ζωδια ωροσκοπιο ημερας 10/05 Τριτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο  Τριτη 10 Μαιου

Το σύμπαν είχε πραγματικά πάρει φωτιά χθες. Αν οι αισθήσεις σας συντονίστηκαν με τη μαγεία της στάσης του Δία, τον εορτασμό της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, και την ευθυγράμμιση της Γης με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ηλιακό μας σύστημα, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχετε ενστερνιστεί και την ώθηση που έδωσαν όλες αυτές οι κοσμικές κινήσεις για να σημειώσετε πραγματική πρόοδο στα θέματά σας.

Από την άλλη πλευρά είναι ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, η Ήρα, ο Άρης και ο Ερμής που είναι ακόμη σε αντίθετη κίνηση από την πάντα ορθόδρομη πορεία του Ήλιου και της Σελήνης.

 

Όλο αυτό μπορεί να σας επιφέρει κάποια ανησυχία, όμως η συνολική αστρική κεντρική ιδέα αυτού του 24ωρου είναι εξαιρετική. Αυτό οφείλεται αρχικά στο τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (4:19 μμ), και τέσσερεις υποστηρικτικές συμμαχίες 60 μοιρών που θα σχηματίσει το φεγγάρι: με την Αφροδίτη (6:40 μμ), με τον Δία (6:58 μμ), τον Ερμή (4:11 πμ της επομένης) και με τον Ήλιο (8:24 πμ της επομένης).

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στο μεταξύ, η αρχή της απόλαυσης θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη στη διάρκεια ενός θετικού τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στα ζώδια της γης (10:01 μμ), και χάρη στο τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (11:14 μμ).

Το μόνο σκιώδες σημείο σε όλη αυτή τη συνταγή, είναι η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα (2:05 πμ της επομένης). Όμως αν εμμείνετε στην εστίασή σας στα θέματα του σπιτιού αλλά και όσα αφορούν την οικογένειά σας, αν ασχοληθείτε με την καθαριότητα της κουζίνας και του μπάνιου σας, αν περάσετε κάποιες ώρες με μαγειρική ή ζαχαροπλαστική για τους αγαπημένους σας, ή αν περιποιηθείτε τον κήπο σας, ακόμη και αυτή η αντίθεση θα μπορέσει να σας παράσχει έμπνευση, και μάλιστα με τρόπους που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε.

zwdia-agnh