ζωδια ωροσκοπιο ημερας 12/05 Πεμπτη

zwdia-afriditi-krios

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 12 Μαιου

Αν κάνατε κάποιες επιδέξιες κινησεις τις τελευταίες ώρες, ίσως να καταφέρατε να ξεπεράσετε κάποιες από τις ταραχές ή τις καθυστερήσεις που αναμένονταν εξαιτίας της συνάντησης της Αφροδίτης με τον Κρόνο, όσο αφορά τους επιχειρηματικούς και επαγγελματικούς δρομους που διανύει ο καθένας.

Βγαίνοντας ακέραιοι από αυτή την όψη, ετοιμαστείτε από το πρωί σήμερα να δείτε να σημειώνεται σημαντική πρόοδος σε όλα σας τα θέματα, όταν η Σελήνη θα βρεθεί σε παράλληλη θέση με την Αφροδίτη (10:21 πμ).

 

Στη συνέχεια αυτής της θέσης, η Αφροδίτη θα έχει μια συνάντηση έμπνευσης 72 μοιρών με την Αθηνά (3:25 μμ), που είναι ειδήμονας στην επίλυση προβλημάτων αλλά και στην οργάνωση κάθε στρατηγικής.

zodia-taro-45

Και τώρα όλο το βάρος θα πέσει πάνω σας, προκειμένου να επιλέξετε τους καλύτερους δυνατούς ελιγμούς και να κάνετε την καλύτερη ανακατάταξη σε όλα τα θέματά σας. Την ευκαιρία αυτή τη δίνουν ο Ερμής που βρίσκεται στον γήινο Ταύρο και ο Πλούτωνας που είναι στον παρορμητικό Αιγόκερω, μέσω του αρμονικού τριγώνου που θα σχηματίσουν στις 5:46 πμ της επόμενης μέρας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ας έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι και οι δύο αυτοί πλανήτες κινούνται ακόμη σε ανάδρομη πορεία.

Έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να πάψετε να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας ασχολούμενοι με δευτερεύουσες λεπτομέρειες, όταν όλος ο κόσμος μπορεί να γίνει το καβούκι της επιτυχίας σας!

Κάποια ήσσονος σημασίας τετράγωνα που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη (6:21 πμ της επομένης) και με τον Ερμή (8:29 πμ της επομένης), δεν πρέπει να τα αφήσετε να επηρεάσουν τα συναισθήματά σας αλλά και την πνευματική σας διαύγεια δημιουργώντας σας ένταση.

Προσπαθήστε εσείς να μετατρέψετε αυτή την ένταση σε ενέργεια, και διοχετεύστε τη προς την κατεύθυνση οργάνωσης των μεσοπρόθεσμων προγραμμάτων σας.

zwdia-zvdia-taro-00