ζωδια ωροσκοπιο ημερας 05/02 Παρασκευη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 5 Φεβρουαριου

Ετοιμαστείτε να ασφαλίσετε καλά πόρτες και παράθυρα, γιατί στη διάρκεια της σημερινής μέρας αναμένεται να ξεσηκωθούν ψυχολογικά τσουνάμια χωρίς καμιά προειδοποίηση!

Το απογευμα θα βοηθούσε πολύ μια καταγραφή των ονείρων και κάποιες ασκήσεις εξωσωματικού οραματισμού, με αφορμή την εποικοδομητική συνεύρεση 60 μοιρών ανάμεσα στη Σελήνη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 6:25 μμ.

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

 

Στο μεταξύ όμως στον κόσμο των θνητών θα εισβάλουν απρόσκλητες κάποιες απειλητικές δονήσεις, καθώς ο Άρης από τον Σκορπιό θα σχηματίσει έναν ανισόρροπο δεσμό 150 μοιρών με τον ανυπάκουο Ουρανό από τον Κριό (7:32 μμ).

Ο Άρης και ο Ουρανός σε σχεδόν κάθε συνάντησή τους, θα μπορούσαν να εξισωθούν με μια διογκούμενη παλίρροια άγχους και ασταθών συνθηκών σε κάθε τομέα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Σε αυτές τις ιδιαίτερα δύστροπες κοσμικές ενέργειες, θα έρθουν να προστεθούν η ετήσια συνεύρεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 17 μοίρες του Αιγόκερω (3:16 πμ της επομενης), η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα (8:02 πμ το επομενο πρωι ), και η πορεία του Ερμή σε παράλληλη θέση με τον Πλούτωνα (9:57 μμ).

Μπορείτε να καταλάβετε ότι όλοι αυτοί οι συνδυασμοί μπορούν να επιφέρουν ένα πολύ δριμύ κλίμα, με ιδιαίτερη έμφαση σε ότι αφορά τις ερωτικές – συναισθηματικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες.

Η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη (8:30 μμ), που φυσικά διακατέχεται από δημιουργικότητα και καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο, καταβάλλει κάθε γενναία προσπάθεια να εξουδετερώσει κάπως τη σημερινή παράφωνη αίσθηση που πλανάται στην ατμόσφαιρα.

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

Όμως αύριο ο Ήλιος έρχεται σε παράλληλη θέση με τον Άρη, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Άρα το μόνο που θα ήταν συνετό και σωτήριο να κάνουμε, είναι να αποζητήσουμε με σθένος λίγη ηρεμία στη διάρκεια όλου αυτού του 24ώρου και να προσπαθήσουμε όσο είναι δυνατόν να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας με τα άτομα του στενού μας περιβάλλοντος.

zodia-zvdia-oroskopio-11