ζωδια ωροσκοπιο ημερας 07/06 Τριτη

taro-zilia

Η μέρα σήμερα θα είναι λίγο δύστροπη αρχικά, καθώς στις 11:07 το πρωί θα σχηματιστεί μια αντίθεση ανάμεσα στην Σελήνη και τον ηγέτη του Κάτω Κόσμου Πλούτωνα.

Όταν όμως περάσει αυτή η όψη, απορροφήστε όλο το κύμα ζωτικότητας που θα πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα, χάρις σε έναν δεσμό έμπνευσης 72 μοιρών ανάμεσα στους δυναμικούς ολύμπιους θεούς Άρη και Δία (12:29 μμ).

Στο μεταξύ εξακολουθεί να είναι σε ισχύ η μετάβαση της Σελήνης στον Καρκίνο, κι αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χαρείτε την κουζίνα σας για να μαγειρέψετε ή να φτιάξετε γλυκύσματα για τους αγαπημένους σας, αλλά και να περάσετε ώρες στον κήπο ή το μπαλκόνι σας φροντίζοντας τα φυτά και τα λουλούδια σας.

zodia-taro-45

Ιδιαίτερης εύνοιας θα τύχουν επίσης οι θεραπευτικοί τομείς, τα αθλήματα αλλά και τα κατασκευαστικά έργα, εξαιτίας ενός Μεγάλου Τριγώνου που θα σχηματιστεί στα ζώδια του νερού. Αυτή η γεωμετρική πανδαισία θα ενεργοποιηθεί ρητώς στη διάρκεια του τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Χείρωνα που βρίσκεται στους Ιχθύες (1:11 πμ της επομένης), και τον Άρη που βρίσκεται στον Σκορπιό (3:19 πμ της επομένης).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τη στιγμή που το τρίγωνο του φεγγαριού με τον κόκκινο πλανήτη θα είναι ακριβείας, θα ξεκινήσει μια διαδρομή αβεβαιότητας κενού πορείας της Σελήνης, που θα διαρκέσει μέχρι να ακουστεί ο βρυχηθμός του Λέοντα στις 9:48 πμ της Τετάρτης.

Στο μεσοδιάστημα αυτού του χωλού 6ωρου ωστόσο, ο Ερμής θα πραγματοποιήσει μια συνεύρεση έμπνευσης 72 μοιρών με τον Ποσειδώνα (6:13 πμ της επομένης).

Επειδή η θετική επιρροή αυτής της όψης θα παραμείνει για λίγες ώρες και θα ευνοεί την αναζήτηση των τεχνών, των χειροτεχνημάτων και των χόμπι, αξιοποιήστε την συγκυρία για να προγραμματίσετε κάτι «καλλιτεχνικό» με το έτερο ήμισύ σας ως μια ημερήσια απόδραση.

zodia-astra-tarot

Οι παρατηρητές των αστεροειδών ας σημειώσουν ότι η Ήρα – που ακολουθεί ανάδρομη πορεία στον ζωδιακό κύκλο από τις 2 Μαρτίου – θα μπει ξανά στον Ζυγό στις 30 μοίρες του (2:04 πμ της επομένης). Η ειδήμων θεά της αρμονίας, της ειρήνης και του δικαίου αναμένεται να κάνει μια στάση, για να γυρίσει στην ορθή πορεία της στις 22 Ιουνίου.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw