα ανατροπών Ουρανό από τον Κριό.

Στη σημερινή μικρή καταιγίδα έρχεται να προστεθεί η μηνιαία συνύπαρξη Σελήνης – Άρη στο νευρικό Σκορπιό (12:29 μμ), που την ακολουθεί γρήγορα ένα τετράγωνο που σχηματίζει η Εστία με τον Πλούτωνα (1:01 μμ).

Σχέδια για επενδύσεις πρέπει να αναβληθούν για αυτή την περίοδο. Επίσης θα ήταν σοφό να φροντίσετε ώστε ό,τι αφορά το σπίτι, το γραφείο και τα συστήματα ασφαλείας σας να είναι σε άριστη κατάσταση.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Οι δυνάμεις επούλωσης βρίσκονται ξανά σύντομα στις επάλξεις, χάρη σε ένα τρίγωνο 120 μοιρών που κινείται από τη Σελήνη στον Χείρωνα στα ζώδια του νερού (7:44 μμ), και κάποιες αισιόδοξες ακτίδες επιδιώκουν να ρίξουν φως καθώς προσεγγίζουν την υποστηρικτική ευθυγράμμιση 60 μοιρών μεταξύ Σελήνης και Δία (2:44 πμ). Όμως αυτή η σεληνιακή σύνδεση με τον γίγαντα Δία, αποτελεί επίσης την έναρξη για μια αβέβαιη Σελήνη κενής πορείας στον Σκορπιό που θα διαρκέσει τις 5:51 μμ αύριο, όταν η Σελήνη θα μπει στον αισιόδοξο και ετοιμοπόλεμο Τοξότη.

Ας είστε κάπως συγκρατημένοι σε αυτό το μεσοδιάστημα 15 ωρών: ολοκληρώστε παλιότερες εκκρεμότητες αλλά αποφύγετε επιμελώς να κάνετε νέα ξεκινήματα.

zodia-zvdia-oroskopio-11