ζωδια ωροσκοπιο ημερας 13/04 Τεταρτη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 13 Απριλιου

Έχουμε αναφέρει από χθες στην καταγραφή μας τις προειδοποιήσεις για τις επερχόμενες παύσεις στη διαδρομή τους που θα πραγματοποιήσουν ο Άρης και ο Πλούτωνας, προκειμένου να αλλάξουν πορεία και να γυρίσουν ανάδρομοι στις 17 και 18 Απριλίου αντίστοιχα. Γι’ αυτό πρέπει όλοι τώρα να χειριστούμε την πραγματικότητα στα όσα συμβαίνουν στο παρόν.

Βάλτε τις ζώνες ασφαλείας από νωρίς καθώς αναμένεται δύσκολη η διαδρομή σε όλο τον ζωδιακό πίνακα, εξαιτίας ενός δεσμού 135 μοιρών που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ενίοτε άστατο Άρη (10:15 πμ), ενώ ταυτόχρονα ο Δίας θα βρεθεί σε μια πιθανά ανησυχητική παράλληλη θέση με τον εικονοκλαστικό Ουρανό (10:59 πμ).

Λίγο αργότερα η Σελήνη στον Καρκίνο θα έχει την ετήσια αντίθεσή της με τον απόμακρο Πλούτωνα στον Αιγόκερω (5:59 μμ), η Αφροδίτη και η Ήρα θα νιώθουν ταραχή στη διάρκεια μιας δύστροπης όψης 150 μοιρών (2:19 πμ της επομένης), και όλες αυτές οι κοσμικές αταξίες θα οδηγήσουν στο Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης για αυτό τον μήνα (που ενεργοποιείται στις 25 μοίρες του Κριού και του Καρκίνου στις 7:00 πμ της επομένης).

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Είναι απαγορευτικό να προσπαθήσετε να επιβάλετε τη δική σας θέληση πάνω σε οποιονδήποτε. Λειτουργήστε ως κολόνα δύναμης για αγαπημένα σας άτομα που βιώνουν δυσκολίες, γιατί αυτός είναι ο σωστός τρόπος συμπεριφοράς όταν τόσος πολύς κόσμος υποφέρει.

Στη σημερινή περιπλοκότητα των ουράνιων προκλήσεων προσθέστε την έναρξη μιας ακόμη διαδρομής κενού πορείας της Σελήνης, ακριβώς στο σημείο σχηματισμού τετραγώνου της τροχιάς του φεγγαριού με του Ήλιου (7:00 πμ της επομένης).

Η άφιξη αυτής της 9ωρης μαιανδρικής πορείας της σελήνης στα τέλη του Καρκίνου και η συνέχισή της μέχρι τις 4:54 μμ της επομένης, πρέπει να λειτουργήσει ως υπενθύμιση για να μετρήσουμε τα θετικά της ζωής μας και να μείνουμε μακριά από κάθε προστριβή εντός του οικογενειακού μας κύκλου.

zodia-astra-tarot