ζωδια ωροσκοπιο ημερας 11/05 Τεταρτη

zwdia-erwtikes-22-7-14

ζωδια σημερα Τεταρτη 11 Μαιου

Η μέρα σήμερα θα αρχίσει με ένα τετράγωνο που θα σχηματίσει νωρίς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον εκκεντρικό Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό (10:35 πμ), το οποίο μπορεί να βραχυκυκλώσει κάποια από τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει για αυτή την Τετάρτη.

Επίσης όμως θα θέσει σε κίνηση και έναν αβέβαιο κύκλο κενού πορείας της Σελήνης για σχεδόν 14 ώρες, που θα ασκήσει την επιρροή του μέχρι τις 12:33 πμ της επόμενης μέρας.

Ωστόσο πέρα από την ασάφεια που εμπεριέχει κάθε δίλλημα μια κενη πορείας του φεγγαριού, επιστρατεύονται τώρα πάλι οι επουλωτικές δυνάμεις, χάρη σε ένα τρίγωνο ανάμεσα στην Σελήνη και τον Χείρωνα που θα σχηματιστεί στα ζώδια του νερού (2:20 μμ).

zodia-taro-45

Μόλις η Σελήνη θα εγκαταλείψει τον Καρκίνο για να περάσει στις πύρινες γλώσσες του δυναμικού Λέοντα (12:33 πμ της επομένης), θα είναι η κατάλληλη στιγμή μέσα σε αυτό τον μήνα για να βγάλετε από μέσα σας τον βρυχηθμό του λιονταριού.

Η λαχτάρα να παίξετε, να χαρείτε αλλά και να απολαύσετε το κέντρο της σκηνής με λίγη δραματική χροιά για αλλαγή, θα είναι στο επίκεντρο των διαθέσεών σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Εντούτοις ένα αστρικό δίδυμο από τους άτακτους που χαλάνε τη διασκέδαση, θα καταβάλει τη δική του προσπάθεια να ματαιώσει την ευκαιρία σας να εκμεταλλευτείτε τις λίγες θετικές δονήσεις που προαναφέρθηκαν.

Πρόκειται για την Αφροδίτη και τον Κρόνο που ετοιμάζονται να σχηματίσουν μια δυσχερή όψη 150 μοιρών (2:09 πμ της επομένης). Θα είναι μεγάλο ρίσκο – αν δεν προκαλέσει και προβλήματα – το να πιέσετε το πρόγραμμά σας πολύ γρήγορα και πολύ μακριά, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σας θέματα.

Αντίθετα ενδείκνυται να ενισχύσετε τη σωματική σας άσκηση αργότερα, που η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Άρη (9:51 πμ της επομένης).

zwdia-agnh