ζωδια ωροσκοπιο ημερας 12/12 Σαββατο

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 12 Δεκεμβριου 

Οι μακροχρόνιοι αναγνώστες του κοσμικού ημερολογίου γνωρίζουν πως το Σύμπαν, κάθε τόσο σταματάει το συνήθη καταιγισμό ασύμφωνων ηλιακών, σεληνιακών και πλανητικών σχηματισμών, που στοχεύουν στην ύπαρξη αναστάτωσης στις υποθέσεις των ανθρώπων στην Γη.

Το φαινόμενο αυτό μπορεί να διαρκέσει μία με δύο ημέρες- μέγιστο τρεις.

zodia-taro-45

Το Σάββατο αυτό είναι από τα εν λόγω δυνητικά ανέμελα – ανοιχτού τύπου- 24ώρα , όπου οι το φιλικό ουράνιο βασίλειο ευτυχώς σας φέρετε ευνοϊκά.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει μία κλίση στην εργασία πάνω σε σημαντικά εργασιακά πρότζεκτ τα οποία θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στα ανώτερα επαγγελματικά επίπεδα του πεδίου εξειδίκευσης σας

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η μηνιαία ζεύξη ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ερμή στις 15.44 μ.μ επαυξάνει την επικοινωνία σε όλους τους τομείς, καθώς επίσης αναδεικνύει τα βαθυστόχαστα λογοτεχνικά και εκπαιδευτικά ενδιαφέροντα έναντι των επιφανειακών.

Ακόμη οι λάτρες και κυνηγοί αντικών και συλλεκτικών αντικειμένων σήμερα θα φέρουν πάνω τους μία ιδιαίτερη πνευματική διαύγεια σχετικά με την πραγματική αξία των πιθανών αγορών τους και του κέρδους που θα έχουν από αυτές, ιδίως στους τομείς της πώλησης ακινήτων, των πλειστηριασμών και των εκθέσεων τέχνης.

zvdia-zwdia-tarw

Αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο γ μερος

Στις 21.57 μ.μ , ενώ θα διασκεδάζετε τον εαυτό σας παίρνοντας μέρος σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, προσθέστε στην δυναμική της ατμόσφαιρας γύρω σας και μια έντονη αίσθηση ψυχικής ευαισθησίας η οποία θα απορρέει από τον ουράνιο σχηματισμό 60 μοιρών που θα ενώσει την Σελήνη με τον Ποσειδώνα και με την Αφροδίτη στις 01.38 μετά τα μεσάνυχτα.

Υπό το φαινόμενο αυτό λοιπόν δώστε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας να ασχοληθεί με τις ασχολίες, και τα χόμπι που λατρεύει περισσότερο.

zwdia