ζωδια ωροσκοπιο ημερας 11/04 Δευτερα

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 11 Απριλιου

Αν νιώθετε πιεσμένοι και εξαντλημένοι από την ασυνάρτητη φλυαρία που επέδειξαν οι ουρανοί το Σαββατοκύριακο, καλωσήρθατε στην παρέα. Εκατομμύρια άλλοι ατρόμητοι συνάνθρωποί μας εξερευνητές στον πλανήτη Γη, αναζητούν τις απαντήσεις σε προβλήματα που φαντάζει αδύνατον να επιλυθούν.

Δεν είστε μόνοι σε αυτή την περιπέτεια, καθώς η μηνιαία αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τους Διδύμους στον Τοξότη (11:37 πμ) σας υπενθυμίζει να καταμετρήσετε τα πρόσφατα κέρδη και τις ζημίες.

 

Επιδιώξτε το καλύτερο δυνατόν μέσα στο θετικό πλαίσιο, καθώς η Σελήνη προσεγγίζει μια υποστηρικτική θέση 60 μοιρών με τον Ήλιο (που θα είναι ακριβείας στις 9:58 μμ, όμως συντελείται μια νέα διαδρομή αίνιγμα κενού πορείας της Σελήνης που θα παραμείνει δραστήρια μέχρι τις 11:08 πμ της επομένης). Η όποια προσπάθεια να ολοκληρωθούν πολλά θέματα, χωρίς μεγάλη υποστήριξη από τους ουρανούς στη διάρκεια αυτών των 13 ωρών, θα ήταν ανοησία.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η μόνη συμβουλή που μπορεί να δοθεί είναι να μάθετε πώς θα βελτιώσετε τις βασικές σας σχέσεις συνεργασίας, όταν ο Ερμής από τον Ταύρο θα έρθει σε αντίθεση με την Ήρα στον Σκορπιό (5:47 πμ της επομένης).

Θα ήταν καλό να έχετε το βράδυ κοντά σας ένα σημειωματάριο, για να καταγράψετε πολύχρωμα όνειρα αλλά και εξωσωματικές εμπειρίες, που ίσως προκαλέσει η εποικοδομητική όψη 60 μοιρών που θα προσεγγίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (ακριβώς στις 12:41 μμ της επομένης).

zwdia-zvdia-taro-00