ζωδια ωροσκοπιο ημερας 12/01 Τριτη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 12 Ιανουαριου

Η ολοκλήρωση παλιών εργασιών κομμάτι κομμάτι είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με την Σελήνη σε κενή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου ως τις 01.55 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα.

Τα εξής ουράνια φαινόμενα θα σας προσφέρουν βοήθεια ως προς την απόκτηση παραγωγικότητας στους τομείς που σας ενδιαφερουν : πρώτα η μηνιαία ένωση ανάμεσα στην Σελήνη και στη Δήμητρα (15.25 μ.μ) ακολουθούμενη από από τον παραλληλισμό της Αφροδίτης με την Δήμητρα (16.31 μ.μ).

Αυτή η διπλή παράταξη κατά σειρά των πλανητών με την Δήμητρα , θα ενισχύσει ακόμη την γονική σας ιδιότητα , καθώς και την αντίληψη της αναγκαιότητας μιας θρεπτικής διατροφής στην καθημερινότητα σας.

zodia-taro-45

Στις 18.15 μ.μ η επίλυση προβλημάτων μέσω στρατηγικής σκέψης προωθείται από την ένωση δυνάμεων του ανάδρομου Ερμή και της Αθηνάς , στην 27 μοιρα του Αιγόκερω.

zwdia-3-zodia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Έπειτα, την στιγμή που η Σελήνη θα παραλληλιστεί με τον πλανήτη Άρη στις 23.52 μ.μ και αργότερα με τον Ποσειδώνα (03.12 μετά τα μεσάνυχτα) , προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την πρόσκαιρη αύξηση της σύγχυσης που επιφέρουν τα δυο αυτά φαινόμενα, με το να αποκρούστε τις όποιες συναισθηματικές εντάσεις υπάρξουν κατά την διάρκεια των ωρών αυτών.

Εν τω μεταξύ στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα της ημέρας η εισχώρηση της Σελήνης στο υδατινο ζώδιο του Ιχθύ, θα σας θυμίσει να είστε συμπονετικοί και να δείξετε αστείρευτη κατανόηση προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ζωδια-ταρο-99

Τέλος αναμείνατε κάποιες διορατικές σκέψεις και ιδέες οι οποίες αφορούν ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών μέσων, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον πλανήτη Ουρανό στα ζώδια της Φωτιάς (02.12 μετά τα μεσάνυχτα).

Αυτό το πολλά υποσχόμενο ουράνιο γεγονός ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ένας καταλύτης ή ένα κλειδί επίλυσης και εύρεσης αρμονίας στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αποχαιρετήστε λοιπόν την σημερινή νύχτα με την Σελήνη να βρίσκεται στο τελευταίο ζώδιο του Ζωδιακού μας Κύκλου, κάτι που σας δίνει αρκετό ρυθμό και τάση για σωματικό και πνευματικό χορό…. αφήνοντας την ημέρα να σβήσει ευχάριστα….

zodia-zvdia-oroskopio-11