ζωδια ωροσκοπιο ημερας 10/04 Κυριακη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 10 Απριλιου

Η μέρα αναμένεται να είναι κάτι σαν «μεσα σε όλα», με την αίσθηση ότι όλα είναι πιθανά να επικρατεί. Με την Σελήνη να βρίσκεται στους πολυτεχνίτες και ευέλικτους Διδύμους, μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων προσφέρεται για να κεντρίσει τις ανθρώπινες ψυχές.

Εντούτοις, κάποιες καιροσκόπες όψεις αναμειγνύουν τις επιρροές τους με προκλητικές θέσεις πλανητών καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Αντιμετωπίζοντας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή από την εντελώς θετική πλευρά της, συντονιστείτε με τις υψηλότερες προσδοκίες σας καθώς η Ήρα θα έρθει σε θέση τριγώνου με τον Ποσειδώνα (10:22 πμ), η Αφροδίτη θα βρεθεί παράλληλη με τον Χείρωνα (12:16 μμ), ο Ερμής θα έχει μια αρμονική σχέση έμπνευσης 72 μοιρών με την Αθηνά (2:03 μμ), η Σελήνη θα κάνει μια υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών με την Αφροδίτη (7:00 μμ) και η Εστία θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στα ζώδια της γης (6:29 πμ της επομένης).

zodia-taro-45

Περνώντας στην πιθανά παράφωνη πλευρά της εξίσωσης, ο Ερμής θα σχηματίσει έναν δεσμό τριβής 45 μοιρών με τον Χείρωνα (11:40 πμ), ο Ήλιος θα έρθει κόντρα παράλληλος με τον Ποσειδώνα (1:34 μμ), η Σελήνη θα κάνει την μηνιαία αντίθεσή της με τον Άρη (11:07 μμ), ενώ ο Ερμής θα σχηματίσει μια δύστροπη όψη 150 μοιρών με τον Άρη (11:47 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τα σκληρα τετράγωνα που θα σχηματίσει αργότερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και τον Δία (3:00 και 8:46 το πρωί της επομένης αντίστοιχα), ενδέχεται να προσθέσουν πληγές στο ήδη τραυματισμένο σύμπαν.

Καταλήγοντας, αυτή η Κυριακή του Απρίλη του 2016 είναι ένα καλό – αν και προβληματικό – παράδειγμα για το πώς το σύμπαν συχνά στέλνει μια ατέρμονη σειρά θετικών και αρνητικών ουράνιων συνθέσεων στην δοκιμαζόμενη ανθρωπότητα.

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 11 – 17/04 Α

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 11 – 17/04 Β

zodia-astra-tarot