ζωδια ωροσκοπιο ημερας 12/04 Τριτη

erwtiki-astrologia

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 12 Απριλιου

Η Σελήνη βγαίνει από το κενό πορείας της στους αέρινους Διδύμους και περνά στον υδάτινο Καρκίνο (11:08 πμ), που είναι και το ζώδιο της φυσικής της κατοικίας.

Από αυτή τη στιγμή και μετά και για τις επόμενες 2 ημέρες, στην κορυφή των προτεραιοτήτων τίθενται θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε την κουζίνα σας και το μπάνιο σας να λάμψουν, φροντίστε ιδιαίτερα τα αγαπημένα σας άτομα, αφεθείτε σε νοσταλγικές αναπολήσεις και προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα για τους προγόνους και τις κληρονομιές σας. Η μαγειρική, η ζαχαροπλαστική, η κηπουρική θα δεχθούν αυτή την περίοδο πολύ θετικές επιρροές από το σύμπαν.

zodia-taro-45

Προσπαθήστε να μελετήσετε όσο είναι δυνατόν τα πιο δυσνόητα όνειρά σας – που δεν αποκλείεται να θέλουν να σας δώσουν κάποια μηνύματα για το μέλλον – καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει μια υποστηρικτική σχέση 60 μοιρών με τον προωθητή της φαντασίας Ποσειδώνα (12:41 μμ). Οι δονήσεις αγάπης θα δεχθούν μια τόνωση και ώθηση σε διάρκεια, χάρη σε ένα αρμονικό τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Κριό με τον Άρη στον Τοξότη (10:18 πμ της επομένης).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Θα μπορούσατε μάλιστα να αυτοσχεδιάσετε μπροστά σε μια επαγγελματική ή ερασιτεχνική κάμερα λίγο αργότερα, στη διάρκεια του τριγώνου που θα σχηματίσουν η Σελήνη και ο Ποσειδώνας (6:29 πμ της επομένης).

Όσο αφορά τον τομέα της ειδίκευσής σας θα δείτε ότι είστε πολύ πιο παραγωγικοί, εξαιτίας ενός ευνοϊκού δεσμού 72 μοιρών ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Πλούτωνα (8:52 πμ της επομένης).

Παράλληλα, ας αρχίσουμε όλοι να προετοιμαζόμαστε για ένα επιθετικό κύμα ουράνιας τρέλας που πρόκειται να παγιδέψει το ανθρώπινο είδος μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. Αυτό μάλιστα εντείνεται από την ταυτόχρονη ελάττωση ταχύτητας του Άρη και του Πλούτωνα στην ευθεία πορεία τους, προκειμένου να κάνουν μια στάση και να γυρίσουν και οι δύο ανάδρομοι στις 17 και στις 18 Απριλίου αντίστοιχα.

zodia-astra-tarot