ζωδια ωροσκοπιο ημερας 02/02 Τριτη

astrologia-30-7-2-8

ζωδια σημερα ωροσκοπιο  Τριτη 2 Φεβρουαριου

Δώστε μεγάλη προσοχή στη συμβουλή από χθες, να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε να κάνετε μεγάλα σχέδια τις πρωινές ώρες. Οι λόγοι είναι αρκετοί.

 

Πρώτος είναι η Σελήνη που παραμένει σε κενή πορεία στον Σκορπιό, μέχρι να περάσει στο προσκήνιο η εισοδος της στο πυρινο και λαμπερο ζωδιο του Τοξότη (5:51 μμ).
Επίσης πρέπει να αντιπαλέψετε τη επαφη των 45 μοιρών της μεσολαβήτριας Αθηνάς με τον θεραπευτή Χείρωνα (10:29 πμ), που την ακολουθεί ακριβώς 13 λεπτά μετά το ανησυχητικό τετράγωνο που σχηματίζει ο παντοδύναμος Ήλιος με τη συναισθηματική και ειρηνοποιό Ήρα (10:42 πμ).

Επιπρόσθετα η Σελήνη παραλληλίζεται με τον Άρη (2:18 μμ), ενισχύοντας τη χθεσινή αντίστοιχη συνάντησή τους στον ζωδιακό κύκλο. Το σύμπαν μας θυμίζει να προτιμήσουμε τις ήρεμες διαπροσωπικές επαφές αντί να δημιουργούμε αδικαιολόγητες συγκρούσεις.

zodia-taro-45

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για καλή μας τύχη, η Σελήνη θα μπει στον Τοξότη στις 5:51 μμ. Έχει έρθει η στιγμή να ανασκουμπωθούμε προς την κατεύθυνση εκπλήρωσης μακροπρόθεσμων στόχων στους τομείς της εκπαίδευσης, των εκδόσεων αλλά και του αθλητισμού. Διασκέδαση, παιχνίδι και άσκηση ενδείκνυνται, αποφύγετε για σήμερα να καταναλώσουν το χρόνο σας σχέσεις που πιέζουν με την περιπλοκότητά τους.
Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μεγαλεπήβολες ενασχολήσεις ενδέχεται να απαιτήσουν και επιπλέον κόπο προκειμένου να επιφέρουν πρόοδο, καθώς ο Δίας αυτή την περίοδο είναι το μόνο ουράνιο σώμα σε ανάδρομη πορεία, μέχρι να γίνει ανάδρομη και η Ήρα στις 2 Μαρτίου.

ζωδια-ταρο-99