ζωδια ωροσκοπιο ημερας 03/02 Τεταρτη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 3 Φεβρουαριου 16

Το πρώτο πραγματικά ευοίωνο 24ωρο για τον δεύτερο μήνα της νέας χρονιάς, έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του.

Φροντίστε να το χαρείτε, γιατί είναι το μεσοδιάστημα δύο δυναμικών προκλήσεων: η Δήμητρα προσεγγίζει κατά 45 μοίρες τον Ουρανό (2:11 μμ) και η Σελήνη σχηματίζει την μηνιαία συνάντησή της με τον στιβαρο Κρόνο στο ζωδιο του Τοξότη (9:32 μμ).

Αυτά τα δυο ουρανια γεγονοτα θα επιφέρουν σε όλους πολλές ενθουσιώδεις ισως και υπερβολικες εμπειρίες.

zodia-taro-45

 

Στην δικη μας κοσμικη συμαχια ανηκουν και θα λειτουργησουν επικουρικα πέντε υποστηρικτικές επαφες 60 μοιρών: ο Άρηςαπο θεση ισχυος στο ζωδιο του σκορπιου με τον ”μονιμο” κατοικο του αιγοκερω, Πλούτωνα (12:54 μμ), η Αφροδίτη απο το ζωδιο του αιγοκερω με την Ήρα (1:36 μμ), ο Ερμής με τον Χείρωνα στο ζωδιο των ιχθυων (2:37 μμ), ο Ήλιος με τον Κρόνο (8:19 μμ) και η Σελήνη από τον Τοξότη με τον Ήλιο στον Υδροχόο (9:38 μμ).

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Είναι αρκετά σπάνιο για το σύμπαν να δημιουργεί τέτοιους αστρικούς συνδυασμούς σε σύνδεση με τα γήινα, που να συνεισφέρουν όλοι με θετικές δονήσεις.
Σχεδόν όλες οι πτυχές της ζωής λαμβάνουν μια ώθηση – με την προσθήκη μάλιστα δόσεων ευφυίας, ευγενώς προσφερόμενη από ένα αρμονικό τρίγωνο της Σελήνης στα ζώδια της φωτιάς με τον επαναστάτη Ουρανό (2:59 πμ).
Κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας σήμερα για να πάρετε προβάδισμα με σχέδια-κλειδιά, αφού οι φύλακες του ηλιακού συστήματος για τις κοσμικές εκρήξεις δεν συνηθίζουν να στρώνουν τέτοια παροιμιώδη κόκκινα χαλιά σε τέτοια έκταση!