ζωδια ωροσκοπιο ημερας 04/02 Πεμπτη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 4 Φεβρουαριου

Η ευχή είναι να έχετε κερδίσει αρκετό έδαφος στην πρόοδό σας τη χθεσινή μέρα, γιατί θα είναι κάπως πιο δύσκολο να διατηρήσετε τους ίδιους ρυθμούς στις προσπάθειές σας σήμερα και τις επόμενες μέρες: οι ”κακοποιοι”του σύμπαντος έχουν κέφια!

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β
Η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία από την Παρθένο (12:05 μμ), κι αυτή είναι η πρώτη νύξη ότι όταν το παρακάνουμε με κάτι καλό, ενδέχεται να μας προκύψουν δυσκολίες.

zodia-taro-45

Επίσης, αυτός ο συμβιβασμός Σελήνης – Δία ξεκινά μια 14ωρη φάση κενου πορείας που θα συνεχιστεί μέχρι να μπει η Σελήνη στον επιμελή και γήινο Αιγόκερω (2:45 πμ της επομενης ).
Στο μεταξύ η Αφροδίτη σχηματίζει μια επιδέξια συνάντηση 30 μοιρών με τον Κρόνο (3:16 μμ), ενώ η επενδυτική Εστία ενώνει τις δυνάμεις της με τον εκκεντρικό Ουρανό στις 18 μοίρες του Κριού (3:45 μμ). Αυτό μπορεί να μας ανησυχεί όλους!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Η Εστία επηρεάζει ό,τι αφορά το σπίτι και την υγεία, θέματα ασφάλειας και προστασίας, πρώτες βοήθειες, κλειδαριές και παρεμφερείς συνδέσεις.

Άρα η σπάνια σύγκληση της Εστίας με τον φέροντα εκπλήξεις και παρακινητή ταραχών Ουρανό, δεν αποτελεί και έκρηξη καλής θέλησης στο σύμπαν! Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε ώστε να σταθείτε βράχος προς αγαπημένα σας πρόσωπα που αμφιταλαντεύονται. Αποφύγετε επίσης τις βιαστικές κινήσεις όσο αφορά τις επενδύσεις.

zodia-zvdia-oroskopio-11
Ο Ερμής έρχεται σε παράλληλη θέση με τον Κρόνο (11:13 μμ), κι αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι ότι το να φανούμε συντηρητικοί και επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά τους επαγγελματικούς τομείς είναι τουλάχιστον λογικό. Όταν η Σελήνη θα έχει μπει στα χωρικά ύδατα του Αιγόκερω (2:45 πμ), εστιάστε την προσοχή σας στο να έχετε ξεκάθαρα στο μυαλό σας και την πράξη θέματα καριέρας, όπως και να βελτιώσετε το κύρος σας στον επαγγελματικό ορίζοντα.

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β
Λίγο αργότερα θα νιώσετε δονήσεις φροντίδας και προστασίας, στη διάρκεια της υποστηρικτικής συνεύρεσης 60 μοιρών της Σελήνης με τον μεγαλύτερο αστεροειδή, τη Δήμητρα (8:02 πμ παρασκευη). Να είστε προετοιμασμένοι τις επόμενες λίγες μέρες για συναισθηματικά πυροτεχνήματα, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης είναι από τη φύση τους περισσότερο καταστροφείς των κανόνων και λιγότερο καλόψυχοι εταίροι!

zodia-astra-tarot