ζωδια ωροσκοπιο ημερας 11/12 Παρασκευη

zwdia-imerisies-21-7

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 11 Δεκεμβριου

Αν εξετάσει κανεις το ηλιακο μας συστημα , ολα τα πράγματα σήμερα δείχνουν λιγότερο δύσκολα απο οτι χθές.

Ενώ οι πλανητικοι σχηματισμοι που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη προκάλεσαν την προοδό μας και εφεραν μερικές ευχάριστες εκλπήξεις , τα κύρια προφανή εμπόδια στον δρόμο σας βρίσκονται στο κενό της πορειας της Σελήνης στον Τοξότη για 14 ώρες ξεκινώντας 18.07 μ.μ και συνεχίζονται μέχρι 8.48 π.μ (σαββατο)και μια δευτερη πηγη προβλημάτων θα υπάρξει καθώς και ο Άρης σχηματίζει μια επαφή τριβής , 150 μοιρών, με τον Χείρωνα (18.44 μ.μ.).

 

Το όνομα του παιχνιδιού τις πρώτες πρωινές ώρες είναι να προσδεθούμε σε ένα, κινούμενο προς τα εμπρός ,τσουνάμι πυρός που απελευθερώνεται κατά τη Νέα Σελήνη στην 20η μοίρα του ζωδίου Τοξότη (12.30μ.μ.).

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Πριν από τη Νέα Σελήνη, είναι συνετό να ολοκληρωθούν αυτά τα θέματα που έχουν συσσωρευτεί και δεν εχουν βρει τις λυσεις τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Μετά τη Νέα Σελήνη, το σύμπαν σας δίνει το πράσινο φως για γινετε πιο επιθετικοί , ιδίως στο στίβο της λογοτεχνιας , και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Να είστε σε ενα ασφαλές μοτίβο οσο η Σελήνη θα είναι στο δαιδαλώδες και απρόβλεπτο κενό της πορείας της απο τις 18:07 μ.μ το απόγευμα της Παρασκευής μεχρι τις 08:48 π.μ. το πρωινό του Σαββατου και να προσπαθήσετε να απομακρύνετε την κακοκεφιά με με έκρηξεις αισιοδοξίας. Η άφιξη της Σελήνης στο ζώδιο του ανθεκτικού και ρεαλιστή Αιγόκερω (08:48 π.μ Σαββατο) – μαζί με την αυριανή μηνιαία σύνοδο Σελήνης-Ερμή, μπορεί να σας βάλει σε ενα φιλοσοφικο , επικοινωνιακο κλίμα  και μεσα απο τετοιες συναναστροφές μπορει να προκυψει το….

zwdia-fotia