ζωδια ωροσκοπιο ημερας 01/11 Κυριακη

ζωδια ωροσκοπιο ημερας 01/11 Κυριακη

Βάλτε τα δυνατά σας και αποφύγετε οποιαδήποτε συναισθηματική εμπλοκή την πρώτη ημέρα του νέου μήνα καθώς η Σελήνη η οποία βρίσκεται στην φυσική της κατοικία δηλαδή στο ζώδιο του Καρκίνου, θα προβεί στην μηνιαία πολικότητα με τον Πλούτωνα τον άρχοντα του

Κάτω Κόσμου στον Αιγόκερω 11..55 π.μ. Καταγράψτε σε κάποιο τετράδιο ή σε ένα μαγνητοφωνάκι διαφωτιστικά όνειρα , τα οποία προμηνύουν μελλοντικά γεγονότα καθώς ο Ερμής θα έρθει σε επαφη με τον μακρινό Ποσειδώνα στις 15.44 μ.μ.

Η αισιοδοξία και η επούλωση των συμφερόντων μπορούν να πάνε χέρι με χέρι λίγο μετά τον σχηματισμό μίας υποστηρικτικής συμμαχίας 60 μοιρών μεταξύ της Σελήνης και του θεόσταλτου πλανήτη Δία (17.18 μ.μ) και ενός τριγώνου με τον Σαμάνο Χείρωνα στις 18.06 μ.μ πάνω από τα ζώδια του Νερού.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο :κριοςταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτηςαιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Διαβαστε αναλυτικα τις μηνιαιες ερωτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

 

Όσο αφορά τα επενδυτικά πλάνα, το να προβείτε αλματωδώς σε συμπεράσματα δίχως να έχετε υπό την κατοχή σας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τεκμήρια είναι σίγουρα μία απαγορευτική από τα άστρα πράξη. Και αυτό διότι στις 20.29 μ.μ ο Ερμής θα προβεί σε μία όψη 150 μοιρών με τον αστεροειδή της Εστίας.

Οι τέχνες και οι κοινωνικές δραστηριότητες παράγουν μία ρόδινη λάμψη κατά τις χρονικές περιόδους που η Σελήνη στον ουρανό παράγει ευθυγραμμίσεις 60 μοιρών , με την Αφροδίτη στις 04.48 π.μ ξημερώματα και με τον Άρη στις 05.36 π.μ ξημερώματα.

Ωστόσο αυτή η τελευταία επαφή μεταξύ του Άρη και της Σελήνης, επίσης ξεκινάει την έναρξη ενός κενού σεληνιακού μονοπατιού που θα τελειώσει με την άφιξη της Σελήνης στον παιχνιδιάρικο και έχοντας ως επίκεντρο του την καρδιά ζώδιο του Λέοντα , αύριο στις 17.49 μ.μ..

zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η πιο σοφή πράξη που πρέπει να κάνετε είναι να τελειώσετε με τις όποιες ατελής παρελθοντικές υποθέσεις υπάρχουν ενεργές ακόμα στην καθημερινή ζωή σας , πριν από ότι άλλο κατά την διάρκεια της 12ωρης αυτής διάρκειας του κενού σεληνιακού κύκλου.

Και φυσικά να αναβάλετε την αρχή όποιων νέων σχεδίων και έργων είχατε ακόμη προγραμματίσει να ξεκινήσετε από σήμερα ως το τέλος του κύκλου αυτού και να τις ξεκινήσετε όταν στο ουράνιο στερέωμα θα εμφανισθούν περισσότερο ευνοϊκοί σχηματισμοί που θα δημιουργηθούν για να σας βοηθήσουν με τις νέες αυτές σας εργασίες και να ωθήσουν την επιτυχή υλοποίηση τους πρακτικά.

zwdia-zodia-astrologia-65

Τέλος προσέξτε ιδιαιτέρως το ουράνιο φαινόμενο κατά το οποίο ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 09.07 π.μ αύριο, και παραμένει εκεί ως τις 20 Νοεμβρίου. Οι έρευνες και εις βάθους μελέτες ευνοούνται θετικά καθώς ο πλανήτης Ερμής, ο Αγγελιοφόρος των Θεών θα εξερευνάει τις κρυμμένες απόκρυφες πηγές της συνείδησης που φρουρεί το όγδοο ζώδιο του Ζωδιακού μας Κύκλου.

Διαβαστε αναλυτικα τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο :κριοςταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτηςαιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Διαβαστε αναλυτικα τις μηνιαιες ερωτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw